Kat Oversea Dah ~

Assalamualaikum ...
emm rindu sangat kat blog pink ni , sory korang tak dapat nak blogwalking semua ,separuh2 je dapat blogwalking dulu hehe , skang dah sampai dah oversea ! oversea lah sangat hahaks .. qaseh kat putrajaya dah ,sebenarnya datang sini saja-saja duk umah akak , kalau boring aku balik gak ngan bas nanti rindu makkkk sob3x .. kalau ada kerja kosong gtau r ,sebab skang dah jadi penganggur terhormat kelas VVIP .. 

rindu mak T_T 
nak mak .. huk3x..
eh cane nak kawen ni xleh berenggang ngan mak .. ngeee


38 comments

  1. ingatkan kat mana tadik
    lama giler x gi putrajaya last ai gi masa pejabat kewangan tgh buat....x semeriah skrng la....

    ReplyDelete
  2. dah ada kat putrajaya ke? meh lah datang beraya umah akak...heheheee

    alah, jgnlah nangis! kalau rindu mak telefon hari2 tau..

    ReplyDelete
  3. oo ingt kt mne la cik qaseh kte nih..huhuh

    ReplyDelete
  4. ajak tok laki duk ngn mak.. wakkaka.. good luck cari kerja

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...pi jumpa papa bennnn! tanya dia ada kerja kosong tak..ahahahha

    ReplyDelete
  6. owh kat ptrajaya? dkat la 2 dgn upm. eh tetibe. hehe
    btw, slmt ari raya :)

    ReplyDelete
  7. woahh jauhnye pegi ;D meh dtg jmpe FS kat perak :)

    ReplyDelete
  8. wahhhh...qaseh ada kat tempat akak la...:)

    ReplyDelete
  9. dah kawen nnt automatik blh berenggang punye...haha

    ReplyDelete
  10. kalau dah kawen leh manje ngn mak mertua lak.he3

    ReplyDelete
  11. Huhuhuhu...
    Kena kuatkan semangat.
    Kesian Mr. Kyle nanti nak pujuk sis.
    (n_n)Y

    ReplyDelete
  12. Salam... ;)
    all the best..semoga cpt dpt kerja ;)

    ReplyDelete
  13. ingatkan qaseh betul2 g oversea tadi...hehehe

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum qaseh, selamat hari raya. :)

    ReplyDelete
  15. ingatkan dah betul2 kat mogadishu dah.

    ReplyDelete
  16. jawatan kosong ade ni hah..

    isteri dicari.. gaji bulanan, mintak aje ikut suka hati,. hehe

    ReplyDelete
  17. datang ziarah umah kat putrajaya ek....kim slam kat akk tu yer..hehe

    ReplyDelete
  18. bila nak sambung study kat ITM Jengka..jadi ke..?

    ReplyDelete
  19. "separuh-separuh, lama-lama jadi satu"


    peribahasa baru yaa. =)

    ReplyDelete
  20. baru nak suruh kirim salam dekat britney.

    :p

    ReplyDelete
  21. nnti ko dh ade ank, ank2 ko plak rndu kt ko..haha

    ReplyDelete
  22. apeni baru pisah dah nak mak..meh ngedate ngan dla..dla baru smpai kl gak ni..saje jln2..hehe

    ReplyDelete
  23. alalalalala... rindu mak yeak... takpa... sok-sok dah kawin nanti tak sempat rindu tahu.... takut terus call tetiap hari aja.... huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  24. kawin nanti ajak mak tinggal sekali.. hehe

    ReplyDelete
  25. InsyaAllah pasti ada nnt~ ^^
    kene belajar pisah lama2 sket ngn mak tu~ ;p

    ReplyDelete
  26. kak jmpt dtg times square 14-20 sept ni... ade game sy ade kat sane... hope to see u there kak!!

    ReplyDelete
  27. laaa dtg putrajaya rupernya...
    nape tak dtg beraya umah mama? hehe

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..