I like photographer blog !!!!

52 ulasan:
Assalamualaikum ... ?
hihi selamat pagi semua..sihat ko tu cekmek n awe2 eh .. hope sihat2 saje ..
nak aktif berblog balik yihaaa ... majlis2 dah selesai semua dah fuh lega ... n hencik kyle pun dah bertemu dengan familiy secara tak formal masa majlis kawen abg qaseh ... yang secara formal nya tak tahu lah bila ..hehehe ...~ 
so far alhamdulillah .. :) dari dulu lagi tabik dengan hencik kyle sbb dia mmg berani .. n dia memang seorang yang serius .. i can see that .. apa2 pun tq dear coz datang umah .. mula2 kekok lagi insyaAllah lama2 nanti dah biasa jangan malu2 tauuu ... :D 


so hari ni dah lama tak menaip nak cerita pasal apa pun tak tahu .. kedatangan orang baru dalam umah ?ok alhamdulillah bertambah lagi seorang ahli keluarga yg baru .. so sekarang ada 3  akak ipar n seorang abg ipar ... yang belum kawen lagi qaseh n adek laki .. huhu stop cite sal kawen2 ni ... tu hal orang dewasa qaseh still budak kecik ..ooo ari tu masa kyle dtg umah kene mare sbb kelakuan qaseh mcm budak kecik ..hahaha ... pdn muka diri sendiri ... 


dah lama tak jejak2 korang kan .. jap lagi qaseh terjah .. tapi nak tanya korang ada tak blog2 photographer yang korang tahu ?saje nak terjah .. qaseh suka tgk blog2 mereka ..sebenarnya suka tgk gmbar2 ,mmg cantek gilerrr .. teringin pulak nak jadi model wahaha model cap ayam boleh lah qaseh ...papepun pfotoghrapher yang snap2 masa majlis kawen abg ada blognya ... www.mohdmuslim.com yang tu baru lah photogrpher bertauliah n pic2 pun mmg lawa n superb ... kat bawah ni blog beliau ..sape2 nak tempah masa majlis kawen korang2 sume pun boleh hik2 ... 
tapi gambar dr beliau belum siap lagi 2 minggu lagi kata nya kak aziha .. tp ade lah sikit2 kat bawah ni ha from him .. lawa x?
hiyark2 silat kemain lagi 
aku suka baju ni .. 

time nak g rumah pengantin perempuan 




time kena tabur beras kunyit hehehe... tekezut 

satu lagi photographer blog ygmenarik minat http://www.onggon.com/ 


tengok ! lawa gilos kan ...? banyak agy pic2 menarik kat blog dia ..pergi lah terjah pok punggung kan :x

n satu lagi blog .. qaseh jumpa kat blog fatin liyana yg comei giler tu haa.... http://akulelakidialelaki.blogspot.com/ 
tuan punye blog ni tengah buat promosi pfotoshoot tau .. kalau berminat cepat2 contact beliau .. bezz woooo 

hati berbicara :
sapa2 lagi ade tahu blog2 photoghrapher yg bez gtau ek ..
bagi link pun lagi bagossss
chowww ~
mood hari ni : baekkkk ~ leh r bodek2 haha


52 ulasan:

MamaEma berkata...

ada..ada..
kejap nak ty member..lupa daaa...

Isteri Yang Comel berkata...

qaseh IEB pun suker blog photografer nie.. suker tengok shoot menarik

Zuewairy berkata...

cantik2 kan gambar dorang amik:)

Dawa berkata...

dulu suka berfotografi.tp skg dh tak amek sbb xde masa nk gi shooting. skg mengadap laptop, buat blog iD lak. huhu

eyqasara berkata...

same lah kita... suka terjah blog photographer... btw, eyqa suggest tgok blog photographer sorg nie... serius cantek!!!

http://photoaura.net/blog/

eyqasara berkata...

same lah kita... suka terjah blog photographer... btw, eyqa suggest tgok blog photographer sorg nie... serius cantek!!!

http://photoaura.net/blog/

wa khairul onggon berkata...

Assalamualaikum Qaseh.. Terima kasih kerana singgah blog saya.. Gambar2 dlm blog saya boleh digunakan utk tujuan bukan komersil, no problemo hehe.. Tak sangka Qaseh tlg promote.. terharu... :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

memang cantik gmbr2 dia dalia..adik sht?lama x nmpk sejak sis kluar SB

Arol Mubin berkata...

Arol selalu terjah blog Aizul Marcello (http://www.aizulmarcello.com/) dan KisahCreativeHeart (http://kisahcreativeheart.blogspot.com/). Tapi KisahCreativeHeart tue lebih kepada tutorial edit gambar. Syokkk! :)

Heidi Shafiq berkata...

hebat.. :)

Cik Nad A.J berkata...

hai! :)

cuba usya page ni..

http://www.facebook.com/benphtgrphy

nak tanya pape psl photography pon boleh pd owner page tu..

