Rawat Resdung dengan Herba Resdung Tok Aki Sepantas Lima Minit

4 ulasan:
Assalamualaikum semua  , hari ni qaseh nak kongsikan satu produk bagus terutama kepada korang yang mempunyai masalah resdung .. korang ada resdung tak ? ke tak tahu diri sendiri ada resdung ? haa meh baca apa yang qaseh nak kongsikan .. penting tau !  lagi-lagi yang tengah confuse'' eh aku ada resdung ke , eh tapi selalu gatal-gatal eh '' haaa tak payah nak eh eh lagi .. 


Rawat resdung di rumah dengan Herba Resdung Tok Aki | okey pertama sekali cuba korang check diri masing-masing sama ada korang ni ada resdung ke tidak .. biasalah kita ni manusia kadang kalau penyakit tu tak teruk orang kata tak ambil cakna , tapi bila dah teruk dan rasa tak boleh tahan baru lah nak cari penawar kan .. upss ! kata kat diri sendiri sebenarnya sebabnya selalu macam tu lah , bila dah rasa sakit sangat baru gelabah cari ubat haha.. so kat sini qaseh share tanda-tanda orang yang sebenarnya mempunyai resdung

Tanda-tanda Resdung

  •  Sering bersin
  • Gatal mata
  • Nafas berbau
  • Tidur berdengkur
  • Sukar bernafas 
  • Gatal hidung
  • Sakit tekak
  • Pening kepala
  • Jerawat di badan dan muka 
Bila baca je tanda-tanda kat atas ni , qaseh pun salah seorang yang ada resdung sebenarnya tapi bukan di tahap kritikal lah yo , walaupun takde jerawat kat muka , jerawat selalu naik kat belakang badan lepastu muka kadang gatal dari dalam .. bab hidung tersumbat toksah duk habaq lah setiap pagi memang gatal dan selalu bersin .. ! huh tu pun dah macam di tarik nikmat kesihatan tau .. sobss tapi syukurlah dah jumpa penawar untuk resdung yang semestinya dari produk Tok Aki 

Berita baik Tok Aki ada 1 set lengkap untuk merawat resdung korang semua , jadi lagi memudahkan kerja korang tak perlu nak survey satu-satu produk , beli je satu set terus , dan korang boleh rawat kat rumah je buat sendiri .. serious keluar habis segala kotoran yang ada dalam hidung .. so start dari herba hinggal jus tok aki .. memang berbaloi , lagi pula jus Tok aki mesra kanak-kanak tau .. 

Herba Tok Aki

               

Percaya tak dalam masa 5 minit je herba Tok Aki
dapat mengeluarkan segala kotoran yang ada dalam rongga hidung korang kerana herba ni akan mencairkan lendir-lendir punca alahan dan segala kuman yang ada dalam rongga hidung , di perbuat dari 100% ramuan kayu terpilih tanpa bahan kimia 

Khasiat :
  • Mengeluarkan lendir yang ada di dalam rongga hidung
  • Membersihkan kotoran dan kuman penyebab alahan resdung
  • Mengurangkan bersin , selsema dan hidung tersumbat
  • Melegakan ruang pernafasan 
  • Tiada kesan sampingan dan selamat di gunakan 
  • Kesan yang sangat pantas dan mudah di gunakan 
Sesuai untuk kanak-kanak 6 tahun ke atas 

Rahsia Rimba Kapsul Resdung

Yang ni pulak jenis kapsul , dengan ramuan dan ektrsak herba terpilih kapsul ni mampu menyelesaikan masalah resdung secara efektif dan mencegah gejala resdung dari dalaman , dan senang nak bawak ke mana-mana .. 
sehari 2x selepas makan , satu botol ni ada dalam 30 kapsul

Khasiat 
  • Mengurangkan masalah resdung secara efektif 
  • Mencegah gejala resdung dari dalaman 
  • Menurangkan alahan 
  • Tiada kesan sampingan dan selamat di gunakan
  • Kesan seawal 3 hari penggunaan
  • Membaikpulih sel kulit dan mengecutkan jerawat 

Sabun Herba Tok Aki

                     

Wah dalam set ni korang akan dapat sabun muka ! Sambil mandi pun boleh rawat resdung tau uols , dengan ramuan susu beras , madu dan kayu manis  , sabun herba Tok Aki membantu membersihkan kulit korang secara lembut dan efektif , bebas dari segala minyak dan sel kulit mati 
Khasiat :
  • Membantu mengurangkan resdung
  • Mencerahkan kulit
  • Mengurangkan jerawat dan parut jerawat 
  • Mengurangkan jeragat 
  • Mengatasi masalah kulit 
  • Menghilangkan kotoran di wajah dan badan 
  • Mencegah jangkitan kuman dan kulat 

Jus Campuran Minuman Botani

Dan last sekali Jus sedap dari Tok Aki , sedap jus ni rasa dia manis-manis gitu .. yeyy kena dengan tekak , takdela liat nak minum kan kalau rasa sedap ni .. dan jus ni di perkaya dengan khasiat semulajadi buah - buahan terpilih seperti jus buah delima , ekstrak acai beri , dan sesuai dengan semua peringkat umur . 
Khasiat :
  • Penuh khasiat semualajadi dengan ramuan terpilih
  • Selamat dan tiada kesan sampingan 
  • Meningkatkan imunisasi dan daya tahan tubuh
  • Membantu mencegah alahan resdung dari dalaman

Testimoni dan Cabutan Bertuah 1 Gram Gold Bar 



Ni antara testimoni dari mereka yang dah menggunakan herba Tok Aki , semua dah makin happy bila dapat merawat resdung , yang pasti semua nya bagi kesan yang sangat positif .. so sangat berbaloi tau beli set herba Tok Aki ni , selain dari merawat resdung , boleh jaga kulit dan juga meningkatkan imunisasi badan kita semua .. 



Berita baik buat korang ~ jika korang membeli mana-mana produk paling minimum RM100 , korang berpeluang menangi cabutan bertuah iaitu 1gram gold bar ! perghhh sape nak bagi emas oik .. so jangan lupa membeli belah sekarang kerana cabutan bertuah hanya untuk Januari sahaja ! so cepat guys rembat peluang ni ok ! 

Qaseh dah dapat semua produk Tok Aki ni ! yeyy alhamdulillah dapat jugak merawat resdung di rumah sendiri-sendiri gitu , kalau korang nak rawat jugak resdung korang , jangan lupa dapatkan segera ok .. kalau tak , silalah hidup dengan di selubungi resdung hehehe .. :p kalau nak tengok testimoni lain lagi , dan info semua pasal produk Tok Aki ni , klik je info dan segala detail yang qaseh beri kat bawah ni ok !
Promosi best untuk korang jangan lupa 
Taip ''BR TOK AKI'' whatsapp ke 0193473083


Info Lanjut



Instagram : @herbaresdungtokaki.hq

Hotline : 019-3473083


4 ulasan:

  1. rasa nak pakai kekeke tapi mcm tkde resdung.. tp bersin2... lanje la mek .. nak serbuk tu je. sbun tk nak wahahaaha

    BalasPadam
  2. Boleh beli untuk abe try nih. Dia kuat resdung :'(

    BalasPadam
  3. Baru cuba memang cepat berkesan! Bagus laaa

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com