Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Ore Kampung qaseh mene qaseh mene !(versi kelate)

Assalamualaikum olz ~
xde entry best hari ni .. tapi entry ni dah membestkan diri .. psttt aci main tipu kan ?hahaha opsss



lagi 5 orang tu ..
http://azfar9897.blogspot.com/ pstt ujang tiru qaseh 
http://thenurulsyifa.blogspot.com/ tahniah sayang kite geng
adi budika  mula2 lain pastu tiru qaseh jugak wahaha
http://www.sunahsukasakura.com/ dimana ada ady disitu lah ada sunah .. hencik kyle xde xpe2 ..bagi can 
http://www.puterikatek.com/ budak kecik qaseh syg .. pandai buat doodle pandai jugak men segmen2 

apa2 pun tadi mula2 qaseh dah give up wawawawa ..
apa2 pun lagi tq kat abg beng .. kamu buat saya gila maaaaaaa ~ 
lepas dah menang bagi kat orang lain lah pulak menang .. hik2 ...(padahal takut)

hati berbicara :
cilok gambar satu hik2
tq abg beng beng bung kau memang debung ~ 
hahahaha ... :) 
syg abg beng ! xleh syg2 ek ?okie tukar sayam abam bem 

Comments

Unknown said…
as salam..
wah! tahniah!
haha~ tak berkesmepatan nak join. sibuk.adoi..haha~
ujang.ekeke~
sunah dengan encik ady, tag team kot. share jawapan sama2 ;) kalau tiru qaseh, tak la diorang. ekeke~
ujang juga tak boleh blah. hampeh

=p
akufakhrul said…
Tahniah! huhuhu...Qaseh dh combunk skg ngn fakhrulll..larikkk..
mykhalis said…
memag pantas..sbb biasanya Khalis sell Khalis nampak nama qaseh atas2 ada dalam komen a.ben..tahniah2..

hottest entry di blog khalis :
Lambang Maharajalawak adalah lambang kebanggaan yahudi?

Makna disebalik kata-kata seorang perempuan
Lea Isnawi said…
wahh..menang ker?
Syafiq Rosli said…
hehe..tahniah ler..
syuwai said…
uiks.. 1 hari tak masuk sini dah tukar header..

pweewiit~ hehehe

pe pon, tahniah sb menang..

sibuk gile hari ni..sobsobsob x.x
Unknown said…
gile abg ketol..
Anonymous said…
tak join pun..huhuhuu
Mak Jemah said…
akak x paham langsong segmen nie..so xmo join...hahaha..tahniah dear...
Mira Amirudin said…
tahniah semuaaaa ;)
terutamanya qaseh!;)
congratz qaseh.. =)
emarieys said…
TAHNIAH QASEH.... SEGEMN APA YER..NANTI NAK GODEK BLOG NI...DAH TERTINGGAL..HUHUHU
MNFT said…
tahniah2..huhu
KAMIHIDUP said…
tahniah qaseh. :)
back to top