Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Statistik Blog

Recent Post

Contest Ditutup!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum semua...
selamat petang..
nak beritahu ni contest edit foto contest dah ditutup !
dalia kate 31 disember kan?
esok dalia cuti so dalia tutup hari ni ye...
n ade lagi yang masuk dalam komen yang hantar entry..
yang tu dalia terima lagi..
cukuplah masuk hahaha..sebab dah penat sangat nak pilih pemenang..
setakt ni dah 542 penyertaan..
giler babas,,,banyak tu...



pemenang dalia akan umumkan ahad nanti..
tapi hari ahad nanti dalia akan umumkan 2 pemenang..
hari isnin 2 pemenang..
hari selasa 2 pemenang ..
n last hari rabu 1 pemenang (yang paling kreatif)
n pemenang2 ni akan dalia review blog dia..insyaAllah ..
semua yang join dalia akan masukkan dlm bloglist nanti okeyh...


pemenang2 ni dipilih oleh my hubby n dalia sendiri..
sponsor jugak dari dia n dalia...
so tunggu ahad nanti ye :)
bez tak contest ni?
kalau bez nak buat lagi hahahahahaha..
gurau je!
tahun depan maybe contest akan lebih menarik...
nak tahu ape?
jeng3x..tungguuuuuu ~ hehehe


hati berbicara:
esok offline ye..basuh baju j elah esok xkuar g mane2..hehehe..mesin basuh rosak alamak putus tangan lah esok kuwang2x.. dobi kan ade hahaha 
assalamualaikum

Comments

sayangku said…
nnt wt la lg contest erk. besttt..hehe. erm..nk ty, dalia umur bpe ek?
JULIA JAMIL said…
aiseh....napa berdebar2 jek nih...hehehe ^_^
nba-Nur said…
Salam.. Tak sabar nak tunggu Qaseh announce pemenang..
Nama mak akak sama mcm Qaseh tau.. Tak sangka Qaseh dah berkahwin.. Kak Nur harap tahun depan akan ada lagi contest yg menarik.. Selamat mendobi! hehe...
sakinah said…
giler ramai,,,,tahniah dila berjaya wat contest nie...wat la lagi...hihi...
Scha Aryana said…
hee~ best best !
even , memang takkan menang , ngeh3
wah , tggu ni sis tuk taun dpn , msti juin , hee
Amie Amisya said…
contest yg dalia buat mmg best la. so, harap dalia buat lagi eh. hihi.. (banyak cekadak pulak saya.wee~)
hahaaaa... ok. ema tunggu. nebes ni~dupdapdupdap...
ala kain kain tu masok dlm baldi. pijak pijak pijak pijak sampai puas hati. exercise sikit kaki. klu da penat pki kaki pki tgn (tips dr senior) hihihi :D
J.U.D.E.Y.M said…
wahh, 542 orang yang join? Haish, takde harapan je. HAHA. Good luck lah pada sapa2 yang dipilih oleh Cik Qaseh ye. ^^
J.U.D.E.Y.M said…
wahh, 542 orang yang join? Haish, takde harapan je. HAHA. Good luck lah pada sapa2 yang dipilih oleh Cik Qaseh ye. ^^
touya said…
saper menang , sila belanja saya minum . Sekian terima kasih
yo pyqa said…
wahh harap2 pyqa menang :)
aisya said…
woahh, really cant wait. heee ~
diyanaKamsini said…
hehe. thnx dahlia. >_<
rara Elmo said…
memang best contest akq.. huhu.. coz rara memang suke edit pixie ni.. love it.. harap2 rara menang.. hehe.. insyaalah..
Unknown said…
bsok cuti umum..dobi ttup..sbtu new year, lusa ahad sah ttup gak...hahaha

uishhh...xsaba nk tau sape mengang..heee =)
Turtleman said…
waaaa baru nak masuk tak dan dah adeh..
caliph shuriken said…
x sabar nk tggu ahad ni ^^
Faiz Zaini said…
hooo.... dah abis
Anonymous said…
uish ghamai tue...mesti xmng nih
AZIMAH ZAINUL said…
yup2! contest ni besh!!~ sebab tu ramai masuk..nanti wt lagi ye..hee~ ^_^
tengkorakemas said…
mak ai..banyak tu peserta..he2 rehatkan minda sebelum pilih pemenang2 XD
dah closed yer? huhuhu....kita tguuuu hari ahad nie yer..
Qaseh Dalia said…
@nba-Nur
kak nur qaseh belum kawen lagi lah hehehe
Qaseh Dalia said…
@Anna Cullen :)
hahaha tq dear...coz support
Qaseh Dalia said…
@siti rahmah bahrom
psst sis..haha dah pijak2 dah kain tu kah3x teruk punye anak dare hik2
Qaseh Dalia said…
@touya
eceh ... rasuah ke hape
Qaseh Dalia said…
@yo pyqa
hehe insyaAllah doa byk2 hehe
Qaseh Dalia said…
@iDeaL cRazEe
hahaha basuh sendiri jerk
Qaseh Dalia said…
@Areliff
masuk je lah areliff hehehe
Qaseh Dalia said…
@fittiariri
adat pertandingan dear hehe
Qaseh Dalia said…
@ziema cindalena
nak lagi ke?hehek ok insyaAllah
rasa mcm x menang je hehe :)
aienna said…
salammm




qaseh22...




saya baru je tukar urll...




tapi dah join dahh..



ni url sy yang baruuuu..





http://nurainajasril.blogspot.com/2010/12/edit-photo-contest.html