Contest Ditutup!!!!!!!!!!!!!!!!!

44 ulasan:
Assalamualaikum semua...
selamat petang..
nak beritahu ni contest edit foto contest dah ditutup !
dalia kate 31 disember kan?
esok dalia cuti so dalia tutup hari ni ye...
n ade lagi yang masuk dalam komen yang hantar entry..
yang tu dalia terima lagi..
cukuplah masuk hahaha..sebab dah penat sangat nak pilih pemenang..
setakt ni dah 542 penyertaan..
giler babas,,,banyak tu...



pemenang dalia akan umumkan ahad nanti..
tapi hari ahad nanti dalia akan umumkan 2 pemenang..
hari isnin 2 pemenang..
hari selasa 2 pemenang ..
n last hari rabu 1 pemenang (yang paling kreatif)
n pemenang2 ni akan dalia review blog dia..insyaAllah ..
semua yang join dalia akan masukkan dlm bloglist nanti okeyh...


pemenang2 ni dipilih oleh my hubby n dalia sendiri..
sponsor jugak dari dia n dalia...
so tunggu ahad nanti ye :)
bez tak contest ni?
kalau bez nak buat lagi hahahahahaha..
gurau je!
tahun depan maybe contest akan lebih menarik...
nak tahu ape?
jeng3x..tungguuuuuu ~ hehehe


hati berbicara:
esok offline ye..basuh baju j elah esok xkuar g mane2..hehehe..mesin basuh rosak alamak putus tangan lah esok kuwang2x.. dobi kan ade hahaha 
assalamualaikum

44 ulasan:

sayangku berkata...

nnt wt la lg contest erk. besttt..hehe. erm..nk ty, dalia umur bpe ek?

JULIA JAMIL berkata...

aiseh....napa berdebar2 jek nih...hehehe ^_^

nba-Nur berkata...

Salam.. Tak sabar nak tunggu Qaseh announce pemenang..
Nama mak akak sama mcm Qaseh tau.. Tak sangka Qaseh dah berkahwin.. Kak Nur harap tahun depan akan ada lagi contest yg menarik.. Selamat mendobi! hehe...

sakinah berkata...

giler ramai,,,,tahniah dila berjaya wat contest nie...wat la lagi...hihi...

Scha Aryana berkata...

hee~ best best !
even , memang takkan menang , ngeh3
wah , tggu ni sis tuk taun dpn , msti juin , hee

Amie Amisya berkata...

contest yg dalia buat mmg best la. so, harap dalia buat lagi eh. hihi.. (banyak cekadak pulak saya.wee~)

Cik Siti Rahmah Bahrom berkata...

hahaaaa... ok. ema tunggu. nebes ni~dupdapdupdap...
ala kain kain tu masok dlm baldi. pijak pijak pijak pijak sampai puas hati. exercise sikit kaki. klu da penat pki kaki pki tgn (tips dr senior) hihihi :D

J.U.D.E.Y.M berkata...

wahh, 542 orang yang join? Haish, takde harapan je. HAHA. Good luck lah pada sapa2 yang dipilih oleh Cik Qaseh ye. ^^

J.U.D.E.Y.M berkata...

wahh, 542 orang yang join? Haish, takde harapan je. HAHA. Good luck lah pada sapa2 yang dipilih oleh Cik Qaseh ye. ^^

touya berkata...

saper menang , sila belanja saya minum . Sekian terima kasih

shahfri shpie berkata...

rasa berdebar2..

yo pyqa berkata...

wahh harap2 pyqa menang :)

aisya berkata...

woahh, really cant wait. heee ~

diyanaKamsini berkata...

hehe. thnx dahlia. >_<

rara Elmo berkata...

memang best contest akq.. huhu.. coz rara memang suke edit pixie ni.. love it.. harap2 rara menang.. hehe.. insyaalah..

Unknown berkata...

bsok cuti umum..dobi ttup..sbtu new year, lusa ahad sah ttup gak...hahaha

uishhh...xsaba nk tau sape mengang..heee =)

Turtleman berkata...

waaaa baru nak masuk tak dan dah adeh..

caliph shuriken berkata...

x sabar nk tggu ahad ni ^^

Faiz Zaini berkata...

hooo.... dah abis

Tanpa Nama berkata...

uish ghamai tue...mesti xmng nih

AZIMAH ZAINUL berkata...

yup2! contest ni besh!!~ sebab tu ramai masuk..nanti wt lagi ye..hee~ ^_^

tengkorakemas berkata...

mak ai..banyak tu peserta..he2 rehatkan minda sebelum pilih pemenang2 XD

♥ Nana BamBam ♥ berkata...

dah closed yer? huhuhu....kita tguuuu hari ahad nie yer..

Qaseh Dalia berkata...

@sayangku
hehehe umur 22 ..

Qaseh Dalia berkata...

@JUJAMAFIA
hik2 berdebar2 tuuu

Qaseh Dalia berkata...

@nba-Nur
kak nur qaseh belum kawen lagi lah hehehe

Qaseh Dalia berkata...

@sakinah88
hahaha nak lagi ke?

Qaseh Dalia berkata...

@Anna Cullen :)
hahaha tq dear...coz support

Qaseh Dalia berkata...

@Amie Eisya Pqa
hehe insyaAllah dear

Qaseh Dalia berkata...

@siti rahmah bahrom
psst sis..haha dah pijak2 dah kain tu kah3x teruk punye anak dare hik2

Qaseh Dalia berkata...

@aizuddin
hehehe tq aizuddin

Qaseh Dalia berkata...

@touya
eceh ... rasuah ke hape

Qaseh Dalia berkata...

@shahfri shpie
kawal debaran itu haha

Qaseh Dalia berkata...

@yo pyqa
hehe insyaAllah doa byk2 hehe

Qaseh Dalia berkata...

@aisya
sabar2 cubit kang

Qaseh Dalia berkata...

@aku.kau.kamo
same2 dear

Qaseh Dalia berkata...

@iDeaL cRazEe
hahaha basuh sendiri jerk

Qaseh Dalia berkata...

@Areliff
masuk je lah areliff hehehe

Qaseh Dalia berkata...

@mofaizmz
a.ah abes dahhhh

Qaseh Dalia berkata...

@fittiariri
adat pertandingan dear hehe

Qaseh Dalia berkata...

@ziema cindalena
nak lagi ke?hehek ok insyaAllah

Qaseh Dalia berkata...

@~Nana 귀여운~
okeyhh tunggu tau ~

rafina mimi abdullah berkata...

rasa mcm x menang je hehe :)

aienna berkata...

salammm




qaseh22...




saya baru je tukar urll...




tapi dah join dahh..



ni url sy yang baruuuu..





http://nurainajasril.blogspot.com/2010/12/edit-photo-contest.html

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com