Cinta dan Kawan

Assalamualaikum ... awak .. cinta tu tak sama dengan kawan , bila awak punya cinta tak semestinya awak kena tolak kawan , kawan tu penting dalam hidu…

Saling Menjaga Hati itu Indah ......

Assalamualaikum .... ramadhan is coming soon , semoga ramadhan kali ni lebih baik dr sebelumnya .. kadang-kadang apa yang kita buat ada yang di luar …

kemaafan dendam yang terindah ...

Assalamualaikum ,, datang buang sawang blog jap .. hihi sambungan trip pun tak hupdate lagi nanti2 lah ye ,  just nak story about something yang mel…

Trip to kelantan : part 2 with bloggers

Assalamualaikum ... tetiba rasa malas pulak nak update sambungan trip to kelantan ni hihi tapi dah alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke kepal…

Trip to Kelantan : Part 1 with bloggers ..

Assalamualaikum .. sihat sume wahai pembaca kesayangan , muahh rindunye .. hihi hope semua sihat okeyh .. ni ambo nok royak buwii ambo baru-baru ni …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!