EZBUY.MY | SHOPPING ONLINE MURAH DAN MUDAH !

8 ulasan:
Ezbuy.My | Laman Shopping Online Murah dan Mudah | Hai korang semua , kali ni Qaseh nak share satu laman web shopping online yang memang mudah dan barang yang berkualiti dengan harga yang sangat murah ! mungkin dah ramai yang shopping kat sini dan juga ada yang masih tak tahu kan ,so aku nak kenalkan  ini lah dia web www.ezbuy.my .. bagi yang masih tak tahu , sekali korang klik memang payah nak keluar sebabnya haaa tengok sendiri ye , tekan je kat link Qaseh bagi tu.. bagi qaseh bila dah jadi mak2 ni leceh sikit kalau nak shopping kat luar kalau setakat dua tiga barang , nak bawak anak kecik lagi kan .. erghhhh mak2 paham la kan perasaannya .. 


Memang banyak barang kat ezbuy ni , dari women clothing hinggala office & stationery .. fuhh 

So shopping online memang qaseh punya pilihan yang utama la sekarang.. dengan harga berbaloi dan mudah why not haaa ~ dah jimat masa dan tenaga kat situ , just goyang kaki lepastu ting tonggg tingggg tunggu je barang sampai depan rumah .. dan cara-cara nak shopping kat sini mudah sangat ,semudah a b c je ,  rugi tak beli kat sini tau sebab diskaun punya lah meriah macam sambut hari raya ! bermula dari 5-70% diskaun ! Berita baik bagi yang pertama kali register pulak qaseh nak bagi korang  FREE VOUCHER RM15 , macamana nak dapat ? mudah je hanya tekan link ni  http://bit.ly/2bOn1Ua lepas tu akan keluar macam gambar kat bawah ni , boleh la reg sekarang ! Oh ye lagi satu qaseh nak bagi korang 15% off shipping fee dengan menggunakan kod ni ezfriend15


 http://invl.co/mxn
{klik banner atas ni}
Jangan lupa tau register ~ tak kena bayar pun malahan dapat free voucher dan shipping fee diskaun lagi ! 

Bagaimana nak shopping di EZBUY?

1. Buka laman web www.ezbuy.my , lepas dah daftar macam kat atas tadi , login balik ke account korang .. kalau daftar biasa korang takkan dapat free voucher tadi tau

acc qaseh bila dah login 

2. Pilih dan survey lah barangan yang korang nak , blink2 biji mata sebab semua barangan murah dan cantik sangat ! Lagi memudahkan bila korang klik dekat kategori2 yang di sediakan di label sebelah kiri.

banyak sangat baju cantik2 kat sini .. selamat mengempiskan dompet huhuhu ~ 

3. Lepas dah pilih semua , ADD TO CHART 


Qaseh dah pilih yang berkenan kat hati , murah je uols ~ lepastu add to chart dengan yakinnya ! 

4. Step 4 pulak korang dah masukkan semua dalam shopping cart korang , so masa untuk CHECKOUT ! tapi sebelum tu jangan lupa gunakan voucher free tadi dan masukkan kod untuk diskaun 15% fee shipping  ezfriend15

 
5. Dah setel checkout masukkan alamat rumah korang .. nak letak alamat qaseh pun boleh haha


6. Setel letak alamat korang , last step masa untuk bayar ! haaa dah oder2 jangan tak bayar pulak .. dalam masa 24 jam , andai korang terlupa bayar dalam masa 24 jam korang kena oder balik barang tadi hehehe , so cepat2 buat payment ..

yeahhh ! akhirnya setel shopping dengan mudah pantas semudah abc ! 

PRIME
 http://invl.co/nxn
{klik banner atas ni}


Last qaseh nak bagi detail sikit tentang Prime , btw kalau korang perasan korang akan nampak banner ni berlegar-legar di web EZBUY kan .. apakah prime ni ? Ezbuy Prime is a subscribed membership programme exclusive to ezbuy existing customers. The membership fee is RM 188 per year and this enables you to enjoy the Prime member only benefits for one whole year. ( so korang hanya bayar RM188 untuk jadi ahli Prime ) then ship everything @ at only RM8.80 Nett International Shipping Fee..  http://marketing.ezbuy.my/prime_land/


PRIME MEMBER BENEFIT 




1. Prime RM 188 unlimited shipping
Ezbuy Prime member enjoys RM 8.80 unlimited international shipping. Regardless of the items’ total quantity, weight or size, the total international shipping fee is RM 8.80 net per checkout for Prime eligible items. There’s no limit on how many items you can check out at one time.
2. Lowest agent fee rate
Agent fee is charged for order processing and inspection, parcel consolidation and packaging, exporting and importing document, etc. Prime member can enjoy the lowest 4% agent fee rate for Prime eligible items, regardless of the current member level (normal, VIP or SVIP).
3. Free insurance up to RM2000
Ezbuy Prime member enjoys free insurance up to per parcel to cover unfortunate incident like parcel loss, damage or product issues listed in the inspection coverage. The compensation follows the same policy as buy-for-me service.

So berbaloi sangat kalau korang memang pelaggan setia EZBUY dan selalu shopping kat sini , jangan lupa jadi member PRIME ok , kalau nak tahu lebih lanjut pasal PRIME ni korang boleh klik kat sini https://ezbuy.my/Prime_Introduction

Register For Prime Trial
Berita baik korang boleh register untuk Prime Trial ,
tapi limited to daily 1st 100 register user only, so korang boleh register kat sini 


Lastly , korang jangan lupa gunakan voucher dan kod free tuh , free uols ! mudah kan dengan EZBUY WEB ni , tapi jangan la salahkan qaseh pulak andainya duit korang makin surut haha sebab memang rambang mata bila tengok barang2 di EZBUY web ni .. SELAMAT BERSHOPPING korang , hope dapat membantu korang shopping dengan mudah dan riang hati ! nak shopping ? ingat www.ezbuy.my




8 ulasan:

  1. Wahhh. Bestnye shopping.. Murah pulak tu barang-barang kat ezbuy ni..

    BalasPadam
  2. Senang keje ye nak membeli belah sekarang nie..

    BalasPadam
  3. Senang betul nk habiskn duit skrg ni ye

    BalasPadam
  4. Ezbuy anak sykt taobao.com atau ada kaitan dengan kompeni tu sis? Kalau yea, di backup big kompeni jugak tuh. Sebab tengok UI dier lebih kurang sama lah... ;) Coz baru sj lepas handover theme blogger dgn cart pada client sbentar tadi, dah hampir sama ikut reference client chinese tu nak... Mmmm...

    BalasPadam
  5. dah buka,baju murah2 huhuuuuu

    BalasPadam
  6. Wahhh! Boleh shopping kat sini pula. Thanks kak share

    BalasPadam
  7. lisa aritu dah beli .. memang best sebab banyak gile brg dengan harga murah

    BalasPadam
  8. Best juga tengok barang2 kat ezbuy nie

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com