Nilai ~

Assalamualaikum ............. straight to the point..semalam keluar detim dengan hencik k , jarang jugak keluar dengan dia tapi takpe so semalam kito…

Aku dan Hati berkata2 ...

Assalamualaikum ...... ''seseorang yang sentiasa kuat di hadapanmu ketahuilah dialah yang sentiasa mengadu lemah dihadapan penciptaNya ...'…

Canon powershot g12

Assalamualaikum .... wishlist yang ke dua ... belum setel lagi , sbb dah target hujung bulan 11 or awal bulan 12 ahahaha ... hari tu memang target na…

Andai Dia Pergi Dulu Sebelummu ...

Assalamualaikum .. kesian blog kesayangan di tinggal lama pergi , alhamdulillah selesai sudah menjalani kursus kahwin , persediaan .. alhamdulillah b…

Wish List ... Perancangan Allah S.W.T

Assalamualaikum .. santai entry malam ni , no jiwang-jiwang dude ! dah naik biol kepala hotak ni ..malam ni cuma nak senaraikan my wish buat tahun 2…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!