Ogy berkata...

memang best blog2 photographer ni....thanks qaseh share kt sini :)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

nasib baek alief tak ada kamera dslr..kalau tak blog alief jadi blog photographer gak..huhu..boleh la blog alief ni jadi blog feveret kak qaseh..huhu

cik najihah berkata...

beskan cuci mate tengok gamba cntik2 :)

amanina berkata...

http://edbudakkechik.blogspot.com/

-ni belog membe skolah menengah niena.potographer tp dya ada gak selit2 pasai diri dya.tengok lah. :)

lea berkata...

lea pun suka tgk blog2 photographer
sgt cantek kan

KyLe berkata...

saye mmg brani pun (koya) hahaha :D

nazirulhazwan~ berkata...

si aizol marcello pon photographer blog gak.hehe

aDisH.sHidA berkata...

sama la kita qaseh..shida pun suka...dulu siap 1 blog list utk dorg

kobis bunge berkata...

akak dah berangan ni nak beli DSLR..:)

Wafiy Suzly berkata...

kemas gak gambar2 nya..

puteri ain berkata...

best kan tgk gambar2 hasil tangan orang2 pandai ni..
dulu teringin nak belajar semua ni..tapi sampai sekarang tak kesampaian lagi..

KAMIHIDUP berkata...

cek it out, www.facebook.com/cstproduction

oh qaseh, cst mmg superb habis, tp dieorg videographer. :)

Ujang9897 berkata...

Grrrrr!!! bapak lawa

Qaseh dalia adelia berkata...

mama ema -
okeyh

Qaseh dalia adelia berkata...

sis yg comel -
a.ah sis ..tapi qaseh lebih suka tengok keindahan alam ..eceh mmg suke sgt2

Qaseh dalia adelia berkata...

zuewairy -
sgt cantek ..n jelez ! haha

Qaseh dalia adelia berkata...

bro dawa -
xpe lah buat blog pun ok jugak ! hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

eyqasara -
tq so much bg link ! hehe lame dah qaseh cr blog2 diorang yg bez2

Qaseh dalia adelia berkata...

bro khairul -
waalaikumsalam ..hehe qaseh suka so qaseh letak dlm blog ni .. papepun tq bg letak pic ni kot2 kena saman haha..papepun snap pic2 yg cantek n letak kat blog byk3 sejuta lemon haha qaseh nak tgk !

Qaseh dalia adelia berkata...

sis Lm -
yup cantek sgt ..emm nape sis kuar Sb ?qaseh sihat2 je

Qaseh dalia adelia berkata...

arol mubin -
yg aizul tu femos amos ..hehe nnt qaseh terjah sume ..btw tq so much !

Qaseh dalia adelia berkata...

heidi -
:D

Qaseh dalia adelia berkata...

cik naj -
ok dear ..tq so much

Qaseh dalia adelia berkata...

mama ogy -hehe same2 sis ... ramai jugak ye yg minat tgk ..tgk je lah nak snap bak dslr satu haha

shah-kayrul berkata...

qaseh..anak kayrul pun photographer...phootgrapher tegar hehehehe...kena ytunggu lagi 20 tahun baru dia pro kot...

d_LA berkata...

dla pun suke gile tgk kalo leh nak terer cam dorg tp shayanggggg xde dslr la..huhu..kene bekerja keras lg ni cani

cikpuanhady berkata...

memang suka sangat layan blog2 yang bnyk gambo2 lawa..nak ambil gambar comey sebegitu takde skill..hoho..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Qaseh dalia adelia berkata...

alief -
ololo alief g beli dslr dulu ye...beli kat sis satu wahahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

cik najihah -
sangat bez lah dear hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

amanina -
tq yunk

Qaseh dalia adelia berkata...

lea -
sama lah kita .. hihi cantek gile babas

Qaseh dalia adelia berkata...

naz -
aizul glemer sgt .. nak yg low profile je hihi

Qaseh dalia adelia berkata...

shida -
haha qaseh tgk buat bloglis untuk mereka2 eceh

Qaseh dalia adelia berkata...

kobis bunga -
huwaaa beli kat qaseh satu kak haha

Qaseh dalia adelia berkata...

wafiy -
bukan setakat kemas gojes lagi haha

Qaseh dalia adelia berkata...

puteri ain -
nape tak kesampaian tu ..

Qaseh dalia adelia berkata...

kami -
tq

Qaseh dalia adelia berkata...

ujang -
nak tgk gambar2 hang pulak

Qaseh dalia adelia berkata...

shah kayrul -
haha 20 tahun lagi ..tah2 qaseh dah tua xnmpak dah gmbar2 ni sume haa

Qaseh dalia adelia berkata...

d-la -
lau nak seribu daya haha

Qaseh dalia adelia berkata...

cikpuanhaddy -
alah sis kalau ade kamera cantek senggitu xde skill pun boleh ade skill pe hik2 ...

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com