peRfect bLog??

17 ulasan:
salam satu malaysia wat sume blOgger..
ehehehe...cuaca kat ganU sejuk jew maybe dah nak masuk bulan tengkujuh..rumah2 jiran kat kg Qaseh ni pun dah de yang banjir...yg tanah2 rendah...umah qaseh kat lam parit2 kat tepi jep..hehek
budak2 suke sgt men air tp jnji hati2...~


nak kUpas something lah sal blOg ni..smbil2 blogwalking de gak yg mengkritik blog2 lain...
adehhh ade yang xsuke bLog tu de lagu lah..
penuH ngan widget lah...
itu lah ini lah inu lah...hihihi

tp bg Qaseh tu sebenarnye hak masing2 ...
sukahati die lah nak letak lagu ke hape ke kan..
if nak kritik bOleh tp bg cadangan yang membina bukan kai hentam jew..
nnt tuan punyew blog mesti sakit aty n ase kecik aty..
kalau bg cadangan tu okeyh jugak kan...
tu lah care plg berhemah ..tabik spring...wink2..
sume org xsame pemikiran mcm kite kan..
de yang otaknye power penuh ngan info2 kat blog tu..
n de gak blog yang kureng info tp juz about personal life die mcm bLog qaseh ni ha...hihi
n macam2 agy...
hehe budak lame n budak baru dlm dunia blog ni jauh beza ilmu pngetahuannya..
so bg yang 'pndai' tu ajar2 lah...hehe bukan juz pndai kritik jew..
sharing is caring rite ??


hati berbicara : kalau sape2 xsuke blog buruk Qaseh ni ...bg cadangan n xyah tgk hihihi jgn kritik hentam2 nnt kite nanges uwaaaaa ~

17 ulasan:

wan muhamad berkata...

btol2 ..komen menbina bkn komen menbunuh hehehe

Qaseh dalia adelia berkata...

hik2 komen membunh bg penampo satu...pang haha

♥-- emieysandra --♥ berkata...

salam..
entri ni cam match je ngan enti bru emiey, yg pnting kite suke ngan ape yg kite buat okeyh..
i dh follow u balik..~_^

Qaseh dalia adelia berkata...

emiey: yup setuju tu...hehe janji xkacau hidup org lain...tengs dear

KyLε R|L berkata...

jgn dilayan yg tah pape hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

hehe oKeyh dear..:*

Budak Kuat Nanges berkata...

BKN budak baru dlm dunia blogging. tak pandai lg semua ni. xmaw la kututk2..xbaek taw

Meera berkata...

sokong 100%!! blog ni kan hak kita :D sukati kita lah kn kn? tp, kalau na org dtg blog kita,kita kena lah wat ape yg memudahkan org. :D

CeeKeen berkata...

haha..mulut org memang xleh nak tutuo kan..hehehe..so, bio kan ajer...

Qaseh dalia adelia berkata...

@bkn : qaseh xsuke kutuk2 juga..qaseh pun baru lagi dlm dunia blog ni saje suke2...bkn nk cr gado tp nk cr kwn hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

mEera : yes dear hehehe

ceeken : ye kan kan..lau mulut tempayan leh lah tutup terus hahaha

Ogy berkata...

mama rs blog ini sgt shomel...tak jemu nk masuk...ades..knp mama berjiwa ala2 remaja tak cukup umur lak ni ek...
hehe takpelahh...tak kisah arr tu....janji mama suke blog ni...

Qaseh dalia adelia berkata...

mama ! hehe tengs puji huhuk..tp xleh lawan blog mama agy cantek..syurga dibwh telapak kaki mama..hehe jiwe mude lah bgus...dalia sukew hehe

Tomato Gurl's Life berkata...

betul..kalo nak tegur biar perpada..sebab blogger yg tegur tue mesti mula2 buat blog tak perfect kan..so wlpn kita dah berada diatas..ingtlah sewaktu kita berada dibawah..chill~

salam kenal dr ciktom ;)

Qaseh dalia adelia berkata...

@cik tom : yup dalia setuju..
kite sume bermul dr bwh ...bila kita di atas igt dimana asal kita...jgn berlagak bila di atas nnt sume tu akan ditarik balik..

salam kenalan juga tengs cik tom

rieyana ynn berkata...

test juga...hikhik...;d sy pun baru..

Qaseh dalia adelia berkata...

hik2 chaiyok2..jadi pun yana..samew2 baru :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com