Untuk kamu .....

Raut wajah…Mendamaikan…
Dan sesuci..Selembut hatimu..
Sinar mata…Mempersona…
Bagai gugur seluruh jantungku…

Aku Ingin engkau tahu…
Cinta aku satu…
Tercipta buat dirimu..
Hanya… Untuk kamu…

Huuu…Huuu…Huuu…
Huuu…Huuu…Huuu…

Aku ingin engkau tahu..
Cinta aku satu…..
Tercipta buat dirimu…
Hanya untuk kamu…

p/s : motif saya sayang dia ..doakan kami kawen cepat2x .. ngeeee



27 comments

  1. Aminnn..semoga cepat kawen and dapat baby cecomell tauu! :P

    ReplyDelete
  2. amin...cepatlah kawen...tak sabo nk pekena nasik minyak Qaseh..

    ReplyDelete
  3. bowling alamanda...heee...qaseh dah kerja ke?....kat area putrajaya jugak ke?...heee..banyak tanya lak...aminnnn,moga cepat2 kawin...heee

    ReplyDelete
  4. insyallah! kalau jodoh tak kemana..

    ReplyDelete
  5. oh sweetnye~ moga cepat kawen..ameen..

    ReplyDelete
  6. semuga berbahagia selalu :)

    http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/wordless-wednesday.html

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Amin, kalau kawen jangan lupe jemput akak..:)

    ReplyDelete
  8. benar-benar ingin kau tahu;
    cinta satu untukmu
    tercipta indah dihidupku
    harap kamu pun begitu
    jangan pernah lelah mencintai aku
    kerna aku tidak pernah tahu..
    bagaimana cara untuk jemu;
    dengan kamu.
    ...........
    anugerah Allah terserah restu
    cik qaseh nt jangan lupa satu
    jemput aku tau
    hari persandinganmu
    ku tunggu-tunggu ;p

    ReplyDelete
  9. aminnnnnnnnnnnnn..
    moga cepat kawenn...

    ReplyDelete
  10. salam..

    kawin la cepat2...besh2..hehe

    ReplyDelete
  11. wah wah.. sudah bau nasi minyak ni..

    ReplyDelete
  12. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  13. aaminnn !
    Dah kawen nnt jemput laa ! hihi

    ReplyDelete
  14. cantek lah kasut akak.. hehe...

    amin... kawen naty jgn lupe jemput!

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..