Kau Pergi Aku yang Hilang ..

Assalamualaikum , apa khabar ye korang2 semua , best nya boleh selalu update blog macam korang kan , first nak minta maaf sebab qaseh dah jarang upda…

Tersurat diPandangan Matamu ....

Assalamualaikum bloggers , '' kadang2 hidup kita hanya di dalam 3 hari , semalam yang sudah tinggal sejarah , hari ini apa yang sedang kita la…

Main Lelaki !

Assalamualaikum.. lama gila gua tak hupdate kan , mesti ramai yang rindu ,pehh gila perasan bajet mcm Fatin Liyana .. hihi ,buat tajuk  main lelaki me…

Kau ku Inginkan Tapi .........................

Assalamualaikum ... sedih dan pilu di hati jika selama ni keluarga yang kita sayangi sebenarnya bukan darah daging , luruh jantung , derita di perasaa…

Terima Kasih Ubat ....

Assalamualaikum .. skang ni lambat hupdate baru tidurkan anak buah , mak ayah dia p kerja den yang jadi pengasuh jap , pehh ada ciri2 keibuan dah .. …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!