Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

XIU XIU phOTO eDitOr

muehehehe...
hari ni nak share software or tah org pggil ape..aplikasi kot?hihihi whatever lah..tapi untuk mengedit foto lebih comel..maybe de yang dah tahu..n de yang xtahu....
banyak gak function2 yang ade lam foto editor nih...
nnt qaseh tunjukkan contoh kat bawah ni ye...
korang leh download photo editor ni kat cni 
tapi korang pndai2 lah..sbb benda ni versi cina so korang hentam je lah..heheh donwload kat kotak warne kuning tu ye..
 ni yang ori..
 qaseh edit n buh bulu mate palsu
n then leh edit buh lak gincu..ngeeee..macam antuuu lak

yang ni pulak..boleh letak mcm2 gif pic..byk sgt koleksi yang ade n sumenye cute2..
contoh

yang ni korang leh potong kepale korang..byk agy kartun2 nye
 haha cian hubby ku..nak karate sape lah


yang ni pulak..kalau kat fotoshop pun ade...boleh kerat pic korang n letak kat tempat korang nak..tp pic2 latar belkang mmg dah ade dlm xiu2 ni..



dan banyak lagi boleh buat.....kalau korang nak korang download lah free jep..hihihihi...yang pndai edit tu edit lah sepuas2nye...
gud luck....


Comments

Unknown said…
de plak b lompat2 hahahaha
Qaseh Dalia said…
hehek...b kan suke lompat2
Unknown said…
dalia 2 hahahahaha
Qaseh Dalia said…
dalia ngah joget2 haha
Unknown said…
ekeke omei jah pandai gat ye edit hahaha
cikCOKLET:) said…
macam best je. teheeeT____________T
f said…
Assalamualikum..dia kner downlod ke
f said…
gmbr latak blkng tuhhh...mmg ader kt photoshop eh
Dalila said…
comel..tp awat sumer bahasa ciner ke korea/jepun?
xpaham? bi xde ke?
Hee. nak try lah nnti. :)