Selamat Berpuasa Kawan-Kawan

16 ulasan:
Assalamualaikum ..
Maafkan qaseh sbb tak mampu nk update , sebab laptop dah xde buat masa sekarang ... emmm ni pun try hupdate ngan blackberry .. ihik , sekejap je kan masa berlalu .. dah nak masuk bulan ramadhan .. Imbau balik ramadhan2 yang kita lakukan dulu .. semoga ramadhan kali ni lebih baik .. kalau dulu dah baik , tahun ni kita buat yg terbaik lagi ... !

"Sesiapa yg berpuasa dengan penuh keimanan dan keinsafan , akan di ampunkan dosa terdahulu"

Mari kita melangkah menuju kesempurnaan iman
-usah mempunyai musuh kecuali iblis dan syaitan
-dilarang percaya kpd ramalan manusia
-menghormati setiap org
-jgn sombong takbut , dan besar kepala
-biasakan diri utk melafazkan istighfar
-perbanyakkan silaturhahim
-jgn trlampau takut miskin
-usah trlalu takut pd manusia
-berbicara sekadar shj
-brkahwinlah bila sudah sedia segala2nya ..

Lastly maafkan qaseh andainya byk kekurangan qaseh. yang qaseh buat hingga kdg2 buat semua rasa tak senang hati .. maafkan saya .. selamat berpuasa ye kawan2 assalamualaoikum

16 ulasan:

  1. Assalamualaikum :)

    Maaf yea mengganggu . Nak minta toong sikit boleh ?

    Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

    1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


    2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


    TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

    BalasPadam
  2. Salam Ramadhan yg bakal menjelang sabtu ni

    BalasPadam
  3. slamat menyambut ramadhan jugak. semoga ramadhan kali ni dimanfaatkan sebaik-baiknya. ;)

    BalasPadam
  4. assalamualaikum qaseh...selamat menyambut ramadhan juga yer...:)

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan, Semoga Ramadhan kali ini memberi banyak perubahan kepada diri kita..Aaamin..

    Happy Ramadhan dari Kami di Mosumart Design Enterprise

    Supian Mustapa Menulis Tentang: Antara Kad Kahwin Kreatif terhangat di Malaysia.

    BalasPadam
  6. selamat menyambut ramadhan kak

    BalasPadam
  7. selamat menyambut bulan ramadhan bt qaseh n family :D

    BalasPadam
  8. selamat berpuasa, semoga ramadhan kali ini lebih baik dari yg lalu lalu

    BalasPadam
  9. selamat berpose! jangan ponteng2! =P

    BalasPadam
  10. dari : awieomar.blogspot
    Salam Ramadhan Qaseh. Kenal lagi???
    p/s: nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ?
    segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog.
    Kalau nak join bagitahu terus dalam kotak komen mana mana entri blog
    awieomar.blogspot. (sebagai pengesahan penyertaan katanye :))

    BalasPadam
  11. Salam Ramadhan buat kaseh
    semoga mendapat keberkatan di bulan mulia ni

    jemput singgah blog

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com