Lama tak makan PizzaHut | Spend Time Together ~

Assalamualaikum ~ 

Mengidam punya pasal , sebelum Hencik K balik lagi aku dah cakap kat dia aku nak makan pizza , bukan masa mengandung je mengidam , lepas bersalin pun masih mengidam jugak k tapi mengidam mengada-ngada gitu , aku tak kira aku nak jugak makan pizza haha adoii dah jadi mak pun perangai macam budak2 jugak .. so dapat jugak makan yeyyy kat PizzaHut kat Giant Kuala Terengganu , alang-alang lepak sana 

Tapi yang amek order pun pekat molek bahasa Teganu , aku yang memang asal Teganu pun tak paham .. alkisahnya Hencik K oder air twister , dah oder semua last sekali waiter tu repeat la semula kan apa yang kite oder .. last sekali dia sebut air oreng , pastu kitorang hah reng apa, lepastu duk repeat sekali lagi , oder air coke se , air oreng se kang ? aku dah tergelak tgk Hencik K duk hah hah , aku paham dah.. kesian kat waiter tu , aku pun cakap yeee yee betul dah air oreng tu .. kikiki ~ 

baby Ayyan mentido je kejenya lagi-lagi tempat sejuk ada aircond ..


aku amek set combo ni je .. nampak tak nak makan pizza tapi nak jugak makan pasta , haha

 bukan jenis nak makan banyak sesuai la ambil set combo , pan pizza ni kecik je .. 

 pasta ni sedap !

 Cream soup ni kalau makan banyak-banyak nak muntah gak rasa haha .. tak kena dengan tekak 

pencuci mulut .. dua-dua aku punya , eh ! 

Haa macam ni la kalau jarang jumpa , sebenarnya bukan nak makan sangat tapi nak spend time together , berjalan-jalan create moments ~ lama duk terperuk kat rumah even ada si kecik yang always menceriakan hati tapi still tak lengkap tanpa dedinya :p .. tq husband sebab selalu ikut keinginan isteri yang mengada sangat ni ...

hati berbicara :
Next nak makan ape ye ?? ermm ermm haha

4 comments

  1. Lama jugaq tak makan.. Dah TER ngidam pulak tengok post ni, uwaaaa~~

    ReplyDelete
  2. adoi laa tgk pic pizza, termengidam nak makan pizza plak dah hehe. baik je ayyan bagi can dedi mummy dating ehhh

    ReplyDelete
  3. Noted : Air Twister = Air Oreng... nanti kalau2 pi sana dah boleh tangkap bila deme repeat order.

    Lama tak lepak. Cepatla balik!!!

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..