Sambut Besday Yang Tertunggak ~

2 ulasan:
Assalamualaikum , untuk kenangan sebelum masuk umur 30-an , arghhh tidak haha macam umur 13 lagi lah dengan perangai sewel macam ni , semoga anak den tak tiru perangai mak nya ni hihi ... sebenarnya dah belated birthday dah , sebab ai baby JUN , tapi baru dapat sambut so dah tua-tua pun nak makan kek lagi .. :p alaaa saje ngengade dengan husband sendiri :p


Tempoh hari sambut birthday kat sini , lama dah sebenarnya nak masuk kedai ni sebab dekorasi luaran kedai ni lawa gila kot , hipster-hipster gitu .. Bila tengok nama kedai ingatkan jual-jual kek je rupanya terlepas pandang ada jual macam-macam kat sini dari makanan western , roti-roti , kek , dan makanan melayu dan harga nya pun murah-murah je .. next time nak cuba makanan lain pulak sebab teringin nak makan kek je .. kedai ni dekat dengan rumah Qaseh , Adenium Bukit Beruntung Rawang ..

i choose Oreo Kek , sedap kek dia .. Rayyan pun suka makan , lembut dan sedap ! 





Muka ngengada nak mampoih , dush diri sendiri .. papepun tq sebab belanje kek .. tak kisah pun lambat janji dapat gak makan kek haha , birthday girl mengidam memang kena lunaskan nanti berair mulut malu pulak nak keluar bersama nanti hahah .. 


Paling excited budak ni lah , tapi excited nak pegang lilin tu je , macam Umi xtahu ~ 


Tq very much husband , doakan semua di perluaskan rezeki untuk kita sekeluarga dengan penuh berkat , sorry for everything untuk kebodohan-kebodohan dari isterimu ini .. dah macam ucapan hari raya pulak kan .. semoga bahagia hingga akhir hayat dan ampuni dosa-dosa ku yang zahir mahupun batin .. doakan lah isterimu ni lebih matang dalam membuat apa-apa tindakan ..

Hati Berbicara :


Beauty is not a guarantee to marriage . Falling sick does not mean you are about to die. Getting rich is not the definition of prosperity. Building a nice house is not enjoying luxury. Sleeping on an expensive bed does not bring you sound sleep. Driving a new car is not a guarantee that you gonna reach where you are going. Wearing best clothes does not mean they are fitting you. Owning a family doctor does not guarantee permanent health. Being highly educated is not a sign of wisdom. Marrying a rich guy or girl does not guarantee happy marriage. Winning an argument does not mean that you are correct. Not everything is possible with people, yet everything is possible with God. Involve God in everything you do

2 ulasan:

  1. Happy belated birthday kak (: Rayyan tak pernah tak comel ^^
    Lama gila tak blogging. Rinduuu
    http://aimisyafiqah.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. biar lambat asal smbut..hahaa

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com