Bioxcellent W.Line Fiber | Minuman Kesihatan Untuk Detox & Pencerahan Kulit

18 ulasan:

Bioxcellent W.Line Fiber | Minuman Kesihatan Untuk Detox & Pencerahan Kulit , holla uols ! zaman sekarang ramai dah timbul kesedaran untuk mengamalkan gaya hidup sihat contohnya macam buat air detox kan ? rata-rata tengok facebook or insta memang ramai yang kongsi cara-cara untuk buat detox dengan gunakan buah-buahan yang mudah nak cari  .. weh rajin gila korang kan ! 

Tapi dalam segelintir manusia yang nak amalkan detox tu ada lah terselit manusia-manusia malas macam aku ( haha contoh terdekat dan memang kena atas batang hidung sendiri !) yeah actually memang aku malas sangat nak buat benda-benda macam tu like potong buah , blend then simpan bagai huhu elakkan sifat macam ni tau !

Tapi aku tetap amalkan gaya hidup sihat dengan mengamalkan minuman kesihatan dari Bioxcellent W.line Fiber ni ,  sebab mudah gila hanya masukkan air dan shake-shake ( kocok-kocok ) pastu minum .. dan  aku akan buat research tentang produk ni sebab aku kena tahu apa fungsi utama nya ~ wajib research sebab nak share dekat korang semua , first of all aku kena try dulu then nanti korang try sendiri okay !


Kalau korang nak tahu fungsi UTAMA Bioxcellent W.Line Fiber ni adalah untuk melancarkan sistem pencernaan , badan akan jadi lebih ringan dan lebih bertenaga , dapat membuang lemak dan toksin yang dah lama ada dalam badan kita tu (toksin ni kan buat badan kita mcm rumah sendiri pulak kan ? haa so halau la apa lagi ! )

Selain tu bila amalkan Bioxcellent Waistline Fiber ni korang ia dapat meransang penyerapan nutrien yang baik di dalam tubuh , membuang bahan buangan yang terkumpul di dalam usus besar yang menyebabkan kenaikan berat badan , mengecilkan pinggang dan mengempiskan perut .. lagi best dapat mencerahkan kulit badan kita ..

Semua orang cakap aku dah kurus nak tinggal tulang rangka je ke amalkan detox bagai ni ? wei korang memang la luaran aku nampak kurus macam cicak kobeng tapi takkan nak selak baju tunjuk perut buncit hoi ! haaa tak payah nak temberang selepas bersalin dapat perut langsing macam asal , sebab makan masa lama gila nak langsing balik .. tu belum cerita lagi ramai mak-mak stress tengok perut menggelebeh lepas bersalin kan ? kan ? kan ? takpe sis faham sebab sis pun sama :p


Kesan Positif  Selepas Seminggu Amalkan

Serius aku bagitau ni dan langsung tak tipu , pertama kali aku dapat produk ni aku try amalkan sebelum tidur , esoknya memang perut aku memulas (nak melabur) haa terus cari toilet .. sedangkan aku susah nak membuang sebab selalu sembelit hingga kadang-kadang jadi buasir .. Jadi aku syorkan untuk korang yang ada masalah susah nak membuang , , nak kempiskan perut , nak kulit cerah try la produk ni

Alhamdulillah bila amalkan Bioxcellent W.Line Fiber ni memang dah tak sembelit , membuang macam manusia normal yang lain dah memang segala toksin toksid keluar .. fuhhh recommend sangat uols .. memang berbaloi aku dapat produk ni .. nanti habis will repeat again ! bab cerahkan kulit tu kena tunggu sebulan okay dan wajib konsisten. 

Kelebihan / Manfaat Bioxcellent Waist Line Fiber 
  • Mengurangkan berat badan dengan fungsi detox yang free radikal 
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan 
  • Mengawal tahap kolesterol
  • Mencegah berat badan berlebihan 
  • Memutihkan kulit 
  • Menghalang pembentukan melanin yang menjadi punca kulit gelap
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan




Ramuan / Bahan Kandungan Bioxcellent WaistLine Fiber 

Serbuk Jus Epal , Maltodextrin , Fructose , Acacia Gum , Serbuk Campuran Buah dan Sayuran , Serbuk Jus Nenas , Timun , Bayam , Jus Lemon , Jus Betik , Lobak Merah , Jus Mangga , Tricalcium Phospate , Citric Asid , Kiwi , Seleri ,Pear
Bioxcellent  Waistline Fiber Best Ke ?

Serius best produk ni , bab rasa pulak tekak aku boleh terima sebab campuran buah-buahan dan sayuran kan , rasa nya masam-masam buah kiwi dan campuran yang lain .. fuhhh rasa macam nak  minum banyak kali je , tapi tolong jangan buat begitu kalau taknak tidur dalam toilet haha .. cukup sekali sehari sebelum tidur malam tau ..
Cara Pengambilan Bioxcellent Waistline Fiber 


Cara pengambilannya mudah sahaja :

Campur 1 skop (20 grams) ke dalam 200ml/250ml air suam , kacau / goncang sehingga larut dan minum serta merta selepas penyediaan , jangan lupa minum air yang mencukupi sepanjang hari untuk kesan yang terbaik , sebaiknya amalkan selepas makan malam sebelum tidur .

*Boleh dapatkan produk Bioxcellent WaistLine Fiber  secara terus di Watsons dan juga Lazada*
*Lulus KKM , 100% botanical , Halal , Awarded Asia Pacific Super Health Brand 2016/2017*

More Info :
Whatsapp : 60163163069

18 ulasan:

  1. Yang penting lulus KKM! , nampaknya lepas ni kakfiza pun kena cuba ni .hihi

    BalasPadam
  2. dulu tengok air kaler hijau ni seram je ,skrg macam sedap la pulak hehhehhee,bestnya banyak khasiAT ni..

    BalasPadam
  3. Hijau gituuu.. macam beat jer produk ni..

    BalasPadam
  4. wahh..banyak nya kelebihan bioexcellent ni..

    BalasPadam
  5. Wah bagus ni untuk lancarkan sistem penghadaman. Dulu nak membuang 3hari sekali pun susah huhu

    BalasPadam
  6. Bagus ni. Boleh langsing, kulit pun cantik. Kena cuba ni

    BalasPadam
  7. Jika dilihat pada kandungannya pun sudah tahu ianya bagus untuk kesihatan badan. Terima kasih di atas info yang diberikan. Semoga bermanfaat untuk semua dan sangat direkomendasikan

    BalasPadam
  8. haha boleh try nti . sesuai tuk lisa yang sekarang ni susah nk uk uk hahaha

    BalasPadam
  9. Sama laa kita, spesis malas nak potong blend buah bagai tu haha. Lagi suka benda camni, bancuh pastu minum ja

    BalasPadam
  10. Ternampak dkt botol produk ni cop mohor super health brand, hebat! Suka ada gabungan pelbagai jenis buah mahal2 dlm botol tu...menarik la.

    BalasPadam
  11. Bestnya.. sambil detox boleh cerahkan kulit

    BalasPadam
  12. Bagus ada produk detox. bolehlah kekal lansing gitu dan cantik of course

    BalasPadam
  13. Wahh. Serious nk try. Nak kurus dengan putih jugak 😍😍😍

    BalasPadam
  14. Mudah dan senang nak detox ni..menarik nengoknya

    BalasPadam
  15. macam boleh kurus je. macam nak try jeee. haha

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com