Baju Raya Tahun 2014 | Jubah by Rayyan Haya

4 ulasan:
Assalamualaikum , salam sayang ~

Tinggal beberapa hari je lagi kita nak menyambut hari raya Aidilfitri , sumpah aku rasa tahun ni puasa paling sekejap , rasanya baru je masuk bulan ramadhan tapi dah nak meninggalkan kita , hurmm masa oh masa sekejap sangat , kadang - kadang sampai perut tak sempat rasa lapar , dah azan maghrib , kalau dulu-dulu jenuh tunggu jam tu bergerak tapi sekarang yaAllah hai awat la cepat sangat .. korang mesti rasa sama macam qaseh kan .. makin lama makin tua , makin lama makin cepat .. fikir2 takut pulak hurm 

Persiapan raya ? mood raya  agak kelaut dalam pasific , ntahla dah makin tua ni qaseh pun tak terasa nak raya sangat cuma qaseh rasa seronok sebab nak balik kg je , dah lama jugak  tak balik kg , tapi balik time raya agak tak best sebab mesti orang datang , baru je nak feeling2 tido dengan menghirup udara segar kat kg , tiba-tiba ''tok tok tok assalamualaikum ! haaa apa tunggu lagi tak sedar2 lagi nak kena buat air kat dapur , krohhhhh ~ zzzz haha nampak tak pemalas anak dara sorang ni , tapi tu lah in shaa Allah tahun ni last raya sebagai bujang .. andai di izinkan Allah , semoga Allah permudahkan urusan aku .

Tapi mood raya ke laut dalam pun tetap beli baju raya , kuwang-kuwang sebabnya ada orang tu hadiahkan  baju raya sempena besday qaseh bulan 6 hari tu , so ai is on aje , kedua belah tapak tangan den tadahkan so terima kasih sangat2 .. muahh sikit , erkkk ! so tema raya aku kali ini adalah jeng jeng jeng ~ 




tema warna nya adalah rahsia nanti tak surpriseee laaa ~ kena tunggu hari raya dulu , jubah ni beli dekat SBU BANGI , jubah by Rayyan Haya , qaseh memang suka tengok jubah2 kat situ , cantik .. boleh usha intagram depa @by_rh kalau jumpa insta ni , mesti akan tahu jubah qaseh ni warna apa , haaa teka2 , nnt qaseh bagi duit raya 10 sen tunai ! papepun selamat hari raya maaf zahir batin , maafkan semua kesilapan qaseh ye .. 

4 ulasan:

Hafizin Jamil berkata...

tak nak seposen.. belanja jubah raya la satu.. :D

Ain Dzaya berkata...

wahh..cantiknya baju raya,,selamat hari raya,,

KyLe RiL berkata...

Untunglah dpt baju raye

akubiomed berkata...

Baju Raya yang bergaya. :-)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com