Happy Birthday Althea ! | www.althea.kr

4 ulasan:
Hello ~


Happy Birthday Althea ! saengil chucka hamnida ! haaa mesti ramai tertanya-tanya apakah itu Althea memandangkan ramai dah share dan wish happy birthday Althea ~ bukan artis mahupun awek ok tapi kegemaran semua wanita , tapi sebelum tu aku pun tak nak la ketinggalan untuk wish happy birthday Althea yang ke setahun ~ yeahh daebakkk !! dan sebenarnya Althea adalah website berhantu bagi aku , semuanya tentang produk kecantikan dari Korea ~ kenapa sangat berhantu bagi aku ? sebabnya barang-barang kat situ memang bagus dan murah weh , -_- tak percaya boleh masuk sendiri web tu kat sini haaa www.my.althea.kr .. dan tak lupa tq so much Althea utk gift pilihan sendiri dari Korea nun di sana .. dan sempena birthday Althea banyak promosi gila-gila untuk korang semua ! rugi tau kalau tak rembat peluang ni .. 


Pinky sangat box dari Althea , dah la aku ni memang minat sangat pink2 comel macam ni , tq althea ~ happy birthday from me ! So sempena birthday Althea korang kena baca sampai habis entry ni k.

Althea's Birthday Celebration 20th-31st July2016


  • Korang akan dapat Limited Birthday Box + Diy Party Kits macam dalam gambar ni , cantik kan ..boleh la simpan barang-barang makeup korang 

  • Free Goodies For First 1500 Shoppers  , cepat-cepat korang hanya untuk 1500 terawal dan jangan lupa masukkan kod #altheaturns1 , goodies bag with full size of beauty products 
  • Birthday Giveaway . Pick 3 Best Sellers To Get 100% Rebate.
  • #Altheaturns1 Instagram Contest . Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea!Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.Contest starts from 20th July - 15th August, 2016.


Amacam best kan ? yang pasti bila dah dapat party kit tu jangan lupa join contest kat instagram Althea sebab hadiah dia lumayan gila ! mana tahu luck korang dapat .. yang penting wajib mencuba .. sape nak bagi iphone free oiii hehe , jom tengok pulak apa yang aku shopping dari Korea ni ~ 

Black Sugar Mask 

Body Wash Peach 300 ml , yang ni suami aku yang nak .. haha nasib baik dia tak mintak gincu , pengsan makkk 

Green Tea Mint Shampoo 
Aloe Vera 92% Soothing Gel 
Seammul Real Tint , Drawing EyeBrow New Colour ,The Style 4d Mascara

Its My Perfume Hand Cream Option

Haaa ini je la yang aku shopping kat Althea .. first shopping k , semua ni RM150 , tq somuch Althea ! korang shopping apa pulak ? jangan lupa shopping cepat2 k , jadi 1500 pertama nanti dapat goodies bag yeyyyy di www.althea.kr


4 ulasan:

  1. wow. banyak nya barang. Cute gitu warna pinky winky

    BalasPadam
  2. Hye! Mira from Althea here. Thank you so much for your post :)

    BalasPadam
  3. Kakfiza guna highlight dia pun best!

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com