Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Anda

Assalamualaikum , 30 hari mencari cinta eh eh bukan haa qaseh menjoinkan diri dalam cabaran 30 hari .. so hari pertama apa yg kena buat , tuuuu haa macam tajuk kat atas .. lets begin !

First tq kak sue izza dari #kelabbloggerbenashaari yang menganjurkan task2 cabaran 30 hari .. haha excited

Hari pertama : Gambar terbaru anda dan 5 fakta tentang diri anda

Jadi 5 fakta tentang aku .. jeng jeng jeng jemput kenali diri aku okeyh


1. Sebenarnya aku seorang yang pendiam tapi boleh jadi seorang yang gila2 .. dalam waktu yang sama aku boleh berubah jadi gila2 tapi jangan terkejut bila tiba2 aku diamkan diri .. ayat macam sama tp dah putar jadi mcm hape lak . Ops

2.Seorang yang lebih rapat dengan kawan2 berbanding keluarga sendiri , entahlah mungkin malu nak cerita soal hati dengan family takut diorang menangis pulak karang haaaa

3.Mudah menangis walaupun tengok cerita kartun di penghujungnya mereka trpaksa berpisah .. tengah cuba untuk jadi sado girl tapi asyik jadi sardin girl . Lembut sampai ke tulang .

4.Suka berada di luar rumah berbanding berada di rumah , kaki jalan ..

5.Suka tidorrrr dan tidorrrrr

Haaaa percaya tak dengan 5 fakta ni , cengginilah aku sebenarnya . Selamat berkenalan .. tunggu esok untuk task hari ke dua ! 

33 comments

  1. Caya lah qaseh, pcl kena laju ni..jap lg singgah baca dan hayati...hihi.

    ReplyDelete
  2. Bukan selalu gila ke kak Qaseh?? wkwkwkwkkwkwkw Nice to noe u

    ReplyDelete
  3. yaaa, itu la dia qaseh dalia.haha, yg kuat tido tu kene sambung depan dia..suka tido lewattt :p

    ReplyDelete
  4. kita geng... suka tidooooo tidoooo dan tidooooo

    ReplyDelete
  5. Sardin girl! Hahahahaa sardin girl yg ayuuu

    ReplyDelete
  6. Owh kuat nangis...payahla nk cakap dgn qaseh nt terbagi mangis plak...

    Teruskan cabaran, kita 1 family blogger.

    ReplyDelete
  7. tengok raja lawak pun boleh nangis kan... hahahahaha...
    mekkkkkkkkkkkkk eyeliner tanduk tak masuk fakta ke? okbai!!!

    ReplyDelete
  8. Oit..apasal sume sama..
    Same character lo.. Hahaha

    ReplyDelete
  9. ni mesti sambil menaip dia menangis ni hahahaha

    ReplyDelete
  10. sama la... kuat tido tp masa utk tido jek takde...hehe

    ReplyDelete
  11. First time dengar istilah Sardin Girl.. :)

    ReplyDelete
  12. Oooo kaki tidur rupanya. Patut la blur je. Hahah

    ReplyDelete
  13. tentang pendiam tu akak setuju kot??? hew hew hew...

    ReplyDelete
  14. qaseh nk ikut jalan sameeeeeee ;)

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  15. tenkiu introduce cabaran ni...at least ada gak modal nk update n menghidupkan kembali blogging activiti ni...hehe

    ReplyDelete
  16. Huh... tido je kejer... tau sgt...

    ReplyDelete
  17. Tengok muka cantik awk pun tahu mmg seorang yg lembut..jangan coba coba bermimpi nak jado sado girl. haha

    ReplyDelete
  18. menarik nombor 3 tue.
    mudah touching nie

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..