[TRAVEL GUIDE] CAR RENTAL BINTULU

1 ulasan:

Assalamualaikum ..

Mencari perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri di BINTULU ? kali ni qaseh nak suggestkan pada korang , CAR RENTAL BINTULU terbaik buat korang, hari tu qaseh ke BINTULU bersama geng-geng blogger , dan memang sangat perlukan kereta untuk berjalan-jalan .. bagi anda yang tak pernah pergi dan tak tahu mana satu yang okey .. korang boleh try NZ CAR RENTAL BINTULU , alhamdulillah owner nya sangat-sangat ok .. abg awi thanx so much .. siap bagi kuah laksa lagi haaa , hehe tp finaz je dpt .. erghh jeles2 !

NAZ car rental
klik gambar untuk ke urusan niaga 

Kami menawarkan perkhidmatan sewa kereta di sekitar Bintulu.



Jenis kereta - VIVA 850 & KANCIL 850, EXORA ( in good condition )

KANCIL 850 - rm70 sehari, rm420 seminggu, rm800 sebulan.

VIVA 850 - rm90 sehari, rm560 seminggu, rm1300 sebulan.

EXora - QUATATION

Berminat sila hubungi Mr. Awie - 0138353579
Tertakluk kepada terma dan syarat:
- Original dan Photostat ic & lesen diperlukan
- seorang penjamin beserta ic

Location:
No 404D kampung Sibiew,
Lorong A1 RPR Sibiew,
97000 Bintulu, Sarawak.

ada apa-apa pertanyaan just call no  0138353579 , call terus katanya penat nak tekan keypad balas meseg , hihi  atau boleh lawati laman web beliau


 boleh juga terus ke facebook beliau https://www.facebook.com/keretasewa.nzbintulu

apa-apa hal boleh deal dengan abg awi sendiri =)
enjoy your trip ! 

1 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com