MZ SECRET BOTOX CREAM | CREAM MUKA BEST

2 ulasan:

Assalamualaikum ,

Nak kongsi satu rahsia dari MZ SECRET , BOTOX CREAM , haaa jangan takut ni bukan botox yang suntik-suntik tu tapi hanya lah cream muka .. First guna rasa macam sejuk je muka , dan boleh guna produk lain selepas guna cream ni , cepat je kering macam korang tak pakai apa-apa , nak tahu kelebihan dia ? Baca sampai habis k , bagi yang ada masalah jerawat , atau jeragat dan banyak lagi boleh try .. 

Dan botox ni adalah Botox yang pertama dalam malaysia , so tak perlu la nak pergi thailand semata-mata untuk membotoxkan muka anda , guna BOTOX CREAM ni sudah .. Lagipun halal dan murah , nak cantik kena pastikan halal jugak ye baru lah nampak berseri .. 

RAHSIA MZ SECRET BOTOX CREAM.

WAJAH TERASA TEGANG DAN GEBU SEAWAL 14HARI!

Botox Cream membantu mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat, jerawat, garis-garis halus di muka, menghilangkan cela dan lain-lain.

Botox cream ni boleh dipakai untuk siang dan juga malam. Senang dan mudah! Hanya sapu di muka setiap pagi dan malam!

Botox Cream ini sangat sesuai untuk semua masalah kulit normal atau sensitif. Juga boleh gunakan oleh semua golongan umur dari 18 tahun sehingga umur 60 tahun.




Nilah rupanya Botox Cream Mz Secret ,



Cream ni macam gel je , tu yang membuatkan muka jadi sejuk je bila pakai dan wangi , sapu kat muka macam biasa , biarkan ia kering lepas tu boleh pakai product lain yang biasa korang pakai .. Mudah dan senang je kan ..


Kelebihan Botox Cream :

MENEGANGKAN KULIT WAJAH
MELAMBATKAN PROSES PENUAAN, KULIT TAMPAK AWET MUDA
MENGHILANKAN MASALAH GARIS-GARIS HALUS
KULIT NAMPAK PUTIH SECARA NATURAL
KULIT SEKATA DAN TIDAK BERMINYAK
PORI MENGECIL
MENGHILANGKAN JERAWAT SERTA PARUT-PARUT JERAWAT

Cara nak pakai BOTOX CREAM ni senang je , calit-calit sikit kat muka lepas tu sapu serata muka , haaa mcm gmbr atas ni , tak nampak sangat sebab cream ni warna jernih dan macam gel , tapi seriously cepat kering je , lepas dah kering korang boleh guna produk lain .. Pakai pada waktu pagi dan jugak malam .. Tak melekit langsung , ramai pulak artis-artis pun pakai produk ni , sape taknak cantik oiiii .. 

Keistimewaan Botox Cream :

KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 14 HARI PENGUNAAN
TERDAPAT PAKEJ UNTUK PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN
BEBAS KESAN SAMPINGAN/NEGATIF
DIJAMIN HALAL
MENDAPAT KELULUSAN KKM
DIJAMIN SAMPAI KE ALAMAT ANDA DALAM TEMPOH 2-3 HARI BEKERJA

Mana nak dapatkan Botox Cream ni boleh follow instagram @mzsecretmalaysia
Ataupun laman web MZsecret MZ SECRET (KLIK)

2 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com