[TRAVEL GUIDE] CAR RENTAL BINTULU

1 ulasan:

Assalamualaikum ..

Mencari perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri di BINTULU ? kali ni qaseh nak suggestkan pada korang , CAR RENTAL BINTULU terbaik buat korang, hari tu qaseh ke BINTULU bersama geng-geng blogger , dan memang sangat perlukan kereta untuk berjalan-jalan .. bagi anda yang tak pernah pergi dan tak tahu mana satu yang okey .. korang boleh try NZ CAR RENTAL BINTULU , alhamdulillah owner nya sangat-sangat ok .. abg awi thanx so much .. siap bagi kuah laksa lagi haaa , hehe tp finaz je dpt .. erghh jeles2 !

NAZ car rental

Kami menawarkan perkhidmatan sewa kereta di sekitar Bintulu.



Jenis kereta - VIVA 850 & KANCIL 850, EXORA ( in good condition )

KANCIL 850 - rm70 sehari, rm420 seminggu, rm800 sebulan.

VIVA 850 - rm90 sehari, rm560 seminggu, rm1300 sebulan.

EXora - QUATATION



Berminat sila hubungi Mr. Awie - 0138353579
Tertakluk kepada terma dan syarat:
- Original dan Photostat ic & lesen diperlukan
- seorang penjamin beserta ic

Location:
No 404D kampung Sibiew,
Lorong A1 RPR Sibiew,
97000 Bintulu, Sarawak.

ada apa-apa pertanyaan just call no  0138353579 , call terus katanya penat nak tekan keypad balas meseg , hihi  atau boleh lawati laman web beliau



apa-apa hal boleh deal dengan abg awi sendiri =)
enjoy your trip ! 

1 ulasan:

zulhilmi tempoyak berkata...

fuhhh.. jauh..

semoga perniagaan bertambah bagus..

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com