Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Header Baru ~ Tq sO much Fakhrul

Assalamualaikum olz ~
selamat petang .. hehe hari ni busy sikit huhu...poyo je busy kan ..
update nak tayang header baru ~ muehehehe ...jeng2x qaseh mintak tolong dengan seseorang ni ha ....
nak tahu siapa ?...skandal baru neh hahaha gurau je ..mati den hubby bace ..kikiki


sebelum ni header warna pink ..hubby yang buatkan ..lepas tu gatai g tukar template .. so header tu tak kena dengan template baru ... nak suruh hubby buatkan tapi dia busy n ada masalah ..laptop nya tak dapat di kesan hahaha ... kena curi oleh den lah kot ...ngeee so dalia pun mintak tolong dengan seseorang yang sangat2 baik hati ni ... nak tahu klik lah link di atas n masuk lah blog beliau ... ~ so fakhrul buatkan 3 header untuk dalia ..yg first tu macam tak kena sikit hik2... n then dia baiki balik..pastu dalia ngade nak buat macam blog muhamad hakim ... wah2 pastu beliau pun buat 3 sekaligus mesti dia pk cek ni ngade2 hek2




dalia pilih yang ni sebagai header qasehdalia.com

amacam ok tak hehehe... banyak dah beliau tolong buatkan header ...contoh blog yang dia buatkan ...

apapun dalia nak say tq very much kat fakhrul sebab sudi buatkan header untuk dalia...jasa mu akan di kenang ~ huhu tq sekali agy ..ngeee cantek tak?jangan jelez okeyh haha


Comments

Unknown said…
x jeles...wkakakkaa..
akufakhrul said…
pokniq..btol2..xperlu jeles..ak nk wat header ngn pokniq plop..
Tok Jabit said…
Semua cantik2 .. buat kat saya leh? hehehehe
Sunah Sakura said…
macam hakim punyewwww... hehe..
Anim Azhari said…
canteknye..jeles2x
shahsyaz said…
wah, sonoknyer ade org buatkan header utk qaseh...

tp, xde ke org nk buatkan utk sy???
CIK CIRA said…
ok3!!!cntik n cool
♥nyeto89♥ said…
jelesnya..T___________T
lawa :D
CIK CIRA said…
ala..ta jupe la shputbox awk..na bgtaw,sy klik nuff awk
thinyisme said…
canteknye delia punya blog, huhu jeless.. :))
Raden said…
pehh..jeles! nk wat header br gak aa
akufakhrul said…
muhahahhahaha...kne wat contest r nih kli ni :P
yna fazlyna said…
cantik lah header baru tu.. tapi gambo kecik lah pulak..huhu juz bagi pendapat tau
farasakura said…
comelllyerrrr..
mau mau
Qaseh Dalia said…
fakhrul -
awat malu tu ..huh tq ye hehe
Qaseh Dalia said…
pokniq -
gtau je lah jelez hehe
Qaseh Dalia said…
bro hasrul -
tanya fakhrul boleh tak hehe
Qaseh Dalia said…
sunah -
dari kilang yg sama haha
Qaseh Dalia said…
specky gurlz -
hehe g bodek fakhrul haha larikkk
Qaseh Dalia said…
nuruk afifah -
ye ke ni tq dear
Qaseh Dalia said…
shahsyaz -
ade je haha kena cari wahaha
Qaseh Dalia said…
cik cira -
tq yunk
Qaseh Dalia said…
thiny -
ek tempalte biase je yunk
Qaseh Dalia said…
amirra -
buat jgn tak buat ! hehe
Unknown said…
adooii wajab bar lagi..cantik+ nmpk mcm kad kawen heeeeeeee
Qaseh Dalia said…
yna -
xpe dalia sengaja pilih yg gmbar kecik hehe
akufakhrul said…
angkt kaki!! sedia!! lari!!!! hahahaha
Cik Embun said…
waaauu dah tukar...
Solihin Zubir said…
sgt ok..
bertambah ok bila kekalkan pix tu.. heheh..
Qaseh Dalia said…
fakhrul -
jangan lari haha
Qaseh Dalia said…
cik embun -
saje tukau angin hehe
Qaseh Dalia said…
solihin -
ikhlas kaitooo hehe
cikpuanhady said…
comey..comey..tapi bila letak kat blog qaseh, tak berapa nampak yang ditulis tu..

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss
nazirulhazwan~ said…
bo0o0o, tak comey pon.hehe
back to top