Mizzue Malaysia | Bergaya dan Tampil Muda Dengan Beg Tangan Rosaria Riggens

18 ulasan:

Mana nak cari handbag yang berkualiti tapi harga murah dan sangat berbaloi ? Awak ingat saya ada masa untuk fikir sampai pening kepala ? Mizzue kan ada ~ kenapa nak fikir panjang lagi ? eh hye korang ! aku ni dalam kategori agak memilih jugak lah , mak oii pening kepala suami bila isteri dia shopping dan nak cari sesuatu benda .. pheww ~ tapi bila masuk web mizzue ni , rasa macam nak pilih semua sebab handbag-handbag yang ada kat sini cun melecun , gojes , design pun mantop ~

Bila masuk topik handbag ni , aku seorang yang tak sukakan beg yang terlalu besar , tak terlalu gemuk dan juga panjang .. sebab aku kurus jadi rasanya tak sesuai guna beg yang terlalu besar dari diri sendiri , nanti handbag tu overshadow paras rupa ku hahah 

Tapi tapi tapi ! haaa ada tapi nya tau , walaupun aku tak nak handbag yang besar tapi aku nak handbag yang boleh sumbat semua benda termasuk pampers dan botol susu anak haha sebab aku tak suka pakai beg galas usung ke sana ke sini melainkan travel jauh-jauh ~ ada ke ? weh mesti lah ada !

Masuk je web www.mizzue.com.my ni terus rambang mata tak tahu mana satu nak pilih , sebab semua cantik-cantik .. dan akhirnya jatuh cinta pandang pertama pada Rosaria Riggens colour Brandy Wine . Kenapa aku pilih beg ni ? sebanya beg ni simple je but nice dan tak terlalu sarat , warna pun cantik dan yang penting bila pakai nampak macam remaja gitu hahah ! 

Seriously Rosaria Riggens menepati citarasa aku , beg ni tak terlalu besar , tak terlalu panjang , tak terlalu gemok , perfect dengan apa yang aku inginkan .. walaupun Rosaria Riggens ni tiada zip kat atas sebab this one is bucket bag tapi grip yang ada tu sangat ok dah , tangan Rayyan je lah still boleh seluk cari gincu Umi ! ooo gosh budak kecik itu , ada je akalnya .. huh !

Reka Bentuk & Spesifikasi 
The 'Rosaria Riggens' bucket bag is cut from polished smooth PU leather with gold-tone metalwork. Embossed with a mizzue lettering logo at the front, while the external zip pocket offer a neat and easy-access storage for your small possessions. A handy zip-around coin case is attached to the bag for your coins and keys. Sizeable interior features a zip and slip pocket to boost organisation. An adjustable crossbody strap is given for comfortable wear
more info tentang Rosaria Riggens boleh tengok kat sini = Rosaria Riggens Spesifikasi 

Bila tengok dalam gambar hari tu Rosaria Riggens ni nampak lagi kecil sebenarnya tapi bila sampai wahhh saiz nya takde lah kecil sangat , just nice dan banyak barang boleh sumbat termasuk lah pampers dan botol susu anak , dua biji fon ,beg mekap dan kamera memang muat je lah duduk dalam beg ni dengan tenang .. so far memang tiada masalah .. awhhh happy sangat ! tq so much Mizzue .. 

Beg kecil yang di sertakan tu aku suka , boleh lah bawak pergi kedai bila malas nak bawak beg tangan kan , beg kecil tu boleh letak kad , sebab ada tempat untuk letak kad dan juga boleh letak duit , dan muat-muat je dengan iphone 5s daku ...


Pilihan Warna Rosaria Regens



Tentang pilihan warna , banyak je yang korang boleh pilih .. selain dari warna yang aku pilih ni terdapat warna Black , Blue , Meuve , Green , dan juga Brown ... lawa pulak warna hijau tuh .. aigoooo ! 



Oh ye lupa nak bagitahu , berbaloi sangat walaupun kena tunggu lama sikit hari tu sebab permintaan beg ni tinggi dan out of stock , tapi nah penantian tu dah berakhir dengan happy ending ! hoyeahhh tq again Mizzue Malaysia for the best quality :)

More Info :


So amacam , cantik tak ? Sesuai tak dengan si kurus ni ! haha apa pun semua handbag yang ada di www.mizzue.com.my ni semua lawa-lawa weh , setiap orang punya citarasa tersendiri tapi setiap citarasa korang tu pasti akan korang jumpa di www.mizzue.com.my ! apa tunggu lagi ? Bukak lah web Mizzue Malaysia sekarang , pilih dan bila sampai OOTD sehabis mungkin :p 



18 ulasan:

  1. beg kita samaaaaa!! cun cun!! untung ada org tlg snap. huhu

    BalasPadam
  2. wuuuu..cantiknya handbag mizzue tue

    BalasPadam
  3. Kenapa lawa sgt bag tu...teruja nak jugak..

    BalasPadam
  4. Beg² dari Mizzue memang cantik², lama dah berkenan. Moga ada rezeki dapat satu koleksi beg Mizzue. Anyway memang cantik beg pilihan Qaseh tu, nampak elegan!

    BalasPadam
  5. Akak suka warna qaseh beli tu...cantik angat...warna merah hati...sekali tgk jatuh cinta...nakkkkkkk!

    BalasPadam
  6. cantiknya warna pink tu. ah sudah, kenapa IQ suka warna pink plak ni. cantik la beg ni.

    BalasPadam
  7. Cantiknya beg mizzue ni.. Tergoda pulak kita bila banyak kali tengok kawan2 post beg mizzue..

    BalasPadam
  8. cntiknya..dua2 cntik beg cntik model pun cntik. hehe

    BalasPadam
  9. Cantik sangat beg tu qaseh..sesuai benoo ngan qaseh.. waaa gambar semua cantik2 laaa.. untunglaa ada kyle yg snap gambooo.. kita ni takde org nak tlg ambikkan gambo huhuhu..ssh laa skit kuakuakua..

    BalasPadam
  10. wow...ingatkan memula baju..sekali beg da...hahaha serius cantik la beg dia..warna menarik byk aihhh

    BalasPadam
  11. Cantikknyaa. kemainn bergaya ibuu rayyan ni kan

    BalasPadam
  12. lawa lah..!! Sempoi , sesuai ngan Qaseh bag tuu

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com