D'Kayangan Steambot Shah Alam Ada Promosi Terbaru !

5 ulasan:
Assalamualaikum peminat steambot dan bakal peminat steambot ! Ada promosi hebat ceq nak habaq kat hangpa semua , teruskan membaca naa 


Siapa pernah makan steambot kat sini dan belum pernah datang kat sini , moh share pengalaman korang .. aku ? pertama kali aku datang makan steambot kat sini .. tapi bukan pertama kali dengar pasal D'kayangan Steambot Shah Alam ni sebab nya member ada selalu datang dan suggest tempat ni .. so baru berkesempatan datang .. orang kata rezeki sebab lama naww tak makan steambot lepas pantang tempoh hari .. sebelum makan aku skodeng-skodeng dulu apa yang best kat sini , hurmm boleh tahan banyak bahan-bahan kat sini .. memang wajib terboroi lepas makan .. hihihi

macam biasa aku pilih tomyam , kalau steambot mmg wajib la tomyam ni , dan kat sini memang pekat dan kaw tomyam dia weh , yang suka pedas mesti  tersengih sampai telinga sebab tomyam dia agak pedas tapi sedap ! 

Disebabkan aku first time datang sini aku nak bagi korang terliur dulu dengan bahan-bahan best kat sini .. D'Kayangan Steambot Shah Alam ni berkonsepkan 2 dalam 1 iaitu steambot dan BBQ , aku memang wajib ada BBQ , kalau tak rasa macam hambar je , lebih2 lagi daging-daging yang di perap dengan rempah ratus yang sedap ! perghhh memang tak nampak dah mak mentua lalu haha ..

 Mukadimmah bakar sikit2 dulu k , nanti baru tunjuk tamak tu haha , btw kalau nak makan steambot elakkan makan nasi dulu sebab nanti cepat kenyang .. rugi uols rugi ! 

 sate ayam ni sedap ! dah di perap dengan rempah apa tak tau , pandai ngap je hehe nanti try tau kalau dtg sini




 dan favourite aku ada kat sini , ketam ! kalau seafood lain ada tapi ketam xde memang aku merajuk  haa nasib baik ada .. 






Memang banyak sangat bahan-bahan steambot dan bbq kat sini , selain dari tu ada juga menu ala-carte contoh nasi goreng , mee goreng , mihun goreng , ayam masak merah dan lain-lain lagi .. selain tu desert , buah-buahan , cendol , aiskrim pun ada kat sini , lepas kenyang makan semua tu boleh la cuci mulut sebagai hidangan terakhir kann ..
 Suka aiskrim coffeee !! 

 menu ala-carte .. burrbb perut kena bagi besar sebab nak try semua makanan kat sini 

  ada abc dan cendol jugak  ! 

memandangkan Rayyan tak boleh makan steambot lagi , so suap dia buah-buah dan kek yang ada .. kalau tak kesian je tengok dia terliur orang makan sedap2 .. 

PROMOSI TERBARU D'KAYANGAN STEAMBOT SHAH ALAM


haaaa ini lah promosi terbaru kat sini , tapi untuk hari AHAD je tau , relaks-relaks tak kerja weekend kan , boleh la datang kat sini bawak semua family makan besar di hujung minggu ..

bermula dari 11.00 a.m hingga 3.00 pm
Dewasa hanya Rm22.90 , Kanak-kanak Rm9.90 sahaja 
(kalau harga biasa Rm33.00 tau seorang , so sangat berbaloi promosi ni )

Menu Istimewa pulak ? takkan takde menu yang wow gitu haa , jangan risau kat sini ada kambing golek ! tapi di sebabkan aku lambat ambil gambar , dah tinggal separuh dah kambing tu haa , laku keras !


Lastly , jangan lupa makan steambot kat sini k , aku pun nak repeat lagi untuk second time sebab haritu rasa makan sikit jee . arghhh rasa lapar balik dan nyesal tak makan banyak-banyak ! huh untuk info lanjut kat bawah ni k .. harga biasa RM33.00++ untuk dewasa , RM18.00++ untuk kanak-kanak ..

Facebook
Instagram
Alamat
No 1, Apartment Servis Sri Acapella
Jalan Lompat Tinggi 13/33,Sekseyn 13
Shah Alam Selangor
No Tel
012 297 1091
017 507 6274
03 5523 4979




5 ulasan:

  1. Drooling! sumpah terliur. gambar lawa lawa pastuh nampak sedap plak..kena try nih!

    BalasPadam
  2. sedapnya steamboat.. lama tak pekena!

    BalasPadam
  3. Promosi sampai berapa hb ni? Ni yang dekat bawah Acapella sebelah Hayaki tu ke? Nampak macam sedappppppp!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Promosi lama lagi kot sbb baru je mula , yaa betul dkt bangunan acapella .. Nampak sedap , makan lagi sedap hihik

      Padam
  4. kalau pasal makan takde yang tak menyelerakan

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com