Metal Box Empire Damansara

Assalamualaikum , semalam saje lepak damansara empire teman membe ade hal , so teman la dia , motif nya sebab qaseh lapar haha so dah keluar mestila …

KBBA Blogger's Day Out | Tasik Cyberjaya

Assalamualaikum Lagi beberapa hari , Kbba akan membuat aktiviti blogger's day di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya pada 26 April 2015 , tak sa…

STEAMBOT MAHARAJA | SELAYANG

Assalamualaikum , peminat steambot sila sediakan buku atau apa2 utk catit alamat maharaja steambot ni sebab rugi kalau tak pergi , sebab apaaa rugi …

My Pregnancy Journey | Trimester Pertama

Assalamualaikum , Hari ni ringan je jari nak cerita pasal my pregnancy journey , walaupun belum habis lagi .. tapi just nak cerita untuk trimester p…

Black Sugar Mask

Assalamualaikum ~ Cara Mudah Untuk Menghilangkan Whitehead di Muka | Hai korang ~ hari ni aku nak kongsi salah satu sebab stress bila sentuh - sentuh…

Recent Post