"MUSH 1st Giveaway"

2 ulasan:
Salam satu malaysia 
jOm kawan juin GA mush ni..
jom pakat ramai2 serbu blog mUsh

meh korang pakat2  jUin memeriahkan lagi GA n blog mush 


dah jadi follower mush yg ke 181 (done)

dah like page kutu pinggan mangkuk kat fb (done)
eh nak tanye nape pggl kutu ?hik2 ampunnn ~



wOw adiah lumayan menanti kita hik2
comellah adiah ni dapt kotak adiah ni pun dah ok hehe ...

1 x Hadiah Utama
**Topup bernilai RM30 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Replika cawan dari Kutu Pinggan Mangkuk
**Kupon potongan sebanyak 10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

5 x Hadiah Saguhati**Topup bernilai RM10 (jika pengguna postpaid akan di bank in ke akaun anda)
**Kupon potongan sebanyak 10% untuk pembelian secara tunai segala item yang terdapat di katalog Kutu Pinggan Mangkuk di Facebook

wow2..bez syiokkkkk lah...

now mase untuk tag 3 Org ~ searching zzzzzzzzzzzzz

hati berbicara : bila lah nak buat ga n contest gak..tggu bulan 12 nnt okeyh hehehehe





2 ulasan:

  1. thanx qaseh sudi jOin, semua nama peserta list GA ada di page Giveaway ye...keep in tOuch utk tau perkembangan contest ni ye...TQVM

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com