"MUSH 1st Giveaway"

2 ulasan:
Salam satu malaysia 
jOm kawan juin GA mush ni..
jom pakat ramai2 serbu blog mUsh

meh korang pakat2  jUin memeriahkan lagi GA n blog mush 


dah jadi follower mush yg ke 181 (done)

dah like page kutu pinggan mangkuk kat fb (done)
eh nak tanye nape pggl kutu ?hik2 ampunnn ~



wOw adiah lumayan menanti kita hik2
comellah adiah ni dapt kotak adiah ni pun dah ok hehe ...

1 x Hadiah Utama
**Topup bernilai RM30 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Replika cawan dari Kutu Pinggan Mangkuk
**Kupon potongan sebanyak 10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

5 x Hadiah Saguhati**Topup bernilai RM10 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Kupon potongan sebanyak 10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

wow2..bez syiokkkkk lah...

now mase untuk tag 3 Org ~ searching zzzzzzzzzzzzz

hati berbicara : bila lah nak buat ga n contest gak..tggu bulan 12 nnt okeyh hehehehe





2 ulasan:

  1. thanx qaseh sudi jOin, semua nama peserta list GA ada di page Giveaway ye...keep in tOuch utk tau perkembangan contest ni ye...TQVM

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com