IFTAR AT THE MANHATTAN FISH MARKET WITH KBBA | ALAMANDA | BLOGGERS

7 ulasan:
Assalamualaikum , ramadhan ke 4 plan punya plan , akhirnya tercipta la planning yang main hentam je , beriftar dengan geng KBBA , stand for Kelab Blogger Ben Ashaari , tapi tak semua yang datang , sebab masing-masing ada hal , so teruskan dengan yang mana ada je , tadi kitorang berlima sahaja , kak sue , najeeb , mawardiyunus , yanty , dan razi .. kami memilih THE MANHATTAN FISH untuk lokasi iftar kali ni , apa juadah kitorang ye .. meh tengok , kat sini makanan dia best2 dan sedap jugak .. ada ikan , semestinya , seafood - lobster , kupang , udang dll , ada ayam juga dan banyak lagi .. tq kaksue tolong book by call je .. senang dan pantas gitu ..

ajeeb pinjam gambar naaa .. 


kaksue , qaseh , ty kongsi platter FRIED GIANT PLATTER - RM55.90


adi punya  SCALLOP FISH CHICKEN - RM29.90


pilihan ajeeb pulak SPICY SEAFOOD OLIO - RM21.90

Razi punya , aku tak tahu nama apa huwahuwa ..slurpppp lapar lah pulak haha


salam ramadhan ke 5 korang semua , jangan terliur pulak ye , ni salah satu cara nak uji nafsu haha , papepun sekali sekala boleh lah makan kat sini , hari2 memang bankrup guwe , tapi kat sini memang best masakan dia , ala2 western la ... adios bye ~

untuk segala menu boleh layari web http://www.manhattanfishmarket.com/malaysia.html




7 ulasan:

razzwey razz berkata...

woooooaaaaahhhhh,

sedaaaaappppp!!!!

fizafantagirO berkata...

Yummi! suka la gambar2 dia.cantikkkk .

p/s : sila jgn padam komen sy.

hahahaha

Mohd Azfar berkata...

seafood tak sedap..!!!!!!!

dah la tak ajak..!!

Liyliz berkata...

liz sk sup die sdp. tiram pn sdp. cume part nasi liz kurang sikit sbb lembik

uncle gedek berkata...

berapa duit habis ni? macam lumayan je?

titan berkata...

ikan diorang agak sedap la. Pernah makan kat sini dulu.

Fazrol Amer berkata...

Fuyoo... sedapnyaa...
RZ ngan Najeeb nampak gelojoh ja...

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com