My Custom Made Cushion Yang Cute !

2 ulasan:
Assalamualaikum ~ 

Holla semua , delay sangat entry kali ni sebab internet rumah buat hal , merajuk apa dia tak tau .. nasib baik dah okay balik sebab nak share hadiah cantik sangat dari Printcious yang aku buat tempoh hari , masih kah kau ingat ? kalau tak ingat boleh baca my prev entry kat sini Printcious .. gigh tau aku buat bantal aku hari tu , nak kan yang terbaik gitu .. akhirnya bantal yang aku buat di Printcious dah sampai ! 

Btw , memang laju proses penghantaran dari Printcious ni cuma aku je lambat publish , bagi aku yang sejenis makhluk yang mudah excited ni memang teruja bila bantal aku dah sampai , al maklum lah nak tengok muka gambar family kecik aku di bantal tu haha , mula-mula nak letak gambar lain , tapi tak lengkap bertiga so akhirnya aku pilih gambar raya untuk di custom made kan kat bantal aku dan aku memilih warna merah , kerana merah itu sexy ! yearghh haha so nah tengokla bantal aku untuk tatapan kalian.

 Tadaaa ni la bantal yang dah di custom made kan oleh aku , kalau korang malas nak custom made pun takpe sebab design-design yang dah sedia ada pun sangat cantik .. 

 Close up sikit gambar yang aku letak , sangat berpuas hati dengan gambar yang dah di print , aku risau jugak sebenarnya kotla gambar ni jadi kabur lepas di print kan , sebab aku just guna fon je untuk gambar ni ,  tapi bila dah sampai alhamdulillah memang sangat berkualiti dan gambar tak pecah walaupun resolution gambar ni tak berapa besar , tq Printcious for the best servise !

agak-agak kalau kotor boleh basuh tak ? haaa boleh basuh sebab sarung nya boleh bukak , so kalau kotor boleh la bukak sarung nya .. 

Lagi satu aku ingatkan bantal ni kecik je setakat untuk buat perhiasan dalam kereta ataupun kat sofa , tapi bantal ni boleh je untuk buat tido , aku kalau nak berblog buat lapik bantal ni je .. haha berebut pulak dengan Rayyan .. suka sangat dia tau.

My Review di Printcious 
Servis Penghantaran - Sangat Laju 
Kualiti barang - Sangat Ok
Laman Web - Mesra Pengguna , Mudah dan Pantas 
Customer Servise - Layanan Tiptop

Jadi apa korang tunggu lagi ! cepat-cepat buat sendiri hadiah korang di www.printcious.com  , macam-macam barang korang boleh buat , nak bag kekasih ke , suami , isteri , kawan , skandal semua boleh haha.. lagi pun sekarang banyak gila sale yang ada .. ! Aku pun ada lagi dua tiga barang nak di custom made kan .. tak payah buang masa keluar rumah cari kedai kan ... ok adios 

INFO 



2 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com