Gathering ngan bLogger kyle aka Dating n hadiah bermakna buat si dia ~

46 ulasan:
Assalamualaikum semua..
selamat ptg ...
hari khamis kuar ngan mak ... so tired n then kira2 nak jumpa abg ben tapi takde jodoh  pulak..
maafkan qaseh ye abg ben huhu...
pastu jumaat gathering ngan encik kyle..kah2x gathering lah sgt..sebenarnye dating2 ngeh2..
sambut besday dia..besday 30 jan semalam baru sempat celeb ..
tq for everything sudi dtg dr K.L jumpe wahati kesayangannye ni hihi
okey fine..nak kek sangat kan...meh nak suap byk2 bagi boroi hehe..

muak lah makan kek neh..tak abes nak makan ..buat balik umah n still ade agy dok berjoget dalam peti hehehe
entah lah nape pic ni jadi cenggini hehehe..buang tebiat !

apepun m hepy with u ....:D
insyaAllah ada jodoh bertemu agy ..lalalalala..!
hadiah untuk si dia?emmm belum beli agy sebab dah decide nnt beli adiah same2...kikikiki...
tapi tak bermakna barang berharga je boleh di beri sbgai hadiah..perbuatan pun boleh di jadikan hadiah yg plg bermakna ..nak tahu ape?
hadiah mendengar 
 kadang2 mendengar tu lebih baik dr tak buat pape...time dia ckp or kongsi everything dgn kita...dgr setulus hati..tanpa membalas ..or mencelah..biarkan dia berbicara if dia tanye pendapat kita barulah kita berbicara ..jgn dgr2 tido pulak !
hadiah kasih
takde jual kat kedai pak mat okeyh..juz berikan kasih syg kamu sepenuhnya kpd dia..yg dah kawen tu leh lah bg pelukan mesra..ciuman di dahi ..menandakan yg kamu betul2 kasih...bukan qaseh tau !
 hadiah nota
tulis lah sekeping nota...n then selitkan kat tempat2 yg dia senang jumpa...tulis lah KETIAK AWAK BUSUK  haha..mau kena pujuk seminggu,.tulis lah kata2 romantika..alaaa malu2 kambeng laut pulak...mesti dia senyum sendiri n ingat kamu ..peeeweeetttt !
hadiah ketawa
ketawa lah sepuas hati korang hahahahaha...dia akan cabut tanpa korang sedari hehe..ketawa lah kalu dia wat lawak ..kalau tak lawak pun ketawa jugak haha tp jgn over pulak ye...ketawa ni kan boleh menceriakan suasana n rasa lebih di hargai
hadiah pujian
bagi pujian kat psangan agar rasa lebih di hargai...walaupun sikit tak perlu puji melambung2..cth hidung awak nmpak mancung padahal dia xde idung..tu pujian tipu..! tamo macam tu ! bagi pujian yg ikhlas sudah ok?hehe ...elelele kita pun nak kan pujian gak..wpun kdg2 pujian tu mmg takleh bwk kemati tapi nak jugak !
hadiah doa 
hurmm apa2 pun yang terbaik adalah doa...doakan hidupnya sentiasa bahagia dunia dan akhirat walaupun dia tak tahu kite sering mendoakan dirinya..tapi cukuplah yang kita berdoa semoga dia sentiasa dilindungi ...

hati berbicara:

hadiah yang paling istimewa dalam hidup
kasih sayang disulami kerinduan ~
kejujuran berkonsepkan kesetiaan ~
percintaan yang kekal hingga selamanya !

46 ulasan:

  1. so sweet~~~ (^_^) hope kekal smpai bila2..=) jelez plak tgk...kite ni jew bl0m ada sape2..huahuahua

    BalasPadam
  2. wahh3 beruntungnye qaseh...
    moge kekal selamanya tau ^^

    dah cantek takde readmore ^^
    cik ana singgah selalu..hihi

    recent post : |kenal mohsen namjoo???|

    BalasPadam
  3. qaseh..

    sampai hati tak ajak akak tau!! nak makan ke.....!!!

    BalasPadam
  4. @~ PIJA ~
    dah ajak dah akak..col kelmarin tak dapat haha

    BalasPadam
  5. so sweet..

    semoga bahagia selalu ep..

    (wahh...skemanyer ayat..haha)

    BalasPadam
  6. eeeeee . sweet nye . jeles2 . hehe

    BalasPadam
  7. suka..suka...lovey dovey romantika d' amore he3..

    BalasPadam
  8. huhu qaseh kite nk tya td kan kite bengang sgt ngan widgeo terus kite delete.la ni png pulak tak tau nk guna widget apa utk tau visitor he3...help me!

    BalasPadam
  9. wah so sweet..^_^
    semoga cepat dtg jodoh~

    BalasPadam
  10. yes yes.dah tau nak bg hadiah apa untuk abg nanti. x pyh pakai duit. thanx qaseh! hehe

    BalasPadam
  11. soo sweet.. hope kekal sampai ke jinjang pelamin... hehe

    BalasPadam
  12. lawak gilaa muka akaq ngn abg .. hahah :D buat adeq tgelak sowg2 :D dlm byk2 blog,deq pling ske blog akaq :)

    BalasPadam
  13. alaaa sweet nye...
    terkesima tgk picture tu...

    mesra alam.. hahha

    BalasPadam
  14. fuhh... buleh tahan lame gak tak mengomen kat sini.. heheh..

    ololo.. switnye korg...

    along lambat lagi..=p


    semoga kekal sampai kawen!

    dah kawen nnt doa lain pulak ye.. =)


    btw.. nk bgtau..
    Qaseh ditag ntuk join kontes nih.. heheh

    http://alongusop.blogspot.com/2011/02/contest-oleh-yuyu-zulaikha-i-love.html

    BalasPadam
  15. as salam..
    sweetnya~
    banyak tips bila berpasangan aa?
    ok. saya tag blog link ni.lama tak ziarah sini :)
    al maklum la..makin tua makin banyak kijo..mana ada masa nak mencari-cari ni.mana la tau ada rezeki, yanga da depan mata boleh di tegur-tegur ;)

    BalasPadam
  16. tu pon kira gathering eh..hehehe:P
    happy belated to him oki dear:)

    BalasPadam
  17. @||aLeaSaRa||
    utk tau visitor yg cane tu dear?qaseh guna yg tu je..kat atas tu

    BalasPadam
  18. @MeLmeL
    haha muka abg je lawak ...hehe tq dek mel ..uhuu terharu

    BalasPadam
  19. @...
    hehe xpe ..keje xkan penah abes ye tak

    BalasPadam
  20. ramainya komen hee :) qaseh je yg sweet kan ehee

    BalasPadam
  21. betoi2..ketawalah sb ketawa akn membawa bahagia...

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com