[TRAVEL GUIDE] CAR RENTAL BINTULU

1 ulasan:

Assalamualaikum ..

Mencari perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri di BINTULU ? kali ni qaseh nak suggestkan pada korang , CAR RENTAL BINTULU terbaik buat korang, hari tu qaseh ke BINTULU bersama geng-geng blogger , dan memang sangat perlukan kereta untuk berjalan-jalan .. bagi anda yang tak pernah pergi dan tak tahu mana satu yang okey .. korang boleh try NZ CAR RENTAL BINTULU , alhamdulillah owner nya sangat-sangat ok .. abg awi thanx so much .. siap bagi kuah laksa lagi haaa , hehe tp finaz je dpt .. erghh jeles2 !

NAZ car rental
klik gambar untuk ke urusan niaga 

Kami menawarkan perkhidmatan sewa kereta di sekitar Bintulu.



Jenis kereta - VIVA 850 & KANCIL 850, EXORA ( in good condition )

KANCIL 850 - rm70 sehari, rm420 seminggu, rm800 sebulan.

VIVA 850 - rm90 sehari, rm560 seminggu, rm1300 sebulan.

EXora - QUATATION

Berminat sila hubungi Mr. Awie - 0138353579
Tertakluk kepada terma dan syarat:
- Original dan Photostat ic & lesen diperlukan
- seorang penjamin beserta ic

Location:
No 404D kampung Sibiew,
Lorong A1 RPR Sibiew,
97000 Bintulu, Sarawak.

ada apa-apa pertanyaan just call no  0138353579 , call terus katanya penat nak tekan keypad balas meseg , hihi  atau boleh lawati laman web beliau


 boleh juga terus ke facebook beliau https://www.facebook.com/keretasewa.nzbintulu

apa-apa hal boleh deal dengan abg awi sendiri =)
enjoy your trip ! 

1 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com