Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Anda

33 ulasan:
Assalamualaikum , 30 hari mencari cinta eh eh bukan haa qaseh menjoinkan diri dalam cabaran 30 hari .. so hari pertama apa yg kena buat , tuuuu haa macam tajuk kat atas .. lets begin !

First tq kak sue izza dari #kelabbloggerbenashaari yang menganjurkan task2 cabaran 30 hari .. haha excited

Hari pertama : Gambar terbaru anda dan 5 fakta tentang diri anda

Jadi 5 fakta tentang aku .. jeng jeng jeng jemput kenali diri aku okeyh


1. Sebenarnya aku seorang yang pendiam tapi boleh jadi seorang yang gila2 .. dalam waktu yang sama aku boleh berubah jadi gila2 tapi jangan terkejut bila tiba2 aku diamkan diri .. ayat macam sama tp dah putar jadi mcm hape lak . Ops

2.Seorang yang lebih rapat dengan kawan2 berbanding keluarga sendiri , entahlah mungkin malu nak cerita soal hati dengan family takut diorang menangis pulak karang haaaa

3.Mudah menangis walaupun tengok cerita kartun di penghujungnya mereka trpaksa berpisah .. tengah cuba untuk jadi sado girl tapi asyik jadi sardin girl . Lembut sampai ke tulang .

4.Suka berada di luar rumah berbanding berada di rumah , kaki jalan ..

5.Suka tidorrrr dan tidorrrrr

Haaaa percaya tak dengan 5 fakta ni , cengginilah aku sebenarnya . Selamat berkenalan .. tunggu esok untuk task hari ke dua ! 

33 ulasan:

Yan Ty berkata...

Setuju! Itu la Qaseh

KyLe RiL berkata...

horrrr suke tido....setuju 200%

Nurramizah fadzil berkata...

owhhhh itu qaseh rupanyaaaa

Cik Sue berkata...

setujuuuuuu kaki tidorrrrrr

Lisa Nurulain berkata...

Tidooi tidooo hhhahah

Nazlee Ismail PCL berkata...

Caya lah qaseh, pcl kena laju ni..jap lg singgah baca dan hayati...hihi.

✿AINAA ROSEBERRY✿ berkata...

Bukan selalu gila ke kak Qaseh?? wkwkwkwkkwkwkw Nice to noe u

fizafantagirO berkata...

yaaa, itu la dia qaseh dalia.haha, yg kuat tido tu kene sambung depan dia..suka tido lewattt :p

TunSha Ayunie berkata...

kita geng... suka tidooooo tidoooo dan tidooooo

irrayyan berkata...

Sardin girl! Hahahahaa sardin girl yg ayuuu

Nazlee Ismail PCL berkata...

Owh kuat nangis...payahla nk cakap dgn qaseh nt terbagi mangis plak...

Teruskan cabaran, kita 1 family blogger.

Atikah Sismoon berkata...

Trlmbt join la pulak....

[n a j e e b] berkata...

tengok raja lawak pun boleh nangis kan... hahahahaha...
mekkkkkkkkkkkkk eyeliner tanduk tak masuk fakta ke? okbai!!!

norfanil berkata...

Oit..apasal sume sama..
Same character lo.. Hahaha

Mawardi Yunus berkata...

ni mesti sambil menaip dia menangis ni hahahaha

dikbee berkata...

sama la... kuat tido tp masa utk tido jek takde...hehe

Hanim Hashim berkata...

Feeling sentimental gituuuu hehe

Mohd Azfar berkata...

patut bengong kaki tido

blogkarot.blogspot.com berkata...

Terbaikkk. .tgk org pun dg tau..hehe

blogkarot.blogspot.com berkata...

Terbaekkk..tgk pon dh tau..hehe

Eraz Fadli berkata...

First time dengar istilah Sardin Girl.. :)

Fatin Bella berkata...

Oooo kaki tidur rupanya. Patut la blur je. Hahah

Ammar berkata...

Oooo kuat tdo rupanya....

Hafiz Rahim berkata...

Ooo kuat nangis.. hehehe

Farah Waheda Wahid berkata...

tentang pendiam tu akak setuju kot??? hew hew hew...

::EIDA:: berkata...

qaseh nk ikut jalan sameeeeeee ;)

www.idabaharum.com

Iqbal Abdullah berkata...

tenkiu introduce cabaran ni...at least ada gak modal nk update n menghidupkan kembali blogging activiti ni...hehe

careno berkata...

Huh... tido je kejer... tau sgt...

Faizal Fredley berkata...

kaki tidur...yeay kita geng...

Faizal Fredley berkata...

kaki tidur...yeay kita geng...

Tanpa Nama berkata...

No.4 dan no.5 jangan buat serentak :)

yaya_flanella berkata...

Tengok muka cantik awk pun tahu mmg seorang yg lembut..jangan coba coba bermimpi nak jado sado girl. haha

Shark Kay berkata...

menarik nombor 3 tue.
mudah touching nie

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com