I like photographer blog !!!!

52 ulasan:
Assalamualaikum ... ?
hihi selamat pagi semua..sihat ko tu cekmek n awe2 eh .. hope sihat2 saje ..
nak aktif berblog balik yihaaa ... majlis2 dah selesai semua dah fuh lega ... n hencik kyle pun dah bertemu dengan familiy secara tak formal masa majlis kawen abg qaseh ... yang secara formal nya tak tahu lah bila ..hehehe ...~ 
so far alhamdulillah .. :) dari dulu lagi tabik dengan hencik kyle sbb dia mmg berani .. n dia memang seorang yang serius .. i can see that .. apa2 pun tq dear coz datang umah .. mula2 kekok lagi insyaAllah lama2 nanti dah biasa jangan malu2 tauuu ... :D 


so hari ni dah lama tak menaip nak cerita pasal apa pun tak tahu .. kedatangan orang baru dalam umah ?ok alhamdulillah bertambah lagi seorang ahli keluarga yg baru .. so sekarang ada 3  akak ipar n seorang abg ipar ... yang belum kawen lagi qaseh n adek laki .. huhu stop cite sal kawen2 ni ... tu hal orang dewasa qaseh still budak kecik ..ooo ari tu masa kyle dtg umah kene mare sbb kelakuan qaseh mcm budak kecik ..hahaha ... pdn muka diri sendiri ... 


dah lama tak jejak2 korang kan .. jap lagi qaseh terjah .. tapi nak tanya korang ada tak blog2 photographer yang korang tahu ?saje nak terjah .. qaseh suka tgk blog2 mereka ..sebenarnya suka tgk gmbar2 ,mmg cantek gilerrr .. teringin pulak nak jadi model wahaha model cap ayam boleh lah qaseh ...papepun pfotoghrapher yang snap2 masa majlis kawen abg ada blognya ... www.mohdmuslim.com yang tu baru lah photogrpher bertauliah n pic2 pun mmg lawa n superb ... kat bawah ni blog beliau ..sape2 nak tempah masa majlis kawen korang2 sume pun boleh hik2 ... 
tapi gambar dr beliau belum siap lagi 2 minggu lagi kata nya kak aziha .. tp ade lah sikit2 kat bawah ni ha from him .. lawa x?
hiyark2 silat kemain lagi 
aku suka baju ni .. 

time nak g rumah pengantin perempuan 




time kena tabur beras kunyit hehehe... tekezut 

satu lagi photographer blog ygmenarik minat http://www.onggon.com/ 


tengok ! lawa gilos kan ...? banyak agy pic2 menarik kat blog dia ..pergi lah terjah pok punggung kan :x

n satu lagi blog .. qaseh jumpa kat blog fatin liyana yg comei giler tu haa.... http://akulelakidialelaki.blogspot.com/ 
tuan punye blog ni tengah buat promosi pfotoshoot tau .. kalau berminat cepat2 contact beliau .. bezz woooo 

hati berbicara :
sapa2 lagi ade tahu blog2 photoghrapher yg bez gtau ek ..
bagi link pun lagi bagossss
chowww ~
mood hari ni : baekkkk ~ leh r bodek2 haha


52 ulasan:

  1. ada..ada..
    kejap nak ty member..lupa daaa...

    BalasPadam
  2. qaseh IEB pun suker blog photografer nie.. suker tengok shoot menarik

    BalasPadam
  3. cantik2 kan gambar dorang amik:)

    BalasPadam
  4. dulu suka berfotografi.tp skg dh tak amek sbb xde masa nk gi shooting. skg mengadap laptop, buat blog iD lak. huhu

    BalasPadam
  5. same lah kita... suka terjah blog photographer... btw, eyqa suggest tgok blog photographer sorg nie... serius cantek!!!

    http://photoaura.net/blog/

    BalasPadam
  6. same lah kita... suka terjah blog photographer... btw, eyqa suggest tgok blog photographer sorg nie... serius cantek!!!

    http://photoaura.net/blog/

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Qaseh.. Terima kasih kerana singgah blog saya.. Gambar2 dlm blog saya boleh digunakan utk tujuan bukan komersil, no problemo hehe.. Tak sangka Qaseh tlg promote.. terharu... :)

    BalasPadam
  8. memang cantik gmbr2 dia dalia..adik sht?lama x nmpk sejak sis kluar SB

    BalasPadam
  9. Arol selalu terjah blog Aizul Marcello (http://www.aizulmarcello.com/) dan KisahCreativeHeart (http://kisahcreativeheart.blogspot.com/). Tapi KisahCreativeHeart tue lebih kepada tutorial edit gambar. Syokkk! :)

    BalasPadam
  10. hai! :)

    cuba usya page ni..

    http://www.facebook.com/benphtgrphy

    nak tanya pape psl photography pon boleh pd owner page tu..

