Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Anda

Assalamualaikum , 30 hari mencari cinta eh eh bukan haa qaseh menjoinkan diri dalam cabaran 30 hari .. so hari pertama apa yg kena buat , tuuuu haa macam tajuk kat atas .. lets begin !

First tq kak sue izza dari #kelabbloggerbenashaari yang menganjurkan task2 cabaran 30 hari .. haha excited

Hari pertama : Gambar terbaru anda dan 5 fakta tentang diri anda

Jadi 5 fakta tentang aku .. jeng jeng jeng jemput kenali diri aku okeyh


1. Sebenarnya aku seorang yang pendiam tapi boleh jadi seorang yang gila2 .. dalam waktu yang sama aku boleh berubah jadi gila2 tapi jangan terkejut bila tiba2 aku diamkan diri .. ayat macam sama tp dah putar jadi mcm hape lak . Ops

2.Seorang yang lebih rapat dengan kawan2 berbanding keluarga sendiri , entahlah mungkin malu nak cerita soal hati dengan family takut diorang menangis pulak karang haaaa

3.Mudah menangis walaupun tengok cerita kartun di penghujungnya mereka trpaksa berpisah .. tengah cuba untuk jadi sado girl tapi asyik jadi sardin girl . Lembut sampai ke tulang .

4.Suka berada di luar rumah berbanding berada di rumah , kaki jalan ..

5.Suka tidorrrr dan tidorrrrr

Haaaa percaya tak dengan 5 fakta ni , cengginilah aku sebenarnya . Selamat berkenalan .. tunggu esok untuk task hari ke dua ! 

Comments

Yanty Lee said…
Setuju! Itu la Qaseh
Unknown said…
horrrr suke tido....setuju 200%
Unknown said…
owhhhh itu qaseh rupanyaaaa
Sue Izza said…
setujuuuuuu kaki tidorrrrrr
Lisa Nurulain said…
Tidooi tidooo hhhahah
PCL said…
Caya lah qaseh, pcl kena laju ni..jap lg singgah baca dan hayati...hihi.
✿INA AINAA✿ said…
Bukan selalu gila ke kak Qaseh?? wkwkwkwkkwkwkw Nice to noe u
fizafantagirO said…
yaaa, itu la dia qaseh dalia.haha, yg kuat tido tu kene sambung depan dia..suka tido lewattt :p
Tunsha Ayunie said…
kita geng... suka tidooooo tidoooo dan tidooooo
irrayyan said…
Sardin girl! Hahahahaa sardin girl yg ayuuu
PCL said…
Owh kuat nangis...payahla nk cakap dgn qaseh nt terbagi mangis plak...

Teruskan cabaran, kita 1 family blogger.
Unknown said…
Trlmbt join la pulak....
Unknown said…
tengok raja lawak pun boleh nangis kan... hahahahaha...
mekkkkkkkkkkkkk eyeliner tanduk tak masuk fakta ke? okbai!!!
norfanil said…
Oit..apasal sume sama..
Same character lo.. Hahaha
Mawardi yunus said…
ni mesti sambil menaip dia menangis ni hahahaha
dikbee said…
sama la... kuat tido tp masa utk tido jek takde...hehe
Hanim said…
Feeling sentimental gituuuu hehe
Ujang9897 said…
patut bengong kaki tido
Terbaikkk. .tgk org pun dg tau..hehe
Terbaekkk..tgk pon dh tau..hehe
ERAZ FADLI said…
First time dengar istilah Sardin Girl.. :)
Fatin Bella said…
Oooo kaki tidur rupanya. Patut la blur je. Hahah
Ammar said…
Oooo kuat tdo rupanya....
Hafiz Rahim said…
Ooo kuat nangis.. hehehe
tentang pendiam tu akak setuju kot??? hew hew hew...
::EIDA:: said…
qaseh nk ikut jalan sameeeeeee ;)

www.idabaharum.com
ismiqbal said…
tenkiu introduce cabaran ni...at least ada gak modal nk update n menghidupkan kembali blogging activiti ni...hehe
careno said…
Huh... tido je kejer... tau sgt...
Unknown said…
kaki tidur...yeay kita geng...
Unknown said…
kaki tidur...yeay kita geng...
Anonymous said…
No.4 dan no.5 jangan buat serentak :)
yaya_flanella said…
Tengok muka cantik awk pun tahu mmg seorang yg lembut..jangan coba coba bermimpi nak jado sado girl. haha
Unknown said…
menarik nombor 3 tue.
mudah touching nie