Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

2 Pemenang Edit Foto Contest sesi hari isnin

Assalamualaikum semua
wah3x bez gilerrr bercuti kan...blog pun dah berhabuk dah,.~
haisyyy blur nak tulis pe pun xtau hehehehe...
so semalam dah pilih 2 pemenang..
tapi still xdapat maklumat dari pemenang lagi harap dapat tinggalkan jejak sebelum hari khamis ni okeyh...
now 2 pemenang lagi akan diumumkan jeng3x...
sape sape ?
xyah cakap banyak ....
tengok je lah ye :)
tahniah pada pemenang okeyh..

agak2 ni header sape ye...jeng3x...
jeng3x pemenang ke 3 ialah awatif azizi 

 sebelum editing
 after editing
katanya using cs5 lawa kan?

dear awatif..tq tau join contest dalia...nice editing first tengok pic awatif terpegun jap..dalia ni suka tengok keindahan alam..so yang suram tu nampak lebih cntek kan3x.. xtau nak ulas ape..bg dalia mmg cantik like it so much..tahniah ye...pandai main dengan tona warna...awatif menggunakan cs5 bukan game cs tu ye..hehehehe...so tahniah from dalia..u win dear !


pemenang ke empat jeng3x 
nurul amiera 

before editing 
 after editing


cantik tak..huhu rambang mata lah nak pilih pemenang ...sob3x...dalia pilih yang ni sebagai pemenang yang keempat...suka tengok langit tu ... ade perubahan ketara jugak kan dengan yang sebelum edit tu ..kikiki papepun rezeki nur amiera ... tahniah dear,... u winnn !

hati berbicara :
sila tinggalkan email kat komen ye ...
sebelu hari khamis ni...

Comments

Awatif Azizi said…
alhamdulillah..
thanks dear...
x sangka ley mng..
td watif daa msg kt fb..
sakinah said…
cantik3..suke jgk tgk...layak menang =)
so comell n unikk edit sis:)

tahniahh menng! u deserved it!
Anonymous said…
lawa2 ^^
efa said…
huhu...ramai yg join semua hebat2 tahniah pada pemenang gua kalah miahahaha..tak pa janji mencuba ya dak hehehe
Unknown said…
tahniah kepade pemenang.... nice foto edited..

trimas juge kepade blog ni yg wat kontest tu.. meriah skalik kontestnye...
hehe.. thanx qaseh... miera baru tgk ni... xsgka mng.. miera ska2 je j0in...alhamdulillah.. apa2 pn tq qaseh...
tengkorakemas said…
tahniah kepada pemenang :) lawa gambar tu, jadi smart dan menyerlah selepas diedit
Luqman Zakaria said…
dah dapat pemenangnye ek! memang cantek ah dorang edit!
Mr. Asada said…
superb.. gambar kedua tu cool..

gambar 1st dari awan, jadi macam letupan bom atom. dahsyat..
AZIMAH ZAINUL said…
due2 cantik..suke!! tahniah~ ^_^
caliph shuriken said…
lawa2.. congratz kpd pemenang ^^
Unknown said…
congrat pd pemenang pandai cik qaseh mucuk pilih hek3x