Custom Made Hadiah Untuk Yang Tersayang di Printcious

Assalamualaikum 

Holla semua ~ hari ni aku nak share satu web yang akan buatkan korang semua-semua ni yang selalu je buntu dalam mencari hadiah yang sesuai untuk kesayangan , tak kisah lah untuk suami ke , kekasih , kawan , family dan lain-lain .. Orang kata kalau nak berikan hadiah kepada seseorang ni , kita nak sesuatu tu di ingati , contohla kalau aku bagi mug kat kawan aku , tapi aku nak setiap kali dia tengok mug tu , dia akan ingat aku sebab aku dah siap-siap letak gambar aku kat situ haha , tapi kadang masa sibuk sampai tak sempat nak pergi tempah kat mana-mana kan , sekarang aku bagi cara yang paling mudah untuk DIY hadiah korang ~ haaaa teruja ?

Kalau korang teruja , sebenarnya aku lagi teruja , sebab aku dah tak payah fikir sangat apa benda aku nak bagi kat suami dan anak aku ~ tapi kenapa lagi ok kalau kita custom made sendiri hadiah ? bagi aku mudah je ,  kalau kita buat hadiah tu dengan idea kita sendiri , yang menerima pasti lebih terharu dan terasa dihargai walaupun hadiah tu simple , mungkin boleh buat penerima rasa tersentuh gitu haa.. so sweet ! yang lagi best tak perlu keluar rumah , buang masa dan tenaga kerana semua tu boleh di buat secara online je weh .. kat mana ? kat bawah ni haaa , siap aku dah bagi link siap-siap kat korang semua , hanya klik je ok 

http://www.printcious.com/ - Precious Gift From Your Heart


Inilah dia laman web http://www.printcious.com/ , kalau korang pernah dengar heartbeat suatu ketika dahulu , sebenarnya printcious ni penjenamaan semula dengan tagline nya Precious Gift Frm Your Heart , memang banyak hadiah-hadiah yang korang boleh bikin sendiri atau pun diy atau custom made , the same thing right ~ so meh aku tunjuk kategori yang korang boleh pilih , eh sebelum tu korang kena la create account dulu , free je ok .. semudah a b c ! 

Barangan Cenderahati di   http://www.printcious.com/ 


ni antara kategori yang korang boleh pilih dan create sendiri , btw banyak lagi kategori yang ada selain kat atas ni , kanvas , romper baby , dan banyak lagi ~  kalau nak tengok semua kena la masuk di http://www.printcious.com/ ok , dan cara nak custom made korang punya hadiah senang sangat , aku tertarik nak buat custom made cushion aku sendiri , so boleh la letak dalam kereta ..

Create Your Own Gift

so aku pilih basic cushion , wahhh ada 30% DISKAUN ! 


Korang boleh la nak pilih warna apa yang korang nak , aku pilih warna hitam je 


lepas tu kat atas tu , ada tool untuk tambah gambar , boleh letak text .. buat la sekreatif korang ye ~ btw korang boleh tambah gambar dari facebook dan instagram juga , hanya login acc korang lepastu akan keluar gambar-gambar yang korang dah upload , just klik add je !


tadaaaaa ~ siap dah cushion aku , dah siap semua boleh la add to cart , isi alamat semua dan bayar ! siap ada kod voucher diskaun dah haa .. 


sebelum bayar dan nak check semua , kalau rasa tak puas hati dengan custom made korang tadi , tekan je edit , so edit la bagi puas hati naaa , harga kat sini pun takdelah mahal sangat , harga semua mampu milik .. suka sangat dengan Printcious ni ! 

Apa kata anda lepas masuk web ni ? haruslah terpikat kan ,, hadiah-hadiah kat sini memang sesuai di beri kepada semua , buntu nak cari hadiah untuk wedding , birhtday , valentine, husband dan lain-lain , kat sini memang tempat terbaik untuk cari hadiah yang korang inginkan dan create sendiri , kalau rasa tak reti design , its ok sebab kat sini ada designer-designer hebat yang dah sumbangkan design2 mereka .. oh ye kalau korang rasa korang ada artwork yang bernilai , korang boleh juga jual di web ni , boleh tambag duit sampingan ! 

Lastly dari aku , sangat tak sabar nak tengok hasil yang aku dah buat , nak peluk-peluk cium bantal aku tadi haha .. nanti hadiah dah sampai depan pintu rumah , aku akan tunjuk hasilnya kat korang ok ! buat cepat-cepat hadiah korang kat sini ... Do your preciouse gift from your heart yawwww ! 

Info Lanjut 

Contact : 0193232502
Email: ask@printcious.com
Alamat :
No. 30, First Floor, Jalan Tiara 4,
Bandar Baru Klang, 41150 Klang,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Masa:
Isnin- Jumaat ( 9-6ptg)
Sabtu (9-1ptg)
Ahad & Cuti Umum (Tutup)





4 comments

  1. Hehe printcious mmg best.. lea pown beli bantal jugak.. Kualiti terbaikk... Lea follow sini.. :)

    ReplyDelete
  2. Ooo.. Yg heartbeat dulu ea? Pernah register dgn heartbeat dulu.. Tp tak pernah try DIY lagi.. Hehe.. Nak try tgk romper lah..

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..