My Custom Made Cushion Yang Cute !

2 ulasan:
Assalamualaikum ~ 

Holla semua , delay sangat entry kali ni sebab internet rumah buat hal , merajuk apa dia tak tau .. nasib baik dah okay balik sebab nak share hadiah cantik sangat dari Printcious yang aku buat tempoh hari , masih kah kau ingat ? kalau tak ingat boleh baca my prev entry kat sini Printcious .. gigh tau aku buat bantal aku hari tu , nak kan yang terbaik gitu .. akhirnya bantal yang aku buat di Printcious dah sampai ! 

Btw , memang laju proses penghantaran dari Printcious ni cuma aku je lambat publish , bagi aku yang sejenis makhluk yang mudah excited ni memang teruja bila bantal aku dah sampai , al maklum lah nak tengok muka gambar family kecik aku di bantal tu haha , mula-mula nak letak gambar lain , tapi tak lengkap bertiga so akhirnya aku pilih gambar raya untuk di custom made kan kat bantal aku dan aku memilih warna merah , kerana merah itu sexy ! yearghh haha so nah tengokla bantal aku untuk tatapan kalian.

 Tadaaa ni la bantal yang dah di custom made kan oleh aku , kalau korang malas nak custom made pun takpe sebab design-design yang dah sedia ada pun sangat cantik .. 

 Close up sikit gambar yang aku letak , sangat berpuas hati dengan gambar yang dah di print , aku risau jugak sebenarnya kotla gambar ni jadi kabur lepas di print kan , sebab aku just guna fon je untuk gambar ni ,  tapi bila dah sampai alhamdulillah memang sangat berkualiti dan gambar tak pecah walaupun resolution gambar ni tak berapa besar , tq Printcious for the best servise !

agak-agak kalau kotor boleh basuh tak ? haaa boleh basuh sebab sarung nya boleh bukak , so kalau kotor boleh la bukak sarung nya .. 

Lagi satu aku ingatkan bantal ni kecik je setakat untuk buat perhiasan dalam kereta ataupun kat sofa , tapi bantal ni boleh je untuk buat tido , aku kalau nak berblog buat lapik bantal ni je .. haha berebut pulak dengan Rayyan .. suka sangat dia tau.

My Review di Printcious 
Servis Penghantaran - Sangat Laju 
Kualiti barang - Sangat Ok
Laman Web - Mesra Pengguna , Mudah dan Pantas 
Customer Servise - Layanan Tiptop

Jadi apa korang tunggu lagi ! cepat-cepat buat sendiri hadiah korang di www.printcious.com  , macam-macam barang korang boleh buat , nak bag kekasih ke , suami , isteri , kawan , skandal semua boleh haha.. lagi pun sekarang banyak gila sale yang ada .. ! Aku pun ada lagi dua tiga barang nak di custom made kan .. tak payah buang masa keluar rumah cari kedai kan ... ok adios 

INFO 



2 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com