Zing+ Detergent Film | Hilangkan Kesan Daki Degil pada Pakaian

16 ulasan:
Hai semua , hari tu aku ada upload Zing+ Detergent Film ni di Facebook dan suruh kawan-kawan di Facebook teka apakah ini , lepas tu ada lah yang teka wet tissue , face mask , name card , sampul duit pun ada hihi kalau aku yang tak tahu pun mungkin akan teka benda sama sebab macam tak terjangkau dek akal ia sebenarnya adalah sabun ! tapi mula-mula aku tengok benda ni  nak tau aku teka apa ? aku teka keju ok ! haha sebab sebijik macam keju ..


Tapi tulah jauh panggang dari api , salah sangkaan aku .. macam tak percaya berdasarkan rupa ia sebenarnya adalah sabun pencuci pakaian weh ! satu benda aku suka sangat dengan bau sabun ni , wangi dan pantang tersentuh dengan air cepat gila larut (tak perlu risau kot berketul-ketul dalam mesin basuh ! ) Untuk pengetahuan korang Zing+ ni adalah sabun organik , tak perlu guna banyak-banyak pun ia mampu mencuci pakaian kotor dengan jimat dan bersih

Stylish , Simple , Lighter, Cleaner 

Zing + ni sebenarnya teknologi baru dari Jerman , sebelum ni pernah tengok sabun bentuk macam ni ? haaa takde kan , cuma ia di buat di China , yang bestnya ia terkandung semua bahan dalam 1 produk ni , so tak perlu dah guna pelembut pakaian sebab dah ada dalam Zing+ ni .. sebab tu guna sabun ni sangat lah jimat dan tak perlu risau , ia tidak menghapakkan pakaian korang walaupun tak guna softlan 
 Bentuk  Fizikal Yang Nipis Dan Mudah Dibawa 




Tengok rupa sabun ni memang tak terfikir kan ia sebenarnya sabun , haha masih lagi tak puas hati kenapa ada sabun yang cute macam ni , so nak guna pun rasa macam sayang je kikiki sebab tu guna sikit-sikit risau habis .. dan sememangnya tak perlu guna banyak , kalau setakat sehelai baju tu potong kecik je weh , sebab 3 keping film untuk 3kg pakaian .. jimat namati !

Kelebihan Zing+ Detergent Film

  • Mudah Larut dan Tidak Bertompok Pada Pakaian 
  • Tidak Melunturkan Pakaian
  • Penggunaan Yang Menjimatkan
  • Organik , Selamat dan Mesra Alam (Bebas dari Fosforus , Peluntur , Biodegradasi)
  • Lembut Pada Tangan dan Kulit

  • Pakaian Lebih Bersih Dari Pencuci Biasa

 


Cara Penggunaan 

Cara penggunaan senang je , dah tertulis di belakang pek untuk rujukan , kat dalam pek ni ada 30 film , so kalau korang guna tangan dan pakaian tak sampai 3 kg , guna mengikut sukatan yang di beri .. nampak macam sikit je kan ? tapi mampu membersihkan pakaian kotor korang tu haaaa 

Nyah Kau Daki-Daki Degil

Aku takde lagi anak sekolah , so kurang lah sikit bebelan pada kekotoran baju sekolah kan , tapi banyak sangat baju putih Rayyan , contoh romper dan selalu sangat lah kotor dek makanan~ aishh mencabar betul dan banyak dah baju putih semua rosak sebab kotoran tu susah gila nak hilang , lagi satu baju kerja suami memang melekat daki - daki degil di bahagian leher tu haaa .. ape benda peluh ni haa haha ..

Jadi aku rendam je baju-baju yang kotor tu dengan Zing+ selama beberapa jam , bagi segala kotoran tu di serap oleh Zing+ kemudian berus macam biasa , akhirnya nyah jugak kotoran-kotorang tu wehuuuuu  ! boleh tengok hasil sebelum dan selepas aku menggunakan sabun organik ni ..

Sebelum dan selepas , bukan senang wei nak gonyoh daki degil ni , biasa kena sental kuat-kuat sampai nak tercabut lengan haha rendam dengan Zing+ xyah sental bagai nak rak sangat ... 


Amacam power tak power sabun ni ? Faham sangat perasaan bila tengok baju-baju kesayangan kotor dan tak boleh pakai dah , guna peluntur pun takkan sama macam sebelumnya sebab peluntur akan hilangkan warna asal dan na,pak buruk ! so mai try guna Zing+ pulak , mana tahu lepas ni dah tak stress dengan pakaian kotor lagi ! 

Berminat korang boleh contact terus Cik Ros Farina di 012-2350657 
More info : http://zingaplus.com/

16 ulasan:

  1. pakai hat ni tak yah guna pawangi dah yea?
    kalau bawak travel sesuai sangat ni.

    BalasPadam
  2. Nak try..banyak baju ada kotoran degil ni...

    BalasPadam
  3. Best... Wangi je...
    Pastu kan zing film ni lembut je rase...
    Pastu terus larut klu masuk mesin tu... Kadang pkai sabun biase kan ade kesan² sabun tak larut tu kan..

    BalasPadam
  4. menarik uols. dh lama bkenan.. huhu

    BalasPadam
  5. Akak pun suka sental kotoran degil kat baju sekolah anak dengan Zing+ ni, memang puashati dan lega sebab hilang semua kotoran tu.

    BalasPadam
  6. Bagusnya kesan dia... kolar baju pun bersih

    BalasPadam
  7. Bestnye Zing film ni. Nak try la!!

    BalasPadam
  8. boleh try ni . baju dak sekolah tu susah betul nak ilangkan daki

    BalasPadam
  9. wah, senang nye die hilangkan kotoran degil kat situ..
    aman dunia mcm ni senang..

    BalasPadam
  10. waaa..sabun senipis film pun ada yea...mesti lebih senang nak tanggalkan kotoran kan guna detergent macamni

    BalasPadam
  11. macam best je sabun ni. first time tgok

    BalasPadam
  12. Pertama kali taw pasal sabun ni

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com