Follower Yang Ke 3 Riboooo~

30 ulasan:
Assalamualaikum..
alhamdulillah follower qaseh dah capai 3 ribu .. huhu walaupun sikit je nak dibandingkan dari blogger2 yang lagi hebat .. syukur alhamdulillah n terima kasih sangat2 yang sudi follow blog tak seberapa ni ye ..huhu tq for evrything ...n follower yang ke 3 ribu jeng2x...

tengok budak tak pandai crop pic.. sebelah xde line hehe... dalam bulatan tu haa follower yang ke 3 ribu ..
so meh kita pakat terjah blog beliau ... weee ~



qaseh nak tanya if ada kekurangan dalam blog qaseh ni .. yang buruk tu semua dtg dari qaseh hehe..apa2pun really2 appreciate semua followers blog qasehdalia.com ni .. n mintak maaf kalau qaseh tak follow lagi blog korang ...ada yang qaseh terlepas pandang n tak sempat coz masa tak mengizinkan ... tq for everything yang banyak support qaseh .. sis2 kesayangan kat bloglist tu yg always dtg menceriakan blog ni .. tq gak kat abg beng yang menaikkan blog ni ke atas ... yang banyak mempromot2 blog tak seberapa ni hingga ke tahap ni .. tahap yang masih perlu dinaikkan lagi .. n semua2 lah ... ujang ,naz ,sunah ,atiq ,shida ,dek ina , n sahabat kat sahabat blogger ... ~ nice to meet u olz guys.. tq hadir dalam hidup qaseh even tak memandang mata ..tak bersalam tangan .. tak bersuara dengan suara2 yang merdu ... tq for everything .. n doakan kebahagiaan qaseh dunia dan akhirat ye .. masih banyak perjalanan yg harus ditempuh dan perjalanan tu penuh duri yang mencalar tubuh tapi terguris di hati ...

hati berbicara :
andainya selama qaseh menaip kata2 di atas papan keyboard ni banyak mengguriskan hati mana2 pihak .. banyak menyedihkan hati yang ingin lari dari kenangan2 lalu .. yang banyak terkena di atas pengalaman2 hidup yang lampau ..maafkan qaseh ..segala coretan di sini diatas akal dan perasaan yg ada dalam jiwa ... semua yg tercoret adalah berdasarkan pengalaman2 hidup sendiri .. tq kerana sudi bagi semangat masa diri ni down n always be at my side ..
love u olz my followers ..even datang menjengah tanpa bersuara..even datang bertandang tanpa jejak ..even datang membaca lantas berfikir ... 
tq for everything <3 with lot of love from qaseh n hencik kyle tq support me .. 

30 ulasan:

  1. Tahniah qaseh :)
    follower dah cecah 2 ribu :)

    BalasPadam
  2. fuiyoooo ramai nye mcm tentera semut

    BalasPadam
  3. seronoknyeeeeeeeeeee dah 3000 follower kan .
    fai 100 pon tak cecah lagi .
    hahahha :)

    congrats ! :)

    BalasPadam
  4. wah Alhamdulillah.. tahniah adek comel

    BalasPadam
  5. waaaaaa fofularnyaaa... ajar plz

    BalasPadam
  6. waa..pantas sungguh cik kaseh kite nie! tahniah dear =)

    BalasPadam
  7. Waaaaaaaaaaaa 3 ribooooooo tuE.. hebat² ;D senang² singgahlah ke blog daku yea cik qaseh..

    www.kayif.com

    BalasPadam
  8. meh meh bertentang mata..hehe


    susah nak kejar dh ni..grrrr

    BalasPadam
  9. wah..beznyer.. thniah2.. follow kamu!!..:P

    BalasPadam
  10. wow;kite ni 300 pon tak smpai lagik =(

    BalasPadam
  11. tahniah qaseh!
    dh 3ribuuuuuu..
    sronok2..

    BalasPadam
  12. waaa..bestnye,follower cecah 30o0!SO HAWT! NOT LIKE ME ,,just a little only --'

    BalasPadam
  13. tahniah qaseh.....best la follower dh smpai 3000 dh....

    BalasPadam
  14. wow, tahniah :) semoga berusaha lagi untuk mencapai peningkatan :)

    BalasPadam
  15. Mak aii 3000 takutnya. Apapun tahniah yea. Semoga akan bertambah2 kawan2 qaseh

    BalasPadam
  16. tahniah yeee.. keep blogging.. i like 2 read your n3..

    moga bahagia selalu dengan orang yang tersayang..

    BalasPadam
  17. dah 3000, kite baru je 300

    beza sungguh

    hahhahhah,tahniah akak comel

    BalasPadam
  18. bestnya folower byk tu... akak bilalah ya...

    BalasPadam
  19. *tepuk tangan kuat-kuat*

    Tahniah =)

    BalasPadam
  20. ramai atau sikit asal kan ikhlas kan qaseh.. :)

    BalasPadam
  21. congrat sygku :D always support u

    BalasPadam
  22. wah qaseh!!! bnyknye lemon!!

    nak skit!!!huhu

    BalasPadam
  23. terima kasih Qaseh... :)

    terharunyer... meh singgah blog, baca post pasal Qaseh

    Singgah sini baca pasal Qaseh ye! :)

    BalasPadam
  24. tahniah kakak qaseh yang alip sayngi..hhuhuhu..bila lah blog alief ni boleh jadi macam blog akak??huu..:(

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com