PAKEJ UMRAH BERBALOI | AZ ZUHA GROUP TRAVEL & TOURS

2 ulasan:
Assalamualaikum..

Tengok orang ramai pergi umrah seronok je rasa kan , teringin sangat nak pergi ke sana , mesti rasa sebak dan kerdil nya diri ini , tapi InshaaAllah mula-mula kita niatkan , lepas tu doa banyak2 semoga satu hari kita juga dapat jejakkan kaki di sana .. ameen , dan tak payah risau dah nak cari pakej-pakej umrah yang berbaloi .. ni qaseh nak war-warkan kepada korang tentang Az Zuha Group Travel & Tours , mungkin dah ramai yang tahu tentang AzZuha ni dan juga mungkin korang baru tahu kan ? apa yang menarik tentang Az Zuha Group Travel ? sebelum tu qaseh nak ceritakan sedikit latar belakang Az Zuha ni .. 

Yang best nya ada pakej umarah ikon daie bersama Ustaz Don dan Ustaz Nushi tu .. lagi best bia dapat berdampingan dengan orang yang banyak ilmu .. 


Az Zuha Group telah ditubuhkan pada 11 Januari 2012 atas nama AZ ZUHA GROUP TRAVEL & TOURS SDN BHD. Pada tahun yang sama syarikat ini telah beroperasi sepenuhnya selepas didaftarkan dan mendapa lesen KPL/LN (6839) daripada Kementerian Pelancongan Malaysia. Syarikat ini juga telah didaftarkan sebagai ahli Bumitra Malaysia (BM525) & Malaysia Association Travel & Tour Agency (MATTA).
Antara pakej - pakej di Az Zuha 

Ustaz Zamri pun ade .. 



Jika nak terus ke ibu pejabat Az Zuha , ibu pejabat syarikat ini terletak di Bangi-Kajang, Selangor dan mempunyai cawangan di Kedah dan di Selangor. Syarikat ini menyediakan pelbagai perkhidmatan perlancongan untuk dalam dan luar negara. Selain itu kami juga menyediakan perkhidmatan lain seperti menempah tiket kapal terbang, pakej Haji dan Umrah.

Untuk maklumat lanjut dan pakej terkini, layari :



atau hubungi :

Ibu Pejabat:
Az Zuha Group Travel & Tours Sdn Bhd
5-3, Jalan Seri Putra 1/1, Bandar Seri Putra
43000 Kajang-Bangi, Selangor Darul Ehsan
Tel: +603-89123367
Fax: +603-89123367
Email: azzuhakl@gmail.com

Cawangan Kedah:
Az Zuha Group Travel & Tours Sdn Bhd
No. 13322-A, Jalan Serai Wangi 13/6, Taman Serai Wangi 2
09400 Padang Serai, Kedah Darul Aman
Tel: +604-4857195
Fax: +604-4851195
Email: az_zuha@yahoo.com

Cawangan Selangor:
Az Zuha Group Travel & Tours Sdn Bhd
11-12-1A, Jalan Pahat J/15J, Seksyen 15
40200 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Tel: +603-5523 4605

2 ulasan:

  1. insyallah..sama-sama kita ye nanti dapat jejak ke sana

    BalasPadam
  2. pakej yang menarik utk para haji dan umrah..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com