Fuel Shack di Ayer@8 Putrajaya | Presint8 Putrajaya

8 ulasan:
Assalamualaikum

FUEL SHACK | AYER@8 PRESINT8 PUTRAJAYA | semalam memandangkan cuti raya belum tamat , dan kebosanan kat rumah .. qaseh keluar tengok wayang cerita DRACULA UNTOLD , qaseh bagi 4 bintang , best jugak ceritanya , last-last memang dia jadi dracula , lepas tu pergi makan di Fuel Shack.

Qaseh pertama kali cuba Fuel Shack ni , eh apa dia Fuel Shack ni , alaaa burger je tapi lebih sedap dari MC'D semestinya , sedap jugak .. masa nak oder tu kena bagi nama glemer korang , nanti dia akan panggil . Semalam qaseh bagi nama Siti Nurhaliza , depa pun panggil2 "siti nurhaliza" , bangun-bangun semua pandang je , haha glemer kejap..


Air Fruity Tea , ada buble-buble lagi , apple dan mango , RM5 satu .


 qaseh pilih Oroginal Shack , satu berharga RM11 , Daging agak tebal
Selain tu ada jugak hotdog , dan makanan-makanan ringan yang lain

Lepas dah kenyang , gerak ke dataran Putrajaya , kisahnya nak lepak-lepak je tengok budak2 main kasut roda, belon, skuter mini  , eh banyak lah permainan yang ada kat dataran ni, macam2 ada memang best bawak anak-anak datang berjalan kat sini , bagila diorang rasa seronok sikit haaaa , pastu qaseh pun tringin jugak main benda alah semua ni , mula2 main basikal lepas tu kasut roda .

Susah gila nak main menatang ni , huhu jatuh dah semalam , taknak main dah !!!!!


8 ulasan:

  1. haritu dah plan nk g Fuel Shack kat Ayer8 tu tapi Teh Tarik Place dia macam lagi mengancam... haha

    BalasPadam
  2. main kasut roda, teringat dulu dah pernah jatuh terduduk sakit tulang punggung...hoho.

    jap sebenarnya nk komen pasal air tu ; fuel shack nampak sedap je, tau ke hanis memang nak selalu dia..nanti pcl nak ke sana.

    BalasPadam
  3. Mcm sedap jer.. umie dah lama x mkn burger mcd.. nak g cari gak la burger ni petang ni..

    BalasPadam
  4. Eh, kamu ke kat Fuel Shack semalam? Jumpa tp xkenal...

    http://mrsjaysblog.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. mkn byk tp x gemuk... huh... bela saka ehh...

    BalasPadam
  6. si darah manis jangan nak over aktif sangat ye...jaga sikitttt...haihhhh...nak kena puls telinga ni...

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com