Nivea Care Run 2017 | Protects What You Care

3 ulasan:
Assalamualaikum 

29 Oktober 2017 , tempoh hari  telah berlangsungnya Nivea Care Run 2017 , walaupun aku tak dapat join sebab hal-hal tertentu tapi seriously jeles dengan kawan-kawan lain yang telah menyertainya , so di kesempatan ini aku pun nak share jugak kat korang semua ~ hope akan ada lagi program-program macam ni sebab aku pun nak join jugak ! 


Nivea Care Run kali ni bertemakan ''Protects What You Care'' yang bertempat di Kompleks Sukan Air Putrajaya , penyertaan pun sangat-sangat meriah yang bersama-sama memeriahkan adalah artis terkenal Siti Saleha 

Acara larian ini juga telah mendapat sambutan hampir 2,500 rakyat Malaysia. Memandangkan konsep temanya itu juga merangkumi kasih sayang terhadap komuniti secara tidak langsung. Kutipan sumbangan sebanyak RM20,000 daripada larian ini telah disalurkan kepada Yayasan Budi Penyayang Malaysia (PENYAYANG) iaitu merupakan sebuah badan amal yang memberi bantuan kepada rakyat Malaysia yang memerlukan.

NIVEA Protect & Care deodoran menawarkan perlindungan tahan lama sehingga 48 jam sambil perlahan-lahan memelihara kulit anda. October ini, deodoran Perlindungan & Penjagaan NIVEA menyokong untuk meningkatkan kesedaran tentang pentingnya perlindungan bawah lengan melalui 5km NIVEA Care Run.



TERBARU dari NIVEA ; Deodoran NIVEA Protect & Care Roll-On 50ml dan NIVEA Protect & Care Spray 150ml masing - masing sudahpun berada dijual di pasaran pada harga RM11.30 dan RM17.50 di semua pasar raya dan farmasi seluruh negara.

Untuk maklumat lebih lanjut tentang produk - produk NIVEA , dapatkan di Facebook Page :www.facebook.com/mynivea .

3 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com