Jangan kacau kebahagiaan yg ku bina..please !!!!!!!!

9 ulasan:
Assalamualaikum,,
haiya xsihat pun still buat entry ye..
ikut ku diri ku xperlu mu tahu...
hehe ..saje je tgh keboringan..
xleh tgk lappy ni kat depan mate..!
syhhh online snyap2 je...jgn gtau my hubby okeyh ..!
shut up !

aiyak ..
ape ni main kacau2 ni..
gwa xsuka org kacau my relationship..
kalau nak bhgia cari lah sendiri kbhgiaan tu ..
cuba jgn tidak mencampuri hal org lain okeyh..!
u tooo if u love me dont try2 nak layan2 org lain lebih dr ur love okeyh..!
opss qaseh nape jd camni ?
nothing dear juz berlakon...
nanti kan nak jadi pelakon terkenal hehehe..
so pe korang rase bila someone cuba dtg dalam hubungan yg korang bina,.
n buatkan hubungan tu makin lama makin retak..
pastu yeahhh break up..!
oooo emmmm geeee !
really hate this situasi..
but dont try hate he/she ..
because lau psgn kite xlayan..
hubungan tu akan still forever rite babeh!
kalau hubungan suami isteri agy teruk kan..
hgga bercerai berai..
omg !
so org2 diluar sane mahupun di dalam..
kalau nak jadi seorang yg baik..
jgn kacau hubungan seseorang tu..
kalau nak bg advise boleh tapi jgn ade udang di sebalik mee pulak ye..
kdg2 org ke 3 lebih bhye dr pertame..
miahahaha...yes dont be like this pic ok...!
cute lol...but danger !
huh...

oh ya ..
maybe tomorrow qaseh  xonline..
sebab nak bercuti ...bagi demam ni kebah..
n lepas tu eh lah berblogging dgn hati yg tenang.
huhuhuhu...

hati berbicara :
igt tau..jgn jadi perampas..jadi peramah xpe...hik2

9 ulasan:

KyLe berkata...

xsht pon nak on9 gak adehhh

zie~azharizalira'z berkata...

btol2~~xmo jd prmpas~~xbaek tau~~not good2~^^

~hAKim ZaiLAn~ berkata...

saya break dulu kes ni la..hahah..
ade pengacau..

Liquid berkata...

tulah, incek liquid tasuke org cmtu uhu

Qaseh dalia adelia berkata...

@KyLe
alaaa cik abg jangan le mare2 nnt kene jual,,haha dah sihat dah ni ha

Qaseh dalia adelia berkata...

@zie~azharizalira'zyup not gud2 people lol kacau2 hak org ni kan kene tarik rambut kang hahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

@~hAKim ZaiLAn~hakim ni nak kene tarik telinge ye

Qaseh dalia adelia berkata...

@Liquidincek liquid same lah ngan cik qaseh

Ogy berkata...

ya chekgu...saya ingat tu :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com