Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Mereka Kata.....

Assalamualaikum jom juin segmen lagii..


kata2 aluan untuk blogger yang baru masuk blog dalia..tq so much...semoga sihat sentiasa,murah rezeki n rajin lah berblog hehe... maaflah dalia skarang ni blurrr sebab entry dalia xkeluar kat dashboard nape ye? pelik lah hurmmmm tapi tu selingan je hehe... dalia nak say blog dalia ni banyak kekurangan... blog baru entry pun biasa2 je...hahaha.. ikut mud biasa lah kan..papepun sorry if im not the bez writer .. xde tips2 yang menarik untuk di kongsikan..juz personal blog .. n tuan tanah ni semenjak dua menjak malas sikit .. kikikiki..papepun hope semua terhibur dengan blog dalia yang xseberape ni.. xmau kutuk2 tau nasihat2 ok..papepun hepy berblogging to alz.... muahhhhhhh :)
love u alll.... kalau de pape pertanyaan jgn malu2 tanye..
boleh panggil dalia,qaseh,adelia,sue or pape je lah ye.... 

terimalah sedikit persembahan dari kami berdua hehehe..
mati kena cekik dek kyle jap agy haha

Comments

apezs shah said…
salam.

singgah sini.. join juga kita pon.. mak aih nak cakap pasal ni jap..
pssst!! gilerh cantik kartun org bawah tu..;)
Unknown said…
wan pon join gak..huhu
s.y.a.r.q said…
salam... Selamat berkenalan & happy blogging (^_^)

cantik blog awak
Unknown said…
Atul singgah sini :)
Qaseh Dalia said…
@apezs shah
wslm apehz tq ye...hehehe cantek ke kikiki
Qaseh Dalia said…
@Rozuan Ismail
hehe selamat kenalan wan
CIK TOM said…
comelnya gmbr tue...hehe :)