Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Bintang kehidupan ~


Assalamualaikum semua ..
selamat pagi ... huhu hari xde idea lah nak hupdate pape ..
hari ni nak nyanyi je haha...sumbang 
sory ye video di bawah memang xde gambar okie..hitam je ,..saya kan low profile wah2 ..

lagu bintang kehidupan .. lama tak dengar lagu ni ... bez ! tapi qaseh nyanyi tak bez okie..haha 



yang ni baru bez haha ....
lirik lagu bintang kehidupan ~

Jenuh aku mendengar

Manisnya kata cinta
Lebih baik sendiri
Bukannya sekali
Ingin ku mencoba
Namun ku gagal lagi
Mungkin nasib ini suratan tanganku
Harus tabah menjalani

Jauh sudah langkahku

Menyusuri hidupku
Yang penuh tanda tanya
Kadang hati bimbang
Menentukan sikapku
Tiada tempat mengadu
Hanya iman di dada
Yang membuatku mampu
Selalu tabah menjalani

Reff:

Malam-malam aku sendiri
Tanpa cintamu lagi
Hanya satu keyakinanku
Bintang ‘kan bersinar menerpa hidupku
Bahagia ‘kan datang
Back to Reff

Jenuh aku mendengar

Manisnya kata cinta
Lebih baik sendiri


lagu ni qaseh tuju khas (walaupun sumbang )buat semua yang sudi masuk blog qaseh...i know im juz picisan blog ..tapi tq sangat2 pada yg selalu masuk blog qaseh ..yg belum qaseh jejak m sory dear ~ masa tak sempat tapi insyaAllah qaseh akan jejak sume2 yg komen2 blog qaseh ..insyaAllah ...
syg u olz sangat2 ..andainya ada keburukan dlm blog ni untuk di tegur ..silakan ~ tapi jgn kutuk2 ok ...saket ! uhuk2 ... n tunjuk ajar ku sifu ..hehehe ... 
syg korang sume ketat2 ! my beloved readers .. love u olz ..(ceh koya lebeyh ni haha)

hati berbicara :
lagu ni bawa erti kat qaseh suatu ketika dulu ..
n my bez memories ..love this song ! 

Comments

Anisa Hang Tuah said…
lagu ni pemes time nis form 2 ,tahun 2002.
i miss tht memories
forever love said…
x nak play boleh.. tp tue sis qaseh nyanyi ke.? hehe
Sunah Sakura said…
tu diaaaa....jom nyanyi sama2~ hahaha~
alahai nostalgia tul lagu nie dik, masa zaman akak sekolah-sekolah dolu....
Hazmin said…
sama la..takda idea jugak nak update apa hari nie...UV sungguh sikit..nasib-nasib..huhu
Anim Azhari said…
yeyeh..da lame xdenga lagu ni..best2
Zuwairi said…
fuhhh! terharu pulak ada lagu khas untuk pengunjung
irzat adam said…
suke la lagu ni..thnx sbb nyanyikan tuk sye...hehe...o_0 v
Wafiy Suzly said…
ni pun entri juga,hihi
KAMIHIDUP said…
tryla masuk af9. heee. :)
No0r AmiRa.. said…
hehe..comel la suara k.Qaseh nih..!
=D..
nak vote larh..!haha
Adii NakHeran said…
bintang kan bersinar menerpa hidupku~
wahh shahdu nya vocal,, :))
mmg respect la,, berani keluarkan suara :)) ^^
alexayussida said…
comeyyyyy je suara..:)

lagu yg akn bt alexa termenung jauh n hanyut ngn memori is kenangan terindah..tataw pesal lagu tuh..hikhik
Qaseh Dalia said…
anisa -
mmg lagu memories ni ... hehe lagu paling bez bila jatuh cinta hahaha
Qaseh Dalia said…
atiq -
ye lah syg .nyanyi sendiri je lah haha
Qaseh Dalia said…
sunah -
jommm ..start nyanyi je terus hujan hahaha
Qaseh Dalia said…
sis yg comel -
tau takpe hahaha
Qaseh Dalia said…
hazmin -
xpe lah hihi maybe len kali byk lah uv tu
Qaseh Dalia said…
hanim -
tu lah pasal kan
Qaseh Dalia said…
zuewairy -
haha terharu ke nak pengsan
Qaseh Dalia said…
irzat adam -
aik2 haha pun boleh lah ..
Qaseh Dalia said…
wafiy -
entry mengarut je kan
Qaseh Dalia said…
kami -
awal2 lagi kena tendang kan
Qaseh Dalia said…
me ira -
suara kanak2 ribena
Qaseh Dalia said…
adii -
huwaaaa tak sedap haha
Qaseh Dalia said…
sis alexa -
haha tahu xpe sis..qaseh pun terbuai jugak ..mmg lagu berhantu ni zaman2 dulu2
forever love said…
dah dgr kat fb dah.. sodap1