Custom Made Hadiah Untuk Yang Tersayang di Printcious

4 ulasan:
Assalamualaikum 

Holla semua ~ hari ni aku nak share satu web yang akan buatkan korang semua-semua ni yang selalu je buntu dalam mencari hadiah yang sesuai untuk kesayangan , tak kisah lah untuk suami ke , kekasih , kawan , family dan lain-lain .. Orang kata kalau nak berikan hadiah kepada seseorang ni , kita nak sesuatu tu di ingati , contohla kalau aku bagi mug kat kawan aku , tapi aku nak setiap kali dia tengok mug tu , dia akan ingat aku sebab aku dah siap-siap letak gambar aku kat situ haha , tapi kadang masa sibuk sampai tak sempat nak pergi tempah kat mana-mana kan , sekarang aku bagi cara yang paling mudah untuk DIY hadiah korang ~ haaaa teruja ?

Kalau korang teruja , sebenarnya aku lagi teruja , sebab aku dah tak payah fikir sangat apa benda aku nak bagi kat suami dan anak aku ~ tapi kenapa lagi ok kalau kita custom made sendiri hadiah ? bagi aku mudah je ,  kalau kita buat hadiah tu dengan idea kita sendiri , yang menerima pasti lebih terharu dan terasa dihargai walaupun hadiah tu simple , mungkin boleh buat penerima rasa tersentuh gitu haa.. so sweet ! yang lagi best tak perlu keluar rumah , buang masa dan tenaga kerana semua tu boleh di buat secara online je weh .. kat mana ? kat bawah ni haaa , siap aku dah bagi link siap-siap kat korang semua , hanya klik je ok 

http://www.printcious.com/ - Precious Gift From Your Heart


Inilah dia laman web http://www.printcious.com/ , kalau korang pernah dengar heartbeat suatu ketika dahulu , sebenarnya printcious ni penjenamaan semula dengan tagline nya Precious Gift Frm Your Heart , memang banyak hadiah-hadiah yang korang boleh bikin sendiri atau pun diy atau custom made , the same thing right ~ so meh aku tunjuk kategori yang korang boleh pilih , eh sebelum tu korang kena la create account dulu , free je ok .. semudah a b c ! 

Barangan Cenderahati di   http://www.printcious.com/ 


ni antara kategori yang korang boleh pilih dan create sendiri , btw banyak lagi kategori yang ada selain kat atas ni , kanvas , romper baby , dan banyak lagi ~  kalau nak tengok semua kena la masuk di http://www.printcious.com/ ok , dan cara nak custom made korang punya hadiah senang sangat , aku tertarik nak buat custom made cushion aku sendiri , so boleh la letak dalam kereta ..

Create Your Own Gift

so aku pilih basic cushion , wahhh ada 30% DISKAUN ! 


Korang boleh la nak pilih warna apa yang korang nak , aku pilih warna hitam je 


lepas tu kat atas tu , ada tool untuk tambah gambar , boleh letak text .. buat la sekreatif korang ye ~ btw korang boleh tambah gambar dari facebook dan instagram juga , hanya login acc korang lepastu akan keluar gambar-gambar yang korang dah upload , just klik add je !


tadaaaaa ~ siap dah cushion aku , dah siap semua boleh la add to cart , isi alamat semua dan bayar ! siap ada kod voucher diskaun dah haa .. 


sebelum bayar dan nak check semua , kalau rasa tak puas hati dengan custom made korang tadi , tekan je edit , so edit la bagi puas hati naaa , harga kat sini pun takdelah mahal sangat , harga semua mampu milik .. suka sangat dengan Printcious ni ! 

Apa kata anda lepas masuk web ni ? haruslah terpikat kan ,, hadiah-hadiah kat sini memang sesuai di beri kepada semua , buntu nak cari hadiah untuk wedding , birhtday , valentine, husband dan lain-lain , kat sini memang tempat terbaik untuk cari hadiah yang korang inginkan dan create sendiri , kalau rasa tak reti design , its ok sebab kat sini ada designer-designer hebat yang dah sumbangkan design2 mereka .. oh ye kalau korang rasa korang ada artwork yang bernilai , korang boleh juga jual di web ni , boleh tambag duit sampingan ! 

Lastly dari aku , sangat tak sabar nak tengok hasil yang aku dah buat , nak peluk-peluk cium bantal aku tadi haha .. nanti hadiah dah sampai depan pintu rumah , aku akan tunjuk hasilnya kat korang ok ! buat cepat-cepat hadiah korang kat sini ... Do your preciouse gift from your heart yawwww ! 

Info Lanjut 

Contact : 0193232502
Email: ask@printcious.com
Alamat :
No. 30, First Floor, Jalan Tiara 4,
Bandar Baru Klang, 41150 Klang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Masa:
Isnin- Jumaat ( 9-6ptg)
Sabtu (9-1ptg)
Ahad & Cuti Umum (Tutup)





4 ulasan:

  1. Hehe printcious mmg best.. lea pown beli bantal jugak.. Kualiti terbaikk... Lea follow sini.. :)

    BalasPadam
  2. Ooo.. Yg heartbeat dulu ea? Pernah register dgn heartbeat dulu.. Tp tak pernah try DIY lagi.. Hehe.. Nak try tgk romper lah..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com