    BalasPadam
  11. memang best blog2 photographer ni....thanks qaseh share kt sini :)

    BalasPadam
  12. nasib baek alief tak ada kamera dslr..kalau tak blog alief jadi blog photographer gak..huhu..boleh la blog alief ni jadi blog feveret kak qaseh..huhu

    BalasPadam
  13. beskan cuci mate tengok gamba cntik2 :)

    BalasPadam
  14. http://edbudakkechik.blogspot.com/

    -ni belog membe skolah menengah niena.potographer tp dya ada gak selit2 pasai diri dya.tengok lah. :)

    BalasPadam
  15. lea pun suka tgk blog2 photographer
    sgt cantek kan

    BalasPadam
  16. saye mmg brani pun (koya) hahaha :D

    BalasPadam
  17. si aizol marcello pon photographer blog gak.hehe

    BalasPadam
  18. sama la kita qaseh..shida pun suka...dulu siap 1 blog list utk dorg

    BalasPadam
  19. akak dah berangan ni nak beli DSLR..:)

    BalasPadam
  20. best kan tgk gambar2 hasil tangan orang2 pandai ni..
    dulu teringin nak belajar semua ni..tapi sampai sekarang tak kesampaian lagi..

    BalasPadam
  21. cek it out, www.facebook.com/cstproduction

    oh qaseh, cst mmg superb habis, tp dieorg videographer. :)

    BalasPadam
  22. sis yg comel -
    a.ah sis ..tapi qaseh lebih suka tengok keindahan alam ..eceh mmg suke sgt2

    BalasPadam
  23. zuewairy -
    sgt cantek ..n jelez ! haha

    BalasPadam
  24. bro dawa -
    xpe lah buat blog pun ok jugak ! hehe

    BalasPadam
  25. eyqasara -
    tq so much bg link ! hehe lame dah qaseh cr blog2 diorang yg bez2

    BalasPadam
  26. bro khairul -
    waalaikumsalam ..hehe qaseh suka so qaseh letak dlm blog ni .. papepun tq bg letak pic ni kot2 kena saman haha..papepun snap pic2 yg cantek n letak kat blog byk3 sejuta lemon haha qaseh nak tgk !

    BalasPadam
  27. sis Lm -
    yup cantek sgt ..emm nape sis kuar Sb ?qaseh sihat2 je

    BalasPadam
  28. arol mubin -
    yg aizul tu femos amos ..hehe nnt qaseh terjah sume ..btw tq so much !

    BalasPadam
  29. mama ogy -hehe same2 sis ... ramai jugak ye yg minat tgk ..tgk je lah nak snap bak dslr satu haha

    BalasPadam
  30. qaseh..anak kayrul pun photographer...phootgrapher tegar hehehehe...kena ytunggu lagi 20 tahun baru dia pro kot...

    BalasPadam
  31. dla pun suke gile tgk kalo leh nak terer cam dorg tp shayanggggg xde dslr la..huhu..kene bekerja keras lg ni cani

    BalasPadam
  32. memang suka sangat layan blog2 yang bnyk gambo2 lawa..nak ambil gambar comey sebegitu takde skill..hoho..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    BalasPadam
  33. alief -
    ololo alief g beli dslr dulu ye...beli kat sis satu wahahaha

    BalasPadam
  34. cik najihah -
    sangat bez lah dear hehe

    BalasPadam
  35. lea -
    sama lah kita .. hihi cantek gile babas

    BalasPadam
  36. naz -
    aizul glemer sgt .. nak yg low profile je hihi

    BalasPadam
  37. shida -
    haha qaseh tgk buat bloglis untuk mereka2 eceh

    BalasPadam
  38. kobis bunga -
    huwaaa beli kat qaseh satu kak haha

    BalasPadam
  39. wafiy -
    bukan setakat kemas gojes lagi haha

    BalasPadam
  40. puteri ain -
    nape tak kesampaian tu ..

    BalasPadam
  41. ujang -
    nak tgk gambar2 hang pulak

    BalasPadam
  42. shah kayrul -
    haha 20 tahun lagi ..tah2 qaseh dah tua xnmpak dah gmbar2 ni sume haa

    BalasPadam
  43. cikpuanhaddy -
    alah sis kalau ade kamera cantek senggitu xde skill pun boleh ade skill pe hik2 ...

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com