Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Jom kita berkenalan...

Assalamualaikum...
nak join gak segmen abg ben..
semua segmen nak juin..tamak betul..hehe
xpelah meh lah juin same2 ye...


segmen baru abg ben...

bila mula buat blog ?
september 2010 cikgu 

Jumlah follower sekarang ini ..
sekarang ni : follower 1167

Berapa trafik harian ?
kalau blogwalking boleh 500 ke atas...
kalau xblogwalking leh dalam 300 lebih2..
kalau xonline 100-200 
lebih kurang mcm tu..
2-3 hari ni mls dapat 300lebih je sob3x..pdn muka

Sehari brapa entri ?
sehari wajib satu entry ..
kdg2 2 entry or 3..
hehehe

Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
blog bro ben lah..ni yg first wajib tgk..bezzz (xbodek pun)
blog nazirul hazwan..
blog fatin liyana..
blog bez n cute kat bloglist qaseh yg tu mmg wajib jenguk wpun xtgglkan komen or jejak kat shoutbox
(bro ben nak satu je lah..tamak betul engko ye)
hehehe ..


Comments

nazirulhazwan~ said…
qaseh, nak nanges jap kat sini.
waaaaaaaaaaaaaa, teharunye bace!isk3.
tak sangke ade org minat blog den.
trimas babe!!
farah pn join jgk. ~ngee :D
tengkorakemas said…
bagus2, teruskn blogging dgn jayanya :D
Qaseh Dalia said…
@nazirulhazwan~naz mengade ye g nanges tempat laen kan banjir lak haha
Qaseh Dalia said…
@Farah Hanimfarah hanim selamat berkenalan..join jgn x join hehe
Qaseh Dalia said…
@tengkorakemashehe hapy berblogging gak awak :)
Unknown said…
salam perkenalan..saya rozuan
Qaseh Dalia said…
@Rozuan Ismaildengan malu2..salam perkenalan ehe
ayin masliza said…
saya follow blog pink yg comey ni... secomeyy tuan tanah nyerrr.. meh jemput datang blog saya, jemput follow saya juga yer.. macihhhhhh.....

http://twoplusoneandmore.blogspot.com/
ayin masliza said…
saya follow blog pink yg comey ni... secomeyy tuan tanah nyerrr.. meh jemput datang blog saya, jemput follow saya juga yer.. macihhhhhh.....

http://twoplusoneandmore.blogspot.com/
Lulu Caldina said…
Rajinnya ikut segmen En. Ben....
Good luck..