Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Tips reject awek ~

salam satu malaysia...
kOrang laki2 ensem lau nak reject awek jgn lah main ckp je ..
nnt kOcik aty dioRang ..
gUrl ni sensitif gak tau..
bg lah sebab2 yg munasabah sikit hehek...
mcm kat bawah ni hehe

1) Semalam I check dengan doktor, dia kata I HIV positif...

2) Kat telinga I ni ada suara suruh I bunuh diri..

3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)

4) Adik beradik I ada 10 orang, semua belajar lagi, I kena sara diorang sebab parents I dah meninggal...

5) I dah keje kat 20 company, tapi paling lama tahan pun 2 bulan je...

6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...
7) sebenarnye saye gay ..

8) Errr, sori, terpegang pulak....

9) Lupa nak bagi tau u, I ni duda anak 10

10) Ish, kalau nak kawin dengan U, I kena ceraikan bini I yang ke 4 tu, sian dia....


hati berbicara : tapi kan lebih baik terus terang dari pada menipu kan kan kan..hehek..tp kalau yg ramai sgt peminat tu di bolehkan kot..haha 
selamat mencuba..!


Comments

azwa amani said…
hehehehe...menagis makwe tu kalau pakwe die bagi alasan cmtu....kechewa....
NeidIyra said…
hahax~
Dalia.. BF komen cm marah je...
jgn smpai BF awk tuh bg alasan antara 10 tuh kat awk dah la,,huhu
Qaseh Dalia said…
azwaamani :
bukan menanges lah dear tp terus lari hehehe
Qaseh Dalia said…
neid :
ambOi neid jgn ckp camtu..bf saye xmare haha ...sekeh kang
Qaseh Dalia said…
wakiyuddin :
sengal ape ?try lah lau xcaye hahaha
ahmad jo said…
sedih tak berlkagu la kalu awek kena reject sbb bg alasan mcm kat atas tu. haha
ProfHariz said…
Saya dengan ini reject Awak! Boleh x cam nie?
Qaseh Dalia said…
ahmad jo :
haha terpulang pd korang
Qaseh Dalia said…
hariz :
uwaaaaa kejam sgt uw haha
caliph shuriken said…
sokong Prof..
bterus terang sgguh, hukk...
Qaseh Dalia said…
hehe caliph sokong le kaum die wekkk