Contest Ditutup!!!!!!!!!!!!!!!!!

44 ulasan:
Assalamualaikum semua...
selamat petang..
nak beritahu ni contest edit foto contest dah ditutup !
dalia kate 31 disember kan?
esok dalia cuti so dalia tutup hari ni ye...
n ade lagi yang masuk dalam komen yang hantar entry..
yang tu dalia terima lagi..
cukuplah masuk hahaha..sebab dah penat sangat nak pilih pemenang..
setakt ni dah 542 penyertaan..
giler babas,,,banyak tu...



pemenang dalia akan umumkan ahad nanti..
tapi hari ahad nanti dalia akan umumkan 2 pemenang..
hari isnin 2 pemenang..
hari selasa 2 pemenang ..
n last hari rabu 1 pemenang (yang paling kreatif)
n pemenang2 ni akan dalia review blog dia..insyaAllah ..
semua yang join dalia akan masukkan dlm bloglist nanti okeyh...


pemenang2 ni dipilih oleh my hubby n dalia sendiri..
sponsor jugak dari dia n dalia...
so tunggu ahad nanti ye :)
bez tak contest ni?
kalau bez nak buat lagi hahahahahaha..
gurau je!
tahun depan maybe contest akan lebih menarik...
nak tahu ape?
jeng3x..tungguuuuuu ~ hehehe


hati berbicara:
esok offline ye..basuh baju j elah esok xkuar g mane2..hehehe..mesin basuh rosak alamak putus tangan lah esok kuwang2x.. dobi kan ade hahaha 
assalamualaikum

44 ulasan:

  1. nnt wt la lg contest erk. besttt..hehe. erm..nk ty, dalia umur bpe ek?

    BalasPadam
  2. aiseh....napa berdebar2 jek nih...hehehe ^_^

    BalasPadam
  3. Salam.. Tak sabar nak tunggu Qaseh announce pemenang..
    Nama mak akak sama mcm Qaseh tau.. Tak sangka Qaseh dah berkahwin.. Kak Nur harap tahun depan akan ada lagi contest yg menarik.. Selamat mendobi! hehe...

    BalasPadam
  4. giler ramai,,,,tahniah dila berjaya wat contest nie...wat la lagi...hihi...

    BalasPadam
  5. hee~ best best !
    even , memang takkan menang , ngeh3
    wah , tggu ni sis tuk taun dpn , msti juin , hee

    BalasPadam
  6. contest yg dalia buat mmg best la. so, harap dalia buat lagi eh. hihi.. (banyak cekadak pulak saya.wee~)

    BalasPadam
  7. hahaaaa... ok. ema tunggu. nebes ni~dupdapdupdap...
    ala kain kain tu masok dlm baldi. pijak pijak pijak pijak sampai puas hati. exercise sikit kaki. klu da penat pki kaki pki tgn (tips dr senior) hihihi :D

    BalasPadam
  8. wahh, 542 orang yang join? Haish, takde harapan je. HAHA. Good luck lah pada sapa2 yang dipilih oleh Cik Qaseh ye. ^^

    BalasPadam
  9. wahh, 542 orang yang join? Haish, takde harapan je. HAHA. Good luck lah pada sapa2 yang dipilih oleh Cik Qaseh ye. ^^

    BalasPadam
  10. saper menang , sila belanja saya minum . Sekian terima kasih

    BalasPadam
  11. woahh, really cant wait. heee ~

    BalasPadam
  12. memang best contest akq.. huhu.. coz rara memang suke edit pixie ni.. love it.. harap2 rara menang.. hehe.. insyaalah..

    BalasPadam
  13. bsok cuti umum..dobi ttup..sbtu new year, lusa ahad sah ttup gak...hahaha

    uishhh...xsaba nk tau sape mengang..heee =)

    BalasPadam
  14. waaaa baru nak masuk tak dan dah adeh..

    BalasPadam
  15. uish ghamai tue...mesti xmng nih

    BalasPadam
  16. yup2! contest ni besh!!~ sebab tu ramai masuk..nanti wt lagi ye..hee~ ^_^

    BalasPadam
  17. mak ai..banyak tu peserta..he2 rehatkan minda sebelum pilih pemenang2 XD

    BalasPadam
  18. dah closed yer? huhuhu....kita tguuuu hari ahad nie yer..

    BalasPadam
  19. @nba-Nur
    kak nur qaseh belum kawen lagi lah hehehe

    BalasPadam
  20. @siti rahmah bahrom
    psst sis..haha dah pijak2 dah kain tu kah3x teruk punye anak dare hik2

    BalasPadam
  21. salammm




    qaseh22...




    saya baru je tukar urll...




    tapi dah join dahh..



    ni url sy yang baruuuu..





    http://nurainajasril.blogspot.com/2010/12/edit-photo-contest.html

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com