Frust + Bengang

37 ulasan:
Assalamualaikum... bulan puasa tak baik bengang2 tau , tuan blog takpe sebab  orang ate jangan dengki !

masa dulu2 tak amek seni sebab tu berseni molek je hahaks

takdop idea mane eh nop tulis2 dalm blog dop bape comei ni ..tapi gak tulis lah jugok sepatah dua , orang ate buat selingan di hari ini ..hurm nak membebel sikit lah buleh tak buat baju yang stabil ! eh ada ke yang stabil ? huuuuuu kadang2 bila cari baju t shirt or apa2 lah , selalu sangat jumpa baju2 jenis macam list kat bawah ni haa
  • baju labuh dah paras bawah punggung tapi lengan nampak ketiak pulak dah , maknanya lengan pendek sangat
  • baju lengan panjang dah cantik tapi singkat paras atas punggung pulak 
korang pernah jumpa tak baju2 jenis pesen(fesyen) lagu tu ? rata2 memang jumpa macam tu lah sebab kat sini bukannya banyak shopping complex pun , kadang2 geram jugak , ada yang labuh tu labuh sangat , qaseh bukannya warak sangat pun sampai nak pakai labuh smpai ke kaki , sob3x.. yang singkat pulak ~ singkat sangat adessss... hurmmm kepada yang duduk di area saya sila bagi stok2 baju yang stabil sikit hahaks.. kecian kaum adam .. pehhh ..

p/s : tak suka pakai cardigan or jaket kat luar ..panasss .. 

37 ulasan:

  1. alolorh ciannya kt my sis sowg nih..

    BalasPadam
  2. muehehe..ko mmg memahami kehendak kaum adam ke pe ni

    BalasPadam
  3. betul2.. selalu jugak jumpa spesies baju macam tu. sambung2 dengan kain lain ja la..hihi

    BalasPadam
  4. itu lah trend paling style abad ini, rugi tak cuba,


    AHAHHAHAHAHHA

    BalasPadam
  5. pakai baju kurung saja la kalo cmtu..keke:D

    BalasPadam
  6. suh depa mai beli baju yg senonoh sikit kat kedai sy...hehe

    BalasPadam
  7. time panas, nk pakai berlapis2 plus cardigan tu memang rasa tak sesuai sgt..bertambah panas..huhuuu

    BalasPadam
  8. tau xpe sys...nk2 kalo jmpe kt bazar ramadhan perghhhh..perlu ke pakai mcm tu kan huh

    BalasPadam
  9. haha ..susah nak cari baju, syada pon saiz susa nk cri. +_+''

    BalasPadam
  10. hehe..kesian2 kat kaum adam..meh tgk ni..

    http://indahsepi.blogspot.com/2011/08/luahan-hati-pemuda-di-bazaar-ramadhan.html

    BalasPadam
  11. pakai baju kurung kan lebih mudah... dan lebih ayu gitu... ahaks...

    BalasPadam
  12. memula baca macam tulisan orang ganu,lepas tuh dah macam orang perak dalam.aiiilar..hihi

    biar orang kata apa,balance.tak labuh sangat,takde lar singkat.

    BalasPadam
  13. btol tu kak... sian kami time g bazar jer krg pahala sbb mate x jage kn??

    latest entry Apa Yang BLOGGER PERLU ADA?? [PART 2]

    BalasPadam
  14. tula pasal. kalau dah lengan panjang, labuh, ketat lah pulak.

    BalasPadam
  15. pesen pelik2 zaman moden mcm tu la qaseh...pergi bazaar pun ada yang seksa!!!

    BalasPadam
  16. yg penting bila berfesyen tutup aurat dan tak nampak mcm sakai

    BalasPadam
  17. a'ah......sian kaum adam...huhuhuuu

    BalasPadam
  18. a'ah...sian kaum adam...huhuhuu

    BalasPadam
  19. ambik baju saya la qaseh..saya sponsor..haha

    BalasPadam
  20. selalu je tengok fesyen baju seperti lukisan comel di atas.. ahaks..

    BalasPadam
  21. salahkan orang yang buat baju..haha..

    tapi memang la...selalu cari baju labuh tapi lengan pendek je banyak..terpaksa pakai cardigan :D

    BalasPadam
  22. tempah je, bleh ukur ikut citarasa sendiri.. huhu

    BalasPadam
  23. hah,, kalu shuping compleks banyak pon selalunye baju tu tetap x memenuhi benda tersebut, huhu

    BalasPadam
  24. Kaum adam dikesiankan pula? LOL! Buat tempahan baju lar. :)

    BalasPadam
  25. fesyen sekarang fesyen pelik2..yg pakai tudung baju singkat dan sendat..yg pakai baju kurung pulak x pakai tudung..huhu

    BalasPadam
  26. salam..

    sangat comel lukisan awak..saya cukup leka perhatikan luksian tuuu..

    terbaikkk..

    BalasPadam
  27. tu ar kesian kaum adammm...
    aku pun mmg tgk lahhh dgn tekun nye..
    hahahahaha...tu ar..badjet
    seksi lahh tu klo org melayu pakai..klo mat saleh pakai gitu x kesah pun..mmg dyorg dah gitu..grrrrrrr..

    BalasPadam
  28. betol2. mmg susah la nk cari yg 2,2 panjang. kena wat pilihan la plak.

    BalasPadam
  29. mimie pernah jumpe perempuan melayu pakai tudung tp pakai skirt pendek. tudung bawal bukan shawl.. wahhh

    BalasPadam
  30. akak, pkai bju krung aje la
    tektiap hari
    kan senang
    paling stabil, hihi
    nk lasak redah jubah seluar plak ^^

    BalasPadam
  31. ingatkan doodle td..huhuh

    BalasPadam
  32. alaa kaum adam pn fesyennye nth pape ..ari tu ade nmpak remaja laki pakai selua londeh sampai nmpak undewear ..
    haram J .. huhuhu

    BalasPadam
  33. pakai baju kurung is better..huhuhu..

    awek berkurung lagi nampak seksi dan menawan.. :)

    BalasPadam
  34. comei doh tu lukis doodle...

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com