Lama tak makan PizzaHut | Spend Time Together ~

4 ulasan:
Assalamualaikum ~ 

Mengidam punya pasal , sebelum Hencik K balik lagi aku dah cakap kat dia aku nak makan pizza , bukan masa mengandung je mengidam , lepas bersalin pun masih mengidam jugak k tapi mengidam mengada-ngada gitu , aku tak kira aku nak jugak makan pizza haha adoii dah jadi mak pun perangai macam budak2 jugak .. so dapat jugak makan yeyyy kat PizzaHut kat Giant Kuala Terengganu , alang-alang lepak sana 

Tapi yang amek order pun pekat molek bahasa Teganu , aku yang memang asal Teganu pun tak paham .. alkisahnya Hencik K oder air twister , dah oder semua last sekali waiter tu repeat la semula kan apa yang kite oder .. last sekali dia sebut air oreng , pastu kitorang hah reng apa, lepastu duk repeat sekali lagi , oder air coke se , air oreng se kang ? aku dah tergelak tgk Hencik K duk hah hah , aku paham dah.. kesian kat waiter tu , aku pun cakap yeee yee betul dah air oreng tu .. kikiki ~ 

baby Ayyan mentido je kejenya lagi-lagi tempat sejuk ada aircond ..


aku amek set combo ni je .. nampak tak nak makan pizza tapi nak jugak makan pasta , haha

 bukan jenis nak makan banyak sesuai la ambil set combo , pan pizza ni kecik je .. 

 pasta ni sedap !

 Cream soup ni kalau makan banyak-banyak nak muntah gak rasa haha .. tak kena dengan tekak 

pencuci mulut .. dua-dua aku punya , eh ! 

Haa macam ni la kalau jarang jumpa , sebenarnya bukan nak makan sangat tapi nak spend time together , berjalan-jalan create moments ~ lama duk terperuk kat rumah even ada si kecik yang always menceriakan hati tapi still tak lengkap tanpa dedinya :p .. tq husband sebab selalu ikut keinginan isteri yang mengada sangat ni ...

hati berbicara :
Next nak makan ape ye ?? ermm ermm haha

4 ulasan:

  1. mushroom soup sedap.. hehehe..

    BalasPadam
  2. Lama jugaq tak makan.. Dah TER ngidam pulak tengok post ni, uwaaaa~~

    BalasPadam
  3. adoi laa tgk pic pizza, termengidam nak makan pizza plak dah hehe. baik je ayyan bagi can dedi mummy dating ehhh

    BalasPadam
  4. Noted : Air Twister = Air Oreng... nanti kalau2 pi sana dah boleh tangkap bila deme repeat order.

    Lama tak lepak. Cepatla balik!!!

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com