Shopping aksesori gadget murah di Gadgets World 666 Sri Gombak

4 ulasan:
 Assalamualaikum ,

Kalau sebut tentang Gadgets World 666 ni mesti korang kenal kan , sebab pernah di viralkan katanya kedai ni jual accesories dan macam2 berkaitan dengan gadjet .. eh betul ke murah ? so semalam lepas balik makan dari kl singgah lah sekejap di kedai gadget world 666 ni di Sri Gombak , btw temankan suami gian nak berkaraoke .. katanya lama tak karok , dan2 je kan .. so nampak lah kedai ni ..

Lagipun memang tengah cari casing fon 5s daku ni dengan tempered glass yang murah2 je sebab dah calar habis dah screen protector yang terdahulu .. dah tak nampak rupe screen dah aku tengok , nak whatsapp dan ambil gambar pun takde mood haaaaa , effect sangat kalau tengok screen fon buruk haha ..

             



Jadi aku pun rembat la tempered glass dengan casing 5s , suami pulak beli kabel fon sony nya .. harga ermmm boleh tahan murah la .. lagi pun ada kualiti jugak ..so jom tengok harga yang di belanjakan ~

aku beli tempered glass ala-ala twinkle little star gitu , harga RM25
yang paling murah tempered glass jenis clear semurah RM5.00 je uols ! 

Casing fon pulak harga RM15 je , tapi not bad .. plastik+getah 
kabel fon pulak RM3 je 
biasanya dulu aku pergi pasar malam selalu dpt kabel macam ni sebijik tapi harga RM10 .. cisss ! banyak kot beza .. boleh beli aiskrim 2 ketul lagi .. grrrr haha 

Haaa tu je la yang daku beli , banyak kot aksesori yang arghhh cutenye ,, tapi tahan diri ok .. nanti suami ajak balik beli benda merepek .. haha so sangat la suka datang kedai ni , bolehlah bukak cawangan kat Bukit Beruntung pulak ye ... dekat sikit dengan umah den .. hihi semoga maju jaya .. k adiosss !

alamat :
111-G, Jalan SG 3/2, 68100 Batu Caves
waktu operasi : 10.00-2.00 am 

4 ulasan:

  1. Baru pegi jugak mggu lepas..tp cawangan cheras..hehee..memang murah..akk beli wayar charger rm19.90 je kauuu..dah laa high speed.. kedai lain ada yang harga rm38 sma brand.. kepala charger tu ada 2 pot baru rm15.. ..ada warranty lg... puas hati sgt.. reccommend

    BalasPadam
  2. simple nya casing? selalunya orang pompuan beli th bunga2...?

    :D

    BalasPadam
  3. simple nya casing? selalunya orang pompuan beli th bunga2...?

    :D

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com