Custom Made Hadiah Untuk Acara Hari Jadi

8 ulasan:
Assalamualaikum , memandangkan semalam baru buat entry sambut hari jadi yang tertunggak ~ hari ni nak share satu tempat yang korang boleh diy sendiri hadiah korang untuk acara hari jadi .. tempat tu tak perlu korang keluar dari rumah pun sebab ianya sebuah web online , so tak perlu susah-susahlah nak pilih hadiah hari jadi jauh-jauh giteww ~

Masih relevan ke beri hadiah untuk hari lahir di zaman serba canggih ni ? of course lah sangat relevan ! tu tandanya kita mengingati dan memberi satu ingatan tulus ikhlas kepada kawan / keluarga / kekasih dan siapa-siapa je yang kita sayang dalam hidup ni .. sekurangnya hadiah kita tu akan memberi satu memori yang indah buat seseorang , lagi best kalau hadiah tu korang custom made atau diy sendiri mengikut idea korang yang kreatif tuh ..

http://www.printcious.com/ - Precious Gift From Your Heart

menarik betol web ni , bukak je terus blink-blink mata sebab tak tahu nak pilih apa ~

Idea Untuk Hadiah Hari Jadi 

Memandangkan korang tengah cari apa hadiah sesuai untuk hadiah hari jadi , korang klik je kat https://www.printcious.com/my/gifts/occasions/birthdays dan banyak kategori yang korang boleh pilih .. terpulang lah korang nak hadiah apa , kalau ikutkan di Printcious ni antara kategori yang ada seperti cushions , mug , ceramic tiles , kanvas ,keychain , mousepads , dan mini tees .. menarik kan , so banyak gila pilihan yang korang boleh pilih .. 




Personalized Your Own Gift

Kemudian korang dah pilih kategori mana yang korang nak dan nak custom made sendiri hadiah hari jadi tu , klik je di button personalized your own gift , so kali ni qaseh rasa kali ni nak bagi idea kat korang untuk buat mug , boleh lah letak kata-kata or gambar untuk di jadikan memori haa gituh .. so mai tengok qaseh diy qaseh punya mug dan nak bagi suami , supaya bila dia minum air , nampak lah gambar bini dia duk jeling -jeling di mug tu haha 



Cara dia mudah gila sebab ada tool yang senang je pun , tutup mata pun boleh buat .. bila dah korang tekan create , akan keluar macam ni , haaa so korang boleh lah upload gambar dari galeri korang sendiri atau pun dari facebook dan juga instagram , just login je lepas tu boleh pilih gambar dengan senang hati 



Bila dah siap  , korang boleh lah preview balik .. kalau masih tak puas hati korang boleh edit-edit sampai puas hati uols ! dan kemudian tunggu apa lagi , checkout laju-laju ! Tunggu je posmen datang ketuk pintu hantar hadiah hari jadi yang awesome !!!!

So apa tunggu lagi ? Biasa kalau pergi kedai mesti suruh orang tu buatkan tapi kadang-kadang kita bagi arahan lain , depa pulak buat lain dari arahan kita , huh ! siapa je yang tak sakit hati kan .. so kat sini korang bagi arahan kat diri sendiri dan buat sendiri hingga puas hati , takdak sapa yang ganggu aih ... yang best nya kualiti dari printcious ni memang best sebab sebelum ni qaseh dan pernah custom made bantal , so far sangat-sangat puas hati dengan kualiti dan juga hasil print gambar ~ langsung tak pecah dan sama macam gambar ori.. 

Info Lanjut 


Email: ask@printcious.com
Alamat :
No. 30, First Floor, Jalan Tiara 4,
Bandar Baru Klang, 41150 Klang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Masa:
Isnin- Jumaat ( 9-6ptg)
Sabtu (9-1ptg)
Ahad & Cuti Umum (Tutup)



8 ulasan:

  1. Kakfiza terus klik website tu, nk usha birthday gift jugakk

    BalasPadam
  2. comey plak. nanti nak cuba la satu..

    BalasPadam
  3. Selalu jugak tengok web Printcious ni, memang menarik. Sesuai sangat nak bagi hadiah pada yang tersayang.

    BalasPadam
  4. mmg best sgt ada personalized gift mcm ni

    BalasPadam
  5. wah, bestnya boleh tepek muka anak2 nnt . mesti dorang suka. hihi. by d way salam kenal :)

    BalasPadam
  6. barang dah sampai ... yeyeeeeyy

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com