peRfect bLog??

17 ulasan:
salam satu malaysia wat sume blOgger..
ehehehe...cuaca kat ganU sejuk jew maybe dah nak masuk bulan tengkujuh..rumah2 jiran kat kg Qaseh ni pun dah de yang banjir...yg tanah2 rendah...umah qaseh kat lam parit2 kat tepi jep..hehek
budak2 suke sgt men air tp jnji hati2...~


nak kUpas something lah sal blOg ni..smbil2 blogwalking de gak yg mengkritik blog2 lain...
adehhh ade yang xsuke bLog tu de lagu lah..
penuH ngan widget lah...
itu lah ini lah inu lah...hihihi

tp bg Qaseh tu sebenarnye hak masing2 ...
sukahati die lah nak letak lagu ke hape ke kan..
if nak kritik bOleh tp bg cadangan yang membina bukan kai hentam jew..
nnt tuan punyew blog mesti sakit aty n ase kecik aty..
kalau bg cadangan tu okeyh jugak kan...
tu lah care plg berhemah ..tabik spring...wink2..
sume org xsame pemikiran mcm kite kan..
de yang otaknye power penuh ngan info2 kat blog tu..
n de gak blog yang kureng info tp juz about personal life die mcm bLog qaseh ni ha...hihi
n macam2 agy...
hehe budak lame n budak baru dlm dunia blog ni jauh beza ilmu pngetahuannya..
so bg yang 'pndai' tu ajar2 lah...hehe bukan juz pndai kritik jew..
sharing is caring rite ??


hati berbicara : kalau sape2 xsuke blog buruk Qaseh ni ...bg cadangan n xyah tgk hihihi jgn kritik hentam2 nnt kite nanges uwaaaaa ~

17 ulasan:

  1. btol2 ..komen menbina bkn komen menbunuh hehehe

    BalasPadam
  2. hik2 komen membunh bg penampo satu...pang haha

    BalasPadam
  3. salam..
    entri ni cam match je ngan enti bru emiey, yg pnting kite suke ngan ape yg kite buat okeyh..
    i dh follow u balik..~_^

    BalasPadam
  4. emiey: yup setuju tu...hehe janji xkacau hidup org lain...tengs dear

    BalasPadam
  5. BKN budak baru dlm dunia blogging. tak pandai lg semua ni. xmaw la kututk2..xbaek taw

    BalasPadam
  6. sokong 100%!! blog ni kan hak kita :D sukati kita lah kn kn? tp, kalau na org dtg blog kita,kita kena lah wat ape yg memudahkan org. :D

    BalasPadam
  7. haha..mulut org memang xleh nak tutuo kan..hehehe..so, bio kan ajer...

    BalasPadam
  8. @bkn : qaseh xsuke kutuk2 juga..qaseh pun baru lagi dlm dunia blog ni saje suke2...bkn nk cr gado tp nk cr kwn hehe

    BalasPadam
  9. mEera : yes dear hehehe

    ceeken : ye kan kan..lau mulut tempayan leh lah tutup terus hahaha

    BalasPadam
  10. mama rs blog ini sgt shomel...tak jemu nk masuk...ades..knp mama berjiwa ala2 remaja tak cukup umur lak ni ek...
    hehe takpelahh...tak kisah arr tu....janji mama suke blog ni...

    BalasPadam
  11. mama ! hehe tengs puji huhuk..tp xleh lawan blog mama agy cantek..syurga dibwh telapak kaki mama..hehe jiwe mude lah bgus...dalia sukew hehe

    BalasPadam
  12. betul..kalo nak tegur biar perpada..sebab blogger yg tegur tue mesti mula2 buat blog tak perfect kan..so wlpn kita dah berada diatas..ingtlah sewaktu kita berada dibawah..chill~

    salam kenal dr ciktom ;)

    BalasPadam
  13. @cik tom : yup dalia setuju..
    kite sume bermul dr bwh ...bila kita di atas igt dimana asal kita...jgn berlagak bila di atas nnt sume tu akan ditarik balik..

    salam kenalan juga tengs cik tom

    BalasPadam
  14. test juga...hikhik...;d sy pun baru..

    BalasPadam
  15. hik2 chaiyok2..jadi pun yana..samew2 baru :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com