Kat Oversea Dah ~

38 ulasan:
Assalamualaikum ...
emm rindu sangat kat blog pink ni , sory korang tak dapat nak blogwalking semua ,separuh2 je dapat blogwalking dulu hehe , skang dah sampai dah oversea ! oversea lah sangat hahaks .. qaseh kat putrajaya dah ,sebenarnya datang sini saja-saja duk umah akak , kalau boring aku balik gak ngan bas nanti rindu makkkk sob3x .. kalau ada kerja kosong gtau r ,sebab skang dah jadi penganggur terhormat kelas VVIP .. 

rindu mak T_T 
nak mak .. huk3x..
eh cane nak kawen ni xleh berenggang ngan mak .. ngeee


38 ulasan:

  1. ingatkan kat mana tadik
    lama giler x gi putrajaya last ai gi masa pejabat kewangan tgh buat....x semeriah skrng la....

    BalasPadam
  2. yuyu kat bangi.. dah dekat akak :) jommm~

    BalasPadam
  3. dah ada kat putrajaya ke? meh lah datang beraya umah akak...heheheee

    alah, jgnlah nangis! kalau rindu mak telefon hari2 tau..

    BalasPadam
  4. oo ingt kt mne la cik qaseh kte nih..huhuh

    BalasPadam
  5. ajak tok laki duk ngn mak.. wakkaka.. good luck cari kerja

    BalasPadam
  6. ohhh ziarah kakak...bile nak ziarah sis

    BalasPadam
  7. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...pi jumpa papa bennnn! tanya dia ada kerja kosong tak..ahahahha

    BalasPadam
  8. owh kat ptrajaya? dkat la 2 dgn upm. eh tetibe. hehe
    btw, slmt ari raya :)

    BalasPadam
  9. woahh jauhnye pegi ;D meh dtg jmpe FS kat perak :)

    BalasPadam
  10. wahhhh...qaseh ada kat tempat akak la...:)

    BalasPadam
  11. dah kawen nnt automatik blh berenggang punye...haha

    BalasPadam
  12. kalau dah kawen leh manje ngn mak mertua lak.he3

    BalasPadam
  13. Huhuhuhu...
    Kena kuatkan semangat.
    Kesian Mr. Kyle nanti nak pujuk sis.
    (n_n)Y

    BalasPadam
  14. Salam... ;)
    all the best..semoga cpt dpt kerja ;)

    BalasPadam
  15. ingatkan qaseh betul2 g oversea tadi...hehehe

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum qaseh, selamat hari raya. :)

    BalasPadam
  17. ingatkan dah betul2 kat mogadishu dah.

    BalasPadam
  18. jawatan kosong ade ni hah..

    isteri dicari.. gaji bulanan, mintak aje ikut suka hati,. hehe

    BalasPadam
  19. datang ziarah umah kat putrajaya ek....kim slam kat akk tu yer..hehe

    BalasPadam
  20. bila nak sambung study kat ITM Jengka..jadi ke..?

    BalasPadam
  21. "separuh-separuh, lama-lama jadi satu"


    peribahasa baru yaa. =)

    BalasPadam
  22. baru nak suruh kirim salam dekat britney.

    :p

    BalasPadam
  23. nnti ko dh ade ank, ank2 ko plak rndu kt ko..haha

    BalasPadam
  24. apeni baru pisah dah nak mak..meh ngedate ngan dla..dla baru smpai kl gak ni..saje jln2..hehe

    BalasPadam
  25. alalalalala... rindu mak yeak... takpa... sok-sok dah kawin nanti tak sempat rindu tahu.... takut terus call tetiap hari aja.... huhuhuhuhu

    BalasPadam
  26. kawin nanti ajak mak tinggal sekali.. hehe

    BalasPadam
  27. InsyaAllah pasti ada nnt~ ^^
    kene belajar pisah lama2 sket ngn mak tu~ ;p

    BalasPadam
  28. kak jmpt dtg times square 14-20 sept ni... ade game sy ade kat sane... hope to see u there kak!!

    BalasPadam
  29. laaa dtg putrajaya rupernya...
    nape tak dtg beraya umah mama? hehe

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com