Jangan kacau kebahagiaan yg ku bina..please !!!!!!!!

9 ulasan:
Assalamualaikum,,
haiya xsihat pun still buat entry ye..
ikut ku diri ku xperlu mu tahu...
hehe ..saje je tgh keboringan..
xleh tgk lappy ni kat depan mate..!
syhhh online snyap2 je...jgn gtau my hubby okeyh ..!
shut up !

aiyak ..
ape ni main kacau2 ni..
gwa xsuka org kacau my relationship..
kalau nak bhgia cari lah sendiri kbhgiaan tu ..
cuba jgn tidak mencampuri hal org lain okeyh..!
u tooo if u love me dont try2 nak layan2 org lain lebih dr ur love okeyh..!
opss qaseh nape jd camni ?
nothing dear juz berlakon...
nanti kan nak jadi pelakon terkenal hehehe..
so pe korang rase bila someone cuba dtg dalam hubungan yg korang bina,.
n buatkan hubungan tu makin lama makin retak..
pastu yeahhh break up..!
oooo emmmm geeee !
really hate this situasi..
but dont try hate he/she ..
because lau psgn kite xlayan..
hubungan tu akan still forever rite babeh!
kalau hubungan suami isteri agy teruk kan..
hgga bercerai berai..
omg !
so org2 diluar sane mahupun di dalam..
kalau nak jadi seorang yg baik..
jgn kacau hubungan seseorang tu..
kalau nak bg advise boleh tapi jgn ade udang di sebalik mee pulak ye..
kdg2 org ke 3 lebih bhye dr pertame..
miahahaha...yes dont be like this pic ok...!
cute lol...but danger !
huh...

oh ya ..
maybe tomorrow qaseh  xonline..
sebab nak bercuti ...bagi demam ni kebah..
n lepas tu eh lah berblogging dgn hati yg tenang.
huhuhuhu...

hati berbicara :
igt tau..jgn jadi perampas..jadi peramah xpe...hik2

9 ulasan:

  1. xsht pon nak on9 gak adehhh

    BalasPadam
  2. btol2~~xmo jd prmpas~~xbaek tau~~not good2~^^

    BalasPadam
  3. saya break dulu kes ni la..hahah..
    ade pengacau..

    BalasPadam
  4. tulah, incek liquid tasuke org cmtu uhu

    BalasPadam
  5. @KyLe
    alaaa cik abg jangan le mare2 nnt kene jual,,haha dah sihat dah ni ha

    BalasPadam
  6. @zie~azharizalira'zyup not gud2 people lol kacau2 hak org ni kan kene tarik rambut kang hahaha

    BalasPadam
  7. ya chekgu...saya ingat tu :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com