Himalaya Wellness Boutique di Mid Valley Megamall | Produk Berasaskan 100% Herba Aktif

Assalamualaikum readers !  Dah zaman 2017 ni korang tak terfikir ke untuk elakkan segala produk yang berasaskan bahan kimia yang merosakkan tubuh ba…

#MYCYBERSALE 2017 Kembali Lagi | Clearance Sale di Cheekaaboo !

Holla semua ! Yeah kali ni memang berita gembira buat semua dan of course lah untuk aku juga , siapa je tak teruja dengan #MYCYBERSALE , kalau tahun…

Resepi Lempeng Kelapa Muda Mudah & Sedap | Pertama Kali Cuba

Siapa pernah makan lempeng macam ni angkat ketiak ! hehe ok aku sebenarnya tak pernah makan lempeng macam ni , biasanya lempeng yang letak gula je (…

Al-Fatihah Buat Mak

Assalamualaikum  Setiap yang hidup pasti akan kembali , begitu jua aku , begitu jua kamu .. tapi pengakhiran kita , kita takkan pernah tahu bila kah…

Ami Vitamin Skincare | Nak Selamat Calit Je Vitamin !

Hai cantik-cantik semua ~ pernah tak korang berangan nak cucuk Vitamin C bila tengok artis-artis semua cantik gila lepas cucuk tapi korang sebenarny…

Recent Post