Jumpa Blogger2 Hebat N sporting ting ting ~ ... Ben Ashaari , kak fiza , kak sue , yantyy n mieyza =).. kak shida , suhaili sarif n alls

Assalamualaikum sayang2 semua .. ngehhh ngeh2 , malam ni nak cerita pasal perjumpaan geng2 whatsapp putrajaya love BB .. hiks sebenarnya semuanya bl…

Emosi ?

Assalamualaikum sahabat ...  ''kenapa benda yang kita nak selalu kita tak dapat , tapi benda yang kita tak nak ! tak hingin tengok selalu data…

Hidup Kita dan Hidup Mereka.....

Assalamualaikum ...  Boring lah tak tahu nak udate apa , cuma tengah memikirkan sesuatu hal tentang hidup , tak semua oarang bernasib baik dalam hidup…

Biarkan Ia Kekal =)

Assalamualaikum .. semoga kalian sihat2 selalu n pada yang kata saya jiwang tu ! anda jugak jiwang buekkkkkk haha ... bila kau masih mencintai ku  teta…

Bukan Soal Ujian tapi Soal Hati dan Perasaan...

Assalamualaikum .. wah3x dah berhabuk blog kesayangan ni , sory ye reader .. psst ! tu pun kalau ada reader hehehe .. ''setiap luka perlukan m…

Recent Post