Pesanan Ringkas Buat Suami Sendiri

Assalamualaikum , Dalam rumah tangga ni memang banyak ujian dan dugaannya , aku pun masih 'newbie' dalam alam ni , kadang-kadang ada perangai…

Shopping aksesori gadget murah di Gadgets World 666 Sri Gombak

Assalamualaikum , Kalau sebut tentang Gadgets World 666 ni mesti korang kenal kan , sebab pernah di viralkan katanya kedai ni jual accesories dan m…

Kitar Semula Bekas-Bekas Goodies

Assalamualaikum , Alhamdulillah berpeluang lagi melihat dunia hari ni , hehe di sebabkan kebosanan tadi , aku pun merajinkan diri dok mengemas apa y…

Perkhidmatan Sewa Lori Murah

Assalamualaikum ,  Sementara daku menunggu bahan-bahan beku sejuk untuk di masak , moh la kita buat entry express jap , ni nak cerita 2 3 hari lepas…

King Size Wardrobe by Lazada

Assalamualaikum , Hari tu tengah kecoh pasal mycybersale , gatal jugak tangan tengok sale-sale yang ado , last-last aku berkenan dengan almari ni ..…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!