Baju Raya Tahun 2014 | Jubah by Rayyan Haya

5 ulasan:
Assalamualaikum , salam sayang ~

Tinggal beberapa hari je lagi kita nak menyambut hari raya Aidilfitri , sumpah aku rasa tahun ni puasa paling sekejap , rasanya baru je masuk bulan ramadhan tapi dah nak meninggalkan kita , hurmm masa oh masa sekejap sangat , kadang - kadang sampai perut tak sempat rasa lapar , dah azan maghrib , kalau dulu-dulu jenuh tunggu jam tu bergerak tapi sekarang yaAllah hai awat la cepat sangat .. korang mesti rasa sama macam qaseh kan .. makin lama makin tua , makin lama makin cepat .. fikir2 takut pulak hurm 

Persiapan raya ? mood raya  agak kelaut dalam pasific , ntahla dah makin tua ni qaseh pun tak terasa nak raya sangat cuma qaseh rasa seronok sebab nak balik kg je , dah lama jugak  tak balik kg , tapi balik time raya agak tak best sebab mesti orang datang , baru je nak feeling2 tido dengan menghirup udara segar kat kg , tiba-tiba ''tok tok tok assalamualaikum ! haaa apa tunggu lagi tak sedar2 lagi nak kena buat air kat dapur , krohhhhh ~ zzzz haha nampak tak pemalas anak dara sorang ni , tapi tu lah in shaa Allah tahun ni last raya sebagai bujang .. andai di izinkan Allah , semoga Allah permudahkan urusan aku .

Tapi mood raya ke laut dalam pun tetap beli baju raya , kuwang-kuwang sebabnya ada orang tu hadiahkan  baju raya sempena besday qaseh bulan 6 hari tu , so ai is on aje , kedua belah tapak tangan den tadahkan so terima kasih sangat2 .. muahh sikit , erkkk ! so tema raya aku kali ini adalah jeng jeng jeng ~ 




tema warna nya adalah rahsia nanti tak surpriseee laaa ~ kena tunggu hari raya dulu , jubah ni beli dekat SBU BANGI , jubah by Rayyan Haya , qaseh memang suka tengok jubah2 kat situ , cantik .. boleh usha intagram depa @by_rh kalau jumpa insta ni , mesti akan tahu jubah qaseh ni warna apa , haaa teka2 , nnt qaseh bagi duit raya 10 sen tunai ! papepun selamat hari raya maaf zahir batin , maafkan semua kesilapan qaseh ye .. 

5 ulasan:

  1. tak nak seposen.. belanja jubah raya la satu.. :D

    BalasPadam
  2. Like language barriers and cultural barriers, system
    platform barriers are setting out to fade away quickly.
    We're doing the Morgan Page tour up until then and then after that we're doing
    a couple more weekend shows and then we're going to take two weeks off in December and hit the ski slopes and just relax and hit some studio time and then we'll be back
    at in January for touring and stuff. Rich messaging, emailing, HTML
    web browser for surfing websites make this a hot and desirable phone.


    Feel free to visit my weblog: webcam

    BalasPadam
  3. wahh..cantiknya baju raya,,selamat hari raya,,

    BalasPadam
  4. Baju Raya yang bergaya. :-)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com