Perasaan bila di taja ke China oleh Air Asia | AABC

16 ulasan:
Assalamualaikum Dah lama sebenarnya nak buat entry ni tapi banyak betul halangan-halangan nya , alhamdulillah entry ni saja nak berkongsi berita gembira bagi blogger suam-suam kuku macam qaseh ni , haaaa ceritanya bermula begini .. Hari tu duk melepak je sambil layan group whatsapp kelab blogger , ada member ni berkongsi berita gembira , member tu si gadis blur Yaya Natsumi , katanya dia dapat email dari Air Asia yg menjemput beliau mengikuti trip ke Guilin China , wehhhhh serious ! So wish happy , bila pulak aku nak dapat jugak ni , haha ..

 Best wooooo berjalan tempat orang , aku ni kaki merayau jugak tapi nak tunggu duit aku sendiri mmg lama lagi lah , tambah2 tengah prepare pasal kahwen tahun depan ni , wupsss Nak di jadikan cerita , aku pun check lah email , aku ni biasanya seminggu sekali baru cek email di tambah pulak notification email dah tak berapa nak function , tak tahu lah kenapa .. Geram pulak den , ok cek punya cek , ada email dari Air Asia , ingatkan email macam selalu lah promosi - promosi tempat pelancongan menarik .. Tapi mak aihhhh teruja baq ang , Air Asia ajak pegi Kunming China , pergh ajak tu , hehehe bahasa pasar betul .. Pastu aku ni susah sikit nak percaya , so share lah kat group kelab blogger ben ashaari kesayangan aku tuh , nak pastikan je , kot2 saja nak troll budak noob macam aku ni , hahaha ..

 Dah di sahkan betul-betul , ini bukan cobaaaaaaannnnnnnn , tetiba banyak benda bermain di fikiran time tu jugak ! Macam mesin basuh baru di putar , macam tu lah otak aku berpusing .. Eh nak pergi ke taknak , nak pegi ke taknak ! Hal kawen banyak lagi nak uruskan , itu lah ini lah , blablabla , tapi kawan2 dalam group suruh pergi , cehhh kiranya bagi semangat lah pulak , tiba2 otak berputar macam mesin basuh tadi makin slowww pergerakannya , dan dapat 'bengong' dr ben ashaari sebab aku ada ckp something yg bengong hahaha , tapi tu aku anggap kata-kata tu sebagai semangat jugak la , hikhik , jadiiiinyaaa dah decide akan ku tinggal tapak kaki ku di sana ..

Dah siap pun passport semua , apa-apapun thanx a lot buat Air Asia yang sudi memilih qaseh untuk join trip ke KUNMING CHINA , 5 disember - 10 disember 2014 .. Thanx a lot buat kawan-kawan yang always support , inshaaAllah next time korang pulak ! Ada macam buat ucapan kat anugerah juara lagu tak ucapan aku ni , haha papepun i love u #AIRASIA #AABC , Btw , pena berkala , khai artzfar , eazy izuddin , aida sue pun turut serta dalam trip kali ni , aummmmmmmmm ~ byeeee .. Xde gambar entry kali ni , tunggu g china dulu deh tepek gambar banyak2

16 ulasan:

  1. Congrats! Enjoy your trip nnt ye :-)

    BalasPadam
  2. wowww... tahniah yunk! di taja lagi tu..best2.. nnt citer eh pengalaman p sana

    BalasPadam
  3. Tanniahlah dapat terbang ke negara China. Jangan lupa bawa balik panda. :)

    BalasPadam
  4. Untung la dpt sponsor dr air asia..sy ni pegi dgn duit sendiri je la..blogger yg suam sampai nk jd ais dh

    BalasPadam
  5. rezeki seorang blogger..
    tahniah.
    tumpang hepi sekaki :)

    BalasPadam
  6. Untung la dpt sponsor dr air asia . . sy pegi dgn duit sendiri je la. . haha..blogger yg suam sampai nk jd ais je ni

    BalasPadam
  7. Untung la dpt sponsor dr air asia . . sy pegi dgn duit sendiri je la. . haha..blogger yg suam sampai nk jd ais je ni

    BalasPadam
  8. best nye!!! memg best pon kalau ditaja.. lagi2 kalau shopping pon ditaja..wah wahh..hehehe

    BalasPadam
  9. penginapan sponsor sekali x??

    btw, tahniah jd insan terpilih :)

    BalasPadam
  10. Tahniah...Pernah dapat offer dari Airasia utk beberapa destinasi i.e. Macau dan Johor Bahru, tetapi terpaksa tolak atas kekangan kerja...Hehehe

    P.s: kenapa ada word verification utk mengomen?

    BalasPadam
  11. tahniah ! untungnyer ;)

    Jemput join segmen CN ye ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    BalasPadam
  12. Hehe nak ikut :p *tak puas pergi Guilin

    BalasPadam
  13. Wau.. untungnya.. tapi hati2 dengan scam kat sna.. bahaya tu.. banyak dah yg terkena.. huhu..

    BalasPadam
  14. Wah.. Terbaek.. Hati2 d tempat orang..

